- Роман П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 17
Купив перший - за пів-року зламалась блискавка на основному відділі. Металеві обвіси на собачках - відірвались протягом 5-7 місяців. Зараз подарувала дружина ту ж саму модель :( , зі мною не порадилась. Якість фурнітури - не змінилась за два роки, собачки на блискавках ходять погано, буду з ними обережніше, бо якщо просто користуватись - знову зламається. Тиждень користування - відірвалась права лямка. Погано прошито. Пожаліли 2-3 сантиметра реміня в районі регулятора. Розторочився ремінь, відвалився регулятор. Сижу, перешиваю. :( . Я б другий раз точно не купував, але подарували, тепер буду мучитись.
- Достоинства:
- Швидка доставка, відносно невисока ціна. Більш-менш непоганий дизайн.
- Недостатки:
- Неякісна фурнітура, Погана якість пошиву.
Представник постачальника- Вітаємо Романе!
Дякуємо за Ваш вибір, а також коментар!
Ми обов'язково приймемо до уваги усі Ваші зауваження!
З повагою, український бренд Gelius.
- Олександр Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 17
Рюкзак хороший, брав під ноутбук, одяг, аксесуари. При першому виході (навантаження 7кг),- розійшовся шов біля блискавки (3.5см), скоріш всього, від плечової лямки навантаження не витримав матеріал. Рюкзак дуже подобається і дизайном і функціональністю, але після першого же виходу...думав буде міцніше...(
Тепер питання чи в ательє ремонтувати чи може представник постачальника порадить як вирішити цю проблему.
П.С. пишу другий вже відгук, перший десь на модерації ніби то застряг, а тепер і зовсім не бачу його статусу??- Достоинства:
- Дизайн, функціональність, зручність
- Недостатки:
- Попався або брак, або не міцний матеріал цей
Представник постачальникаВітаємо Олександре!
- Дякуємо за Ваше за звернення. Для отримання більш детальної консультації, будь ласка, зверніться на лінію технічної підтримки компанії, наші фахівці обов’язково Вам допоможуть. Наш сервісний центр: +38 063 435-51-21.
Графік роботи з Пн-Пт з 10:00 до 18:00
З повагою, український бренд Gelius.
- Виктор Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 17
Товар прийшов з дефектом. Верхній основний замок на змійці не якісний . Треба перекладати зусилля,щоби відкрити та закрити рбкзак
- Достоинства:
- Швидко доставили
- Недостатки:
- Рюкзаком неможливо користуватися
Представник постачальникаВітаємо Вікторе!
- Нам шкода, що у Вас склалися неприємні враження. Кожен товар проходить ретельний контроль та тестування на якість. Ви можете звернутися до нашого сервісного центру. Наші фахівці перевірять ще раз якість товару і будуть здійснені відповідні дії. Наш сервісний центр: +38 063 435-51-21 Графік роботи з Пн-Пт з 10:00 до 18:00.
З повагою, український бренд Gelius.
- Іван К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 17
Ноутбук 15,6 помістився без проблем,ще є місця на різні зарядні і інші речі! Задоволений-рекомендую!
- Достоинства:
- Якісно зроблений,багато різних кишеньок,вмісткий !
Представник постачальникаВітаємо Іване!
Дякуємо Вам за Ваші враження! Ваш відгук дуже цінний для нас. Ми завжди ставимо якість на перше місце і прагнемо надавати найкращі продукти та обслуговування нашим клієнтам. Раді знати, що Ви задоволені і що наші зусилля допомагають Вам насолоджуватися використанням наших продуктів. Бажаємо Вам лише позитивних вражень у майбутньому!
З повагою, український бренд Gelius.
- Олексій І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 17
Шнур зарядки не працює, далі побачимо
Представник постачальникаВітаємо Олексіє!
Зверніть увагу!
Для того щоб банка віддавала заряд, користуйтесь лише внутрішнім кабелем USB-A.
Туре-С внутрішній кабель та зовнішні роз'єми для заряджання пристроїв!
З повагою, український бренд Gelius.
- Богдан С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 17
За свою ціну гарний рюкзак, вже пройшов тест дощем в головне та інші відділення вологи не потрапило
- Достоинства:
- Ціна, Якість, Водонепроникний
- Недостатки:
- Не виявив
Представник постачальникаВітаємо Богдане!
З повагою, український бренд Gelius.
- Крістіна І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 17
Користуюсь декілька тижнів, комфортний рюкзак, ноутбук леново loq 15.6 вліз дуже гарно, і саме відділення для ноутбука якісно зроблене і якщо в рюкзаку інші речі ноутбук з ними не контактує в середині все надійно.
- Достоинства:
- Надійний, комфортний
Представник постачальникаВітаємо Крістіно!
З повагою, український бренд Gelius.
- Анатолій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 17
Дуже гарна якість, ноутбук 15.5 дюймів помістився спокійно.
- Достоинства:
- Місткий
- Недостатки:
- Незнайшов
Представник постачальникаВітаємо Анатоліє!
