Отзывы покупателей о Игровой мяч на шнуре Liker 9 см (zoo0003778)
- Вадим Д***Отзыв от покупателя. Продавец: WD Retail. Цвет: Оранжевый
Не рекомендую!!! Мʼяч виготовлений не з оригінального матеріалу як це повинно бути. Він для собаки дуже мʼякий і за декілька днів використання собака його перетворив в мочалку яка не схожа даже на мʼяч….
- Достоинства:
- Недостатки:
- Неякісний товар
- Продавец WD Retail
Доброго дня! В нашому магазині представлені лише оригінальні товари компанії виробника. Якщо Ваш собака дуже полюбив гризти Liker - це тільки підтверджує, що іграшка подобається улюбленцю. Будь яку іграшку собака може розгризти і наскільки швидко це станеться залежить від породи, темпераменту та часу який улюбленець проводить з іграшкою. Liker розроблений з не токсичного матеріалу, який м'яко прокушується та не травмує зуби / ясна собаки. Виробник рекомендує грати під наглядом, після гри ховати Liker. В такому випадку, Ваш собака буде відчувати величезний інтерес до м'ячику і кожну нову гру буде починати з великим азартом.
- Юлія О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый
Іграшка гарна і якісна. Пес носить і грається із задоволенням. М'ячик досить твердий і міцний
- Достоинства:
- Якісна
- Недостатки:
- Не знайшла
Представник постачальникаДобрий день, шановна Юліє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги м'яча LIKER LUMI та залишилися задоволені покупкою.
- Наконечный А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый
Кавказцу хватило на десять минут, после чего веревки как и не было, но свою роль игрушка выполняет 100%, мальчик рад)))
- Достоинства:
- За эту цену, более веселого для него я ещё нечего не находил)))
- Недостатки:
- Очень быстро отгрыз верёвку
Представитель брендаЗдравствуйте, Антон.
Спасибо за отзыв. Хотели бы обратить Ваше внимание на то, что очень важно следить за тем, чтобы собака хватала за мяч, а не за шнур и тогда Лайкер будет радовать еще дольше!
- Євген С***Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый
Качество достойное, выдерживает зубы, пооколов нет и попытки оторвать кусочек тоже безуспешные)
- Достоинства:
- Качественный материал, крепкий и без запаха
Представник постачальникаЗдравствуйте! Спасибо за Ваш отзыв. Пользуйтесь с удовольствием!
- Наталья Я***Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый
Наш любимый мячик, французский бульдог сразу же достал веревку и игрался мячиком. Можно бросать, собачка отбивает мячик
- Достоинства:
- Мячик качественный