Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Резинки для волос детские мягкие и эластичные 2 штуки в комплекте Мишки цвета кофе с молоком

Код :  367203564
  • Марин Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Якісний товар, швидко оброблене замовлення, хороше пакування, швидка комунікація і відправлення в той же день. 5\5

Достоинства:
    Швидкість, комунікація, зворотній зв'язок
  • Аліна К***

Все чудово, дякую!

Достоинства:
    Товар відповідає фото.
  • Дар'я Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Все прийшло швидко та у гарній якості

• Продавец  LikePrix

Доброго вечора. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Людмила
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Резиночки гарної якості, виглядають як на фото, дуже милі, сподобалось робота магазину та уважне ставлення до клієнта. Швидка доставка

Достоинства:
    Якість, швидкість

• Алена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Замовили резинки для волосся,в живу вони виглядають даже краще чим на фотодонька задоволена,а це найголовніше і дякую за оперативність-після замовлення вони у нас були наступного дня))

Достоинства:
    Все чудово
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  LikePrix

• Алина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Быстро связались и отправили товар, в подарок положили мини шоколадку, приятный бонус

Достоинства:
    Мягкие, не тугие и не свободные