Лише 4 години вражаючих знижок!

Отзывы покупателей о Універсальна мобільна батарея Sinko R5005 QC 50000mAh Black (RB5-QC/UA-102889)

Оценка пользователей 3.68/5
  • Сергей П***

Задоволений

Достоинства:
    Відповідає вимогам.
    Недостатки:
    Не виявив
  • Михаил Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EVARIANT. Емкость батареи: 50000. Цвет: Белый

Дуже довго заряжеєтся , першій раз швидко потух прі 24% в ноль єлі заряділ щас не допускаю до 30% заряжаю кабелем і зарядкой RZGD брендом розеткі .

Достоинства:
    Немає .
    Недостатки:
    Краще мати ДВА ПАВЕРБАНКИ 2ва один працює другий на зарядці .
    • Продавец  EVARIANT

Доброго дня!
      Дякуємо за вибір цієї моделі, та Ваш відгук
      Для того, щоб ваша акумуляторна батарея (АКБ) набрала повний заряд та працювала максимально ефективно, рекомендуємо виконати кілька повних циклів розрядки та зарядки. Ось детальний план дій: Поставте АКБ на зарядку на всю ніч. Це забезпечить максимальний заряд. Після цього розрядіть акумулятор до мінімального рівня. Знову поставте АКБ на зарядку на всю ніч. Важливо зазначити, що відсотки заряду на дисплеї показують лише приблизний рівень заряду, оскільки вони розраховуються за допомогою внутрішнього калькулятора, який базується на часі зарядки та розрядки. Тому ці цифри є умовними і використовуються лише для орієнтації. Для того щоб калібрувати батарею та отримати точніші показники, необхідно провести кілька циклів зарядки-розрядки. Якщо товар Вам не підійде з будь яких причин, Ви маєте можливість повернути його на протязі 14 днів з моменту придбання.-У разі виникнення будь-яких додаткових запитань, Ви можете звернутись через особистий кабінет Розетки - розділ: ""Листування з продавцем"". Ми завжди готові допомогти! Дякуємо Вам за відгук.

• Олексій М***

Работает

Достоинства:
    Не сильно тяжёлый
    Недостатки:
    После цифры 15 % может показать 0%.
  • Лідія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EVARIANT. Емкость батареи: 50000. Цвет: Белый

Пауербанк приїхав зарядженим на 74%,заряджає гаджети не погано,але при підзарядці більше 74% так і не набрав.ліхтар не працює

Достоинства:
    Відсутні,окрім ціни
    Недостатки:
    Ліхтар не працює,більше 74%не заряджається
    • Продавец  EVARIANT

Доброго дня!

Дякуємо за ваше звернення. Для того, щоб ваша акумуляторна батарея (АКБ) набрала повний заряд та працювала максимально ефективно, рекомендуємо виконати кілька повних циклів розрядки та зарядки. Ось детальний план дій:

Поставте АКБ на зарядку на всю ніч. Це забезпечить максимальний заряд.
      Після цього розрядіть акумулятор до мінімального рівня.
      Знову поставте АКБ на зарядку на всю ніч.

Якщо товар Вам не підходить з будь яких причин, Ви маєте можливість повернути його на протязі 14 днів з моменту придбання.

Дякуємо Вам за відгук.

• Владислав Я***

Чудова УМБ рекомендую.

Достоинства:
    Бистро заряджае гаджети, довго тримае заряд як на УМБ так і на телефоні.Яскравий LED фонарик.
    Недостатки:
    Незнайшов
  • Сергей Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EVARIANT. Емкость батареи: 50000. Цвет: Белый

Огонь, работает, павербанк тяжелый, купил 30ват блок зарядного по рекомендациям. Теперь заряжает не так долго)) разрядить сложно.

Единственный минус для меня это очень близко разьемы оут1-2. Не могу вставить что-то больше одновременно.(

Достоинства:
    Емкость, индикация, встроенный фонарь
    Недостатки:
    1. Встроенный фонарь противного холодного цвета
    2. Очень близко разьемы, невозможно Подклбчить одновременно мой роутер более толстыми юсб портами
  • Сергій Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 50000. Цвет: Белый

За 6 годин підтримки роботи роутера 12v ONU 12v втратив 22% заряду.

