Отзывы покупателей о Быстрая зарядка для iPhone iPad 15W USB-C Сетевое зарядное устройство зарядный блок Kayfovo S15W White

Оценка пользователей 4.4/5
  • AI аналіз відгуків
    118 відгуків:  позитивний — 75%, нейтральний — 15%, негативний — 10%
    Більшість покупців зарядного блоку для iPhone задоволені покупкою: відзначають швидку зарядку, оперативну доставку та гарну якість товару. Покупці цінують простоту використання й ефективність роботи пристрою за свої гроші. Водночас зустрічаються скарги на перегрів, нетривалий термін служби окремих екземплярів, неоригінальну упаковку, а також випадки невідповідності товару опису. Далеко не всі пристрої працюють бездоганно, але сервіс заміни і підтримка здебільшого задовольнили клієнтів.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Александр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: White

Зарядка відповідає характеристиці. Доставка швидка, один день у Києві.

• Валерія Б***

Все чудово

Достоинства:
    Все супер, працює
    • Продавец  Lemeshop

• Александр

Все работает. Заряжает. Я доволен.

Достоинства:
    Доставили быстро.

• Наталия Ч***

Перестала працювати через 5 місяців

Достоинства:
    Дешева
    Недостатки:
    Якість
    • Продавец  Lemeshop

Добрий день! Дякуємо за ваш відгук. Шкода, що блок перестав працювати вже через 5 місяців. Рекомендуємо звернутися до нашої служби підтримки для оформлення гарантійного звернення або заміни товару. Ми цінуємо ваш вибір і прагнемо покращувати якість продукції.

• Олег Р***

Швидко відправили. Все прийшло. Відмінно працює.

• Евгений

Працює

Достоинства:
    Цена

• Варвара Л***

Чудовий зарядний блок, все влаштовує)

• Тамара Я***

Доставили швидко. Заряджала швидко, замовила ще одну, але пропрацювала тільки 5 місяців шкода.

Достоинства:
    Швидка зарядка
    Недостатки:
    Пропрацювала 5 місяців
    • Продавец  Lemeshop

Дякуємо за ваш відгук! Приємно, що ви оцінили швидку доставку та зарядку. Дуже шкода, що товар пропрацював лише 5 місяців — це точно не той результат, на який ми розраховували. Ми завжди готові допомогти у таких ситуаціях, тому, будь ласка, зверніться до нас через повідомлення або сервісну підтримку — спробуємо вирішити питання максимально швидко та зручно для вас.

• Александр

Хорошая зарядка за свои деньги..
    Всем доволен

Достоинства:
    Цена/качество
    Недостатки:
    Нету
    • Продавец  Lemeshop

• Олександра З***

Зарядний блок супер, повністю влаштовує, задоволена покупкою. Заряджає швидко, виправдав усі очікування

Достоинства:
    Швидка зарядка, чудово працює

• Мирослава К***

Все добре, працює

• Ілля М***

Все працює ніяких проблем немає відповідає опису !)

• Віта К***

Гарно працює, все влаштовує

• Продавец  Lemeshop

Дякуємо вам за відгук! Нам завжди приємно дізнаватися, що наші товари приносять вам задоволення. Ваша підтримка мотивує нас ставати ще кращими! Ми прагнемо надавати якісні товари, які виправдовують очікування наших клієнтів, і ваші слова підтверджують, що ми рухаємося в правильному напрямку. Якщо у вас виникнуть питання або побажання, не соромтеся звертатися – ми завжди раді допомогти. Дякуємо за довіру та вибір нашого магазину!

• Ольга Л***

Працює добре, відповідає характеристикам. Рекомендую!

Достоинства:
    Якість. Доступна ціна.
    Недостатки:
    не виявлені
    • Продавец  Lemeshop

• Анатолий Ш***

Супер! Советую всем.

