Отзывы покупателей о Водостойкий поводок для собак светящийся Waudog 122х2,5 см (zoo0001971)

• Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 3.05. Цвет: Бирюзовый

Хороший, міцний повідець, в руці не ковзає, не обпікає, легко мити, коли налип пісок або запачкався у калюжі, легко помітний, тому перехожі не так лякаються моєї шерстяної дитинки 40кг, бо він на повідці :)

Достоинства:
    Колір, міцність, зручність
    Недостатки:
    Не помітила

Добрий день, шановна Катерино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою.

• Світлана Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 3.05. Цвет: Бирюзовый

Я закохалась в цей бренд і цей набір. А колір це просто щось неймовірне. В темряві світиться дуже добре. Собака любить дуже тягнути, так що можу впевнено казати, що він дуже міцний і якісний. Буду замовляти ще товари цього бренду)

Рекомендую однозначно)

Достоинства:
    Якісний, міцний, дизайн, гарна ціна
    Недостатки:

Добрий день, шановна Світлано! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою.

• Данилюк Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВС Retail. Длина: 1.83. Цвет: Бирюзовый

ОЧЕНЬ ДОВОЛЬНА, ПОХОЖ МАТЕРИАЛ НА СИЛИКОН, НО АБСОЛЮТНО НЕ ТЯНЕТСЯ. ДЕЙСТВИТЕЛЬНО СВЕТИТСЯ. Я ОЧЕНЬ ДОВОЛЬНА. ЗАКАЖУ ЕЩЕ И ОШЕЙНИК ДЛЯ КОМПЛЕКТА. ДЕВУШКА МЕНЕДЖЕР ПЕРЕЗВОНИЛА ВСЕ УТОЧНИЛА, БЫЛА ВЕЖЛИВА. У МЕНЯ КРУПНАЯ СОБАКА ВСЕ ОЧЕНЬ УДОБНО И Я ТАКОГО ПОВОДКА НЕ У КОГО НЕ ВИДЕЛА. ПОКУПАЙТЕ ВЫ НЕ БУДИТЕ РАЗОЧАРОВАНЫ. СПАСИБО РОЗЕТКЕ. ВСЕ КАК ВСЕГДА ХОРОШО.

• ВС R***

Спасибо за ваш отзыв. Всегда рады помочь. Обращайтесь.

• Катерина Ч***
    Продавец: Rozetka. Длина: 3.05. Цвет: Бирюзовый

Гарний повідець. Прикольно світиться у темряві.

Достоинства:
    Легко мити
    Недостатки:
    Скользит у дощ

Добрий день, шановна Катерино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою! Ві нвиготовлений з інноваційного матеріалу СOLLARTEХ, який складається з внутрішнього армуючого шару, що несе на собі основне навантаження, і зовнішньої полімерної оболонки. Завдяки цьому повідець не вбирає вологу, легко миється та має приємну на дотик поверхню.

• Євгенія В***
    Продавец: Rozetka. Длина: 3.05. Цвет: Бирюзовый

Використовували його рівно рік, від минулої чорної п'ятниці до середини листопада. На початку був дуже крутий повідець. Комфортний у руці, легко миється Але через півроку почали з'являтися тріщини між сотами, потім взагалі почала розтягуватися внутрішня частина. Собака 20 кг, купували повідець розміру ХЛ через сайт.

Добрий день, шановна Євгеніє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04.