Достоинства:
    Потужний
    Недостатки:
    Не підтримує швидкої зарядки
    • Сергій Н***

Візьміть зарядний блок на 30w
      ссылка

• Юля К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EVARIANT. Емкость батареи: 50000. Цвет: Черный

Як повернути? Не працює. Заряджали всю ніч , включили телефон зарядити зарядив тільки на 10 відсотків і вибило що павер сів на 0 і все !

Добрий день, Юлія!
      Одним з пріоритетів нашої роботи, щоб Ви були задоволені вибором товару та покупкою.
      Прикро, що виникла така ситуація.
      Ваше звернення передали відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення цього питання.
      Ми обов'язково допоможемо Вам із вирішенням цього питання у найкоротші терміни.
      У будь який зручний для Вас час Ви також можете звернутись через Ваш особистий кабінет Розетки - Розділ: "Листування з продавцем".
      Ми завжди готові допомогти!
      Дякуємо за Ваше звернення.

• Сергей Т***

Имеет реальную мощность где-то 28 mah, и это высокий показатель,

Достоинства:
    Возможность быстрой зарядки
    Недостатки:
    Некорректно работает дисплей
  • Глеб В***

Работает

• Горчинська Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EVARIANT. Емкость батареи: 50000. Цвет: Белый

Нажаль, мій павер максимум тримається до 30, далі спадає на 0, і знову на зарядку. Це єдина недостатність. 7 разів на підзарядку/ можна підключити до роздатчиків, години роботи на роздатчиках не виміряно.

Достоинства:
    Фонарик дисплей
    Недостатки:
    Стадає на 0
    • Продавец  EVARIANT

Добрий день, Людмила!
      Дякуємо за придбання цієї моделі. Добре, що Ви відзначили її переваги та недоліки.
      Дисплей відображає лише приблизні показники рівня заряду у %. Також є захист від глибокого розряду, який завжди зберігає резерв місткості для запобігання незворотній ситуації виходу з ладу літій полімерних пластин.
      У разі виникнення додаткових запитань, Ви можете звернутись через особистий кабінет Розетки - розділ: "Листування з продавцем".

• Горчинська Л***

На жаль, мені не здалось, що батарея деградує, і дуже швидко. Спочатку використаний заряд повної батареї опускався до 20 і показував 0. Тепер батарея розряджена до 40 показує 0. Що можна запідозрити не якісну батарею всередині даного товару. Шкода витрачених грошей і часу

• Александр И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EVARIANT. Емкость батареи: 50000. Цвет: Белый

Вес 910гр. При 20% слетает на 0.

Достоинства:
    Фонарик
    Недостатки:
    Ложная информация в характеристике
    • Продавец  EVARIANT

Пріоритет нашої роботи — задоволення покупця покупкою.
      Дякуємо Вам за придбання цієї УМБ. Добре, що Ви відзначили її переваги та недоліки.
      Дисплей відображає лише приблизні показники рівня заряду у %. Також є захист від глибокого розряду, який завжди зберігає резерв місткості для запобігання незворотній ситуації виходу з ладу літій полімерних пластин при повній розрядці у 0. Тоді УМБ виходить з ладу повністю та її ні в якому разі НЕ можна розряджати до 0%.
      Вага УМБ нето - 940 г (вага самого виробу за вирахуванням маси упаковки) та відповідає місткості цих батарей.

Ми завжди готові допомогти!
      Дякуємо Вам за Ваш відгук.

• Ірина О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EVARIANT. Емкость батареи: 50000. Цвет: Черный

Доставили швидко. На 30 % одразу показує нуль,тобто робочих тільки 70. Розчарування.

Достоинства:
    На перших 70% заряджає добре.
    Недостатки:
    Відсутність заявленої потужності. Заряджається батарея більше доби.
    • Продавец  EVARIANT

Доброго дня, Ірина.
      Пріоритет нашої роботи — задоволення покупця покупкою.
      УМБ з такою великою місткістю вимагає використовувати зарядний пристрій з реальною потужністю не менше 27 Вт (9 В/3 А) та більше.
      Дуже важливо одразу після першого вмикання УМБ поставити на зарядку на декілька годин.

• Продавец  EVARIANT

Літій полімерні батареї набирають місткість повільно і це залежить від багатьох різних факторів, потужність зарядного, кабелю та навіть температури зовнішнього середовища.

• Віталій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EVARIANT. Емкость батареи: 50000. Цвет: Черный

Зарядку тримає добре. Для телефону середньої батареї емкістю 5000 лише йде 7-9 відсотків заряду

Достоинства:
    Недостатки:
    Маленький шнур зарядки
    • Продавец  EVARIANT

Доброго дня, Віталій!
      Дякуємо за вибір продукції бренду Sinko та Ваш відгук.
      Ми щиро раді, що після первинної експлуатації Ви повністю задоволені ефективною роботою цієї моделі УМБ.
      Бажаємо приємного, тривалого та легкого використання!
      Дякуємо Вам за відгук.
      Гарного дня.

• Гість

Короткий шнур для зарядного пристрою, це НЕ недолік, а стандарт. Кому потрібен шнур довжиною 2-5 метрів, купляють його окремо

• Валерій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EVARIANT. Емкость батареи: 50000. Цвет: Черный

Виключився на 60 відсотках зарядки. І має ємність 25000mAh замість заявлених 50000

Доброго дня, Валерій!
      Наша єдина мета, щоб Ви були задоволені вибором товару та покупкою.
      Усі характеристики відповідають заявленим виробником, це було перевірено роками продажів та тисячами штук саме цієї моделі та нашими інженерами які розбирали та тестували УМБ
      Ви можете звернутися до СЦ для обміну або поверненню кошт за Вашим вибором: Сервісний центр F1Center
      Вам завжди допоможуть вирішити усі запитання.
      Швидко та якісно обслугують та нададуть необхідні консультації.
      Актуальна контактна інформація центрів обслуговування клієнтів на офіційному сайті сервісу: ссылка
      Дякуємо!

• Александр Р***

Долго заряжается. Хорошо светит

Доброго дня!
      Дякуємо Вам за придбання цієї УМБ. Для нас дуже приємно те, що Ви залишилися задоволені вибором.
      Вдячні за те, що Ви знайшли час, щоб оцінити товар та написати відгук.

• Сергей К***

Удобный и компактный

Недостатки:
    Индикация заряда с 20% сразу же сбрасывается на 0%. А до этого заряжает нормально
    • Продавец  EVARIANT

Доброго дня!
      Наша єдина мета, щоб Ви були задоволені вибором товару та покупкою.
      Ви можете звернутися до СЦ F1Center, для обміну або поверненню кошт за Вашим вибором.
      Гарантійним та сервісним обслуговуванням УМБ SINKO уповноважено: Сервісний центр F1Center.
      Вам завжди допоможуть вирішити усі запитання.
      Швидко та якісно обслугують та нададуть необхідні консультації.
      Дякуємо!
      Гарного дня.

• Анатолій Щ***

Така ж штука і в мене. Зарядив до 100% батарею. Від неї 5 раз зарядив новий мото г 32 залишилось 25%, на 6 раз зарядилось на 33% телефон. Із 20% індикація почала мигати і батарея швидко сіла в ноль. Не знаю чи це брак чи особливість роботи. Надіявся на ккд 70% а вийшло десь 55%. Чуда не вийшло ну то що ж. За таку ціну і рак риба

• Дмитрий К***

Купил 02.08
    На сегодня 03.08 зарядил два телефона с 20% айкос почти с нуля фонарик работал где-то 40 мин.
    Заряда съло 20%.
    С коробки идёт заряжен на 76%.
    По весу немного меньше чем в характеристике - 980гр.
    Быстрая зарядка на выход работает, но если подключить сразу 2 телефона с быстрой зарядкой, то оба будут заряжаться в обычном режиме.
    К сожалению никаких тестеров нет, поэтому не могу сказать точность всех характеристик.
    По факту, за эти деньги сейчас можно брать.

• Трифонова В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EVARIANT. Емкость батареи: 50000. Цвет: Черный

Хорошая батарея отлично заряжает менше седает

Недостатки:
    Неношли