• Михайло С***

Заряджає чудово
    Ціна супер

• Продавец  Lemeshop

Щиро вдячні вам за відгук! Нам приємно знати, що наш товар приніс вам задоволення, і ваші добрі слова надають нам ще більше мотивації вдосконалюватися. Ми прагнемо, щоб кожен наш клієнт отримував саме те, на що сподівається, і ваш відгук підтверджує, що ми йдемо в правильному напрямку. Якщо виникнуть будь-які питання або побажання — ми завжди до ваших послуг! Дякуємо за вашу довіру та вибір нашого магазину!

• Ольга Д***

Хороший блочок, швидко заряджає. Покупкою задоволена

Достоинства:
    Швидка зарядка
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  Lemeshop

• Татьяна Д***

Дякую за швидку доставку та зарядку

Достоинства:
    Доставка товару була вчасно, зарядка відбувається швидко. Дякую
    • Продавец  Lemeshop

• Вікторія К***

Швидка доставка, зарядка працює , не сильно нагрівається, все супер

Достоинства:
    Ціна і якість

• Ольга

Рекомендую. Товар відповідає опису. Заряджає швидко.

Достоинства:
    Є

• Гаянэ Н***

Получила быструю зарядку для iPhone iPad 20 w USB-C Сетевое зарядное устройство зарядный блок.
    Соответствует описанию, обслуга супер,доставили во время,довольна!
    Спасибо!

• Олег Л***

Відповідає характеристикам

Достоинства:
    Швидка зарядка
    • Продавец  Lemeshop

• Анастасия Б***

Гарна зарядка, швидко заряжає та доставка швидко прийшла!!!! Я задоволена!!!

Достоинства:
    Хороша якість
    • Продавец  Lemeshop

• Олександр

Все підійшло, працює та доставка дійшла швидко

• Олександр Д***

Дякую

• Злата Ч***

Все сподобалось

Достоинства:
    Швидко заряджає

• Олександр Є***

Блочок норм , працює. Швидка доставка

• Альона Б***

Швидка доставка, все чудово

• Поліна Ю***

Дякую продавцю за швидку відправку товару! Блок працює справно ,все влаштовує)

• Евгений Т***

Впервые заказывал у этого поставщика, все подошло хорошо, заряжает ощутимо быстрее, чем с предыдущими моими простыми блоками. Все хорошо
    Спасибо большое

Достоинства:
    Заряжает быстро.
    • Продавец  Lemeshop

• Олександра Б***

Вдруге замовляла блок в цього продавця- і для себе, і для подруги. Усім задоволена, виглядає та працює як оригінальний. Заряджає швидко

• Саша С***

Спасибо, все работает, никаких проблем не возникало

Достоинства:
    Все работает
    • Продавец  Lemeshop

• Viola C***

Замовляла адаптер для зарядки iPhone. Ціна чудова, доставка швидка. Отримала, працює без нарікань. Дякую!

Достоинства:
    Швидка доставка, адаптер чудовий, працює без нарікань

• Оксана К***

Гарний давайся за свою ціну

Достоинства:
    Гарно запаковано, чудово працює, швидко відправили та доставили
    Недостатки:
    Поки не має
    • Продавец  Lemeshop

Дуже вдячні за ваш відгук! Ваші добрі слова - це для нас найкращий стимул до подальших зусиль. Ми завжди стараємося перевершити очікування наших клієнтів і забезпечити їх високоякісними товарами та зручним обслуговуванням. Якщо у вас з'являться будь-які питання чи побажання, будь ласка, повідомте нас - ми завжди готові допомогти! Дякуємо за вашу підтримку та лояльність.

• Світлана

Купувала цей зарядний пристрій для свого вентилятора, все гарно працює вже місяць. Прийшов швидко. Була маленька шоколадка в подарунок. Дуже приємно! Дякую продавцю!

• Елизавета А***

Блочок працює! Усе сподобалося

Достоинства:
    Ціна, швидка безкоштовна доставка
    Недостатки:
    Поки що не виявлено
    • Продавец  Lemeshop