Дякуємо за запитання!
Допустимі розміри діагональ ноутбука - до 17 дюймів.
З повагою, український бренд Gelius.
- Валерій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 17
Чудовий міський рюкзак
Представник постачальникаВітаємо Валерію!
З повагою, український бренд Gelius.
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 17
Зручний рюкзак. Ноут 16" вліз.
Недоліків немає.- Достоинства:
- Матеріал, кишені, замки
Представник постачальникаВітаємо Олеже!
Дякуємо Вам за Ваші враження! Ваш відгук дуже цінний для нас. Ми завжди ставимо якість на перше місце і прагнемо надавати найкращі продукти та обслуговування нашим клієнтам. Раді знати, що Ви задоволені і що наші зусилля допомагають Вам насолоджуватися використанням наших продуктів. Бажаємо Вам лише позитивних вражень сьогодні і у майбутньому!
З повагою, український бренд Gelius.
- Александр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 17
Покупал сыну на день рождения. Ему понравилась его вместительность. Удобно. Влезает и ноутбук и игровая приставка, плюс всякие мелочи. Покупкой доволен.
- Достоинства:
- удобный
- Недостатки:
- не замечено
Представник постачальникаВітаємо Олександре!
Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми раді знати, що Ви та Ваш син задоволені характеристиками. Ми вдячні Вам за відмічення переваг. Ці характеристики роблять наш рюкзак надійним та комфортним. Ми вдячні за довіру і бажаємо продовжувати насолоджуватися використанням.
З повагою, український бренд Gelius.
- Василий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 17
Рюкзак відмінної якості, порадував кількістю карманів для різних речей, які дуже добре прошиті. В даній моделі ідеально поєднано компактний розмір і об'єм. Дуже вдячний.
- Достоинства:
- Велика кількість карманів, компактність, зовнішній вигляд, якість матеріалу.
- Недостатки:
- Поки не виявлено
Представник постачальникаВітаємо Василіє!
Ми щиро вдячні Вам за те, що приділили час та поділились своїм враженням. Ваші відгуки для нас надзвичайно важливі, оскільки ми завжди прагнемо забезпечити наших клієнтів якісними продуктами та високим рівнем обслуговування.
Бажаємо Вам насолоджуватися приємними враженнями та отримувати задоволення від подальшого використання наших продуктів.
З повагою, український бренд Gelius.
- ПавлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 17
Швидко прийшлов, підійшов до Asus f15 2022 ноутбуку (ноут трохи більший, діагональ 15.6"), але впритик. Виглядає якісно, місця для документів, планшетів/павербанку і т.д. достатньо.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо Вам за відгук і увагу до нашої продукції. Ми раді, що у Вас склалося приємне враження від використання нашого товару Gelius. Кожен день Ваш відгук вносить величезний внесок в щоденне поліпшення наших послуг! Гарного Вам дня, будемо дивувати і радувати Вас знову! З вдячністю, український бренд Gelius!
- ВладиславаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 17
P.S. Отзыв пишет девушка со слов мужчины
•Невероятное количество карманов - и непромокающие для документов, и для зарядок, наушников, вещей, книг, ноутбуков.
• Нигде не торчат нитки
• Отделения очень продуманы.
• Приятный дизайн
❗️Важно❗️второе отделение для ноутбуков открывается КАК ЧЕМОДАН и только С ОДНОЙ СТОРОНЫ ЗМЕЙКА
то есть для того, чтоб достать ноуты - нужно будет положить портфель на ровную поверхность иначе есть вероятность, что все содержимое с другой стороны может выпасть- Достоинства:
- Заботливо упаковано в несколько пакетов, гарантия на 12 месяцев! ОЧЕНЬ много карманов, вмещается 2 ноутбука + остаётся немало места для вещей, ноутбуки отделены друг от друга и никак не соприкасаются/не бьются друг о друга
- Недостатки:
- Ткань плотная, но сильно загружать его не стоит. Это не та ситуация, где забьешь весь портфель вещами, косметичкой и всем возможным и уедешь в другую страну разве что на командировку 3-6 дней
- НатальяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 17
Классный ,качественный рюкзак ! Заказ пришел быстро .
- Достоинства:
- Внешний вид , лёгкий, кожзам (не тканевой)
- Недостатки:
- Не обнаружены
З вдячністю, український бренд Gelius!
- Денис Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 17
Рюкзак чудовий, місткість, кількість відсіків, якість матеріалу і фурнітури. Окрім одного, не працює USB кабель, який йде в комплекті! Перевіряв на різних пристроях, без результатно
- Достоинства:
- Зручний, великий об'єм, якість матеріалу, світловідбивачі стрічки
- Недостатки:
- Не працює кабель
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо Вам за довіру, а також вітаємо в родині Gelius!
Сподіваємося, що наша продукція принесе Вам позитивні емоції, комфортне і легке використання.
Будемо раді Вашому прояву інтересу до наших новинок, цікавих активностей та вигідних пропозицій!
З вдячністю, український бренд Gelius
- