Отзывы покупателей о Графический планшет XP-Pen Deco 01 V3 Черный (deco01v3-2)

Оценка пользователей 4.99/5
на основе 81 отзыв
  • Вікторія З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FAB5. Цвет: Черный

як для новачка цей планшет дужее хороший за таку ціну, зручний, недоліків немає поки що

• Елена Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FAB5. Цвет: Черный

Хороший планшет, трохи покопатися в драйверах та пушка.

• Алексей П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

користуюсь вже блиько року. Непогана штука. Є можливий недолік - не виходе розібрати стилус для заміни пера- батарейки, це поки що не потрібно, але як знадобиться буде проблема. Якось надто сильно воно спаяне або приклеєне

Достоинства:
    1. Дешевий 2. Великий формат
    Недостатки:
    1.Колір
  • Елена Б***

Работает

• Захар В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FAB5. Цвет: Черный

Пришёл немного не тот планшет, версии другой, но работает хорошо

Недостатки:
    Не та версия
  • Ірина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FAB5. Цвет: Черный

Замовлення прийшло швидко. Планшет чудовий. Взяла для онлайн роботи. Легко підключився і до ноутбука з віндою і до Мака. За місяць роботи жодної проблеми не було.

Достоинства:
    Зручний, якісний
  • Анастасія А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FAB5. Цвет: Черный

Планшет дуже гарний. Користуюся вже декілька місяців і недоліків ніяких не знайшла

Достоинства:
    Є сумісність з телефоном
  • Євген Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FAB5. Цвет: Черный

Отримав на наступний день після замовлення. Все є в комплекті.
    Брав за рекомендацією від досвідченої діджитал-художниці (як для новачка)
    Зручний, проте вимагає часу, аби звикнути, оскільки це не папір та олівець)

Для лівші певний час може бути не зручно (якщо використовувати як для правші), проте в програмі XpPenTablet можна поміняти Rotation на 180 і повернути так, аби ліва рука не зачіпала кнопки

Достоинства:
    Зручний, повна комплектація, легко налаштовується
  • Іван П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FAB5. Цвет: Черный

Все супер, дуже зручний, працює все чудово, але прислали V3, а не V2.

• Василь А***

Топ товар

Достоинства:
    Бистрая доставка, удобство
  • Віталіна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FAB5. Цвет: Черный

Все чудово, я задоволена цим товаром :))

• Володимир Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DMS. Цвет: Черный

дуже хороший планшет, обробка фото стала в рази швидше

• Андрій К***

Все сподобалось, працює.

• Максим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FAB5. Цвет: Черный

пока ядик, реагирует чётко)

• Костнятин С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CCENOVIK. Цвет: Черный

Супер дякую

• Єлизавета Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FAB5. Цвет: Черный

Прийшов швидко! Гарне обслуговування,повна комплектація! дякую

• Макс П***

Гуд

• Продавец  Ї_жачок

Добрий день! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас. З повагою завжди Ваш магазин Ї_ЖАЧОК

• Бардацкий И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ї_жачок. Цвет: Черный

Товар прийшов швидко, без проблем підключив до ноутбуку. Користуюся 2 тижні, все подобається :)

• Аліна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ї_жачок. Цвет: Черный

Гарна взаємодія з клієнтами, товар в хорошому стані мені усе сподобалось і малювати на ньому дуже легко і комфортно.

Достоинства:
    все як і писали в описі.Дуже пиємно малювати та взагалі взаємодіяти з ним.

• Олександр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ї_жачок. Цвет: Черный

На даний момент працює без зауважень. Кожен день внучка знаходить щось нове. На початку були труднощі із скачуванням і встановленням драйверів. У нас на ноутбуці відсутній дисковод.

• Олександр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ї_жачок. Цвет: Черный

Доброго дня! Все супер. Планшет отримав через один день після замовлення (замовив у неділю, а у вівторок він був у мене). Планшет працює. Одне зауваження: так, як планшет прислали в заводській упаковці, на новій пошті не дозволили його оглянути. Якось потрібно вирішити це питання, тому що платити майже 3000 грн, вибачте за "кота в мішку" не зовсім правильно.

• Оксана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FAB5. Цвет: Черный

Дуже швидко відправили! Комплектація повністю відповідає опису: захисна плівка, рукавичка, перехідники, змінні стержні, кабель. Легкий та надзвичайно зручний стилус, підставка під нього важкувата, щоб не переверталась (зручно). Підключаєш кабель до ноута й все відразу працює! Звичайно краще налаштувати під себе, але то вже буде робити іменинник) В якості подарунка взагалі супер, стильне пакування.

Достоинства:
    Розмір планшета приємно здивував, повна комплектація. Все запечатано та запаяно!
    Недостатки:
    поки не виявлено
  • Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: DMS. Цвет: Черный

Працює відмінно, сила натискання працює ідеально, має багато змінних насадок в комплекті. Був приємно здивований якістю матеріалів та софту. Стилус дуже зручний при малюванні

Достоинства:
    Можна змінити назначення кнопок в софті та програмно розташування планшету, хороша збірка, приємні матеріали та в наборі є чудове захисне покриття котре легко підіймається для чистки
  • Олег М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FAB5. Цвет: Черный

Это первый мой графический планшет, решил попытать себя в новом направлении.

Прекрасный гаджет, удобный, материал приятный на ощупь, довольно габаритный, поэтому, перед покупкой сравните для себя размеры вживую, он чуть больше листа А4. Пришёл быстро, в полной комплектации.

Осталось, лично мне, найти где купить прямые руки )

Благодарю продавцов за такой качественный товар.

Достоинства:
    Цена (акция). Качество оборудования. Быстрая доставка
    Недостатки:
    Не обнаружил
  • Артем
    Отзыв от покупателя. Продавец: DIGITIZER. Цвет: Черный

Дуже якісний планшет за свою ціну. Я був задоволений комплектацією

Достоинства:
    Розмір поля, кнопки, що можна настроїти, довгий шнур та чудова перчатка
  • Поліна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный

Зручний та гарний планшет, брала для себе і дуже задоволена

Достоинства:
    Ціна і якість
    • Продавец  UNi Lux

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволеними своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Вячеслав И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный

Гарний інструмент для онлайн роботи. Повністю задоволений покупкою.

• Іван Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный

Замовив планшет для похресниці.Дитина дуже задоволена.З магазину подзвонили через кілька хвилин після замовлення.Дуже швидко відправили .

Достоинства:
    Гарний графічний планшет)
    Недостатки:
    Немає)
    • Продавец  UNi Lux

• Микола М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный

Чудовий планшет за свою ціну, має все що потрібно початківцю. Доставили швидко, без усіляких проблем.

Достоинства:
    Планшет простий у використанні, гарно зібраний, велика робоча поверхня, багато кнопок, можливість запрограмувати кнопки на потрібні дії.
    Недостатки:
    Не виявлено.
    • Продавец  UNi Lux

• Денис В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный

планшет очень понравился, перчатка очень удобная, поверхность без царапин у стилуса хорошо ощущается степени нажатия, очень понятно было как подключить к телефону и как к ПК. Сам планшет лёгкий и оказался больше чем казалось на фотографиях это очень хорошо поэтому всё понравилось и я очень доволен покупкой

Достоинства:
    Размер
    Вес
    Защитная пленка в подарок
    Перчатка удобная
    Набор насадок для стилуса
    Понятная инструкция
    Недостатки:
    не обнаружил
    • Продавец  UNi Lux

• Владислав Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ї_жачок. Цвет: Черный

Сучасний, зручний, відносно дешевий гп, рекомендую)

• Софія Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DIGITIZER. Цвет: Черный

Графічний планшет XP-Pen Deco 01 V2 чудовий. Зручний та легкий. Звикла досить швидко. Всім раджу!

• Софія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FAB5. Цвет: Черный

Чудовий планшет за таку ціну !

Достоинства:
    Ціна, вага, функціонал
  • Микола Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Nanotex. Цвет: Черный

Купляли для навчання. Задоволені.

• Анастасія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DIGITIZER. Цвет: Черный

Все просто супер!! Продавець швидко зв'язався, все розповів, майже одразу відправив і на наступний день він вже в мене! Це мій перший граф. планшет і я дуже задоволена, приємний та легкий у використанні, також легкий на вагу, що вражає, бо він достатньо великий. Все відповідає опису, ціла комплектація, ніяких пошкоджень. Рекомендую. Думаю таким же початківцям як я - підійде! Добре підходить для малювання через свою велику зону дії

Достоинства:
    Ціна, розмір, вага
  • Руслан С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный

У мене це перший девайс такого типу в користуванні. Але знайомство пройшло дуже позитивно! Сам товар дуже якісно був запакований продавцем. Комплектація як вказано в описі. Найбільше задоволений розміром робочої області! Дуже зручно працювати!

Достоинства:
    Розмір, якість збірки, комплектація.
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  UNi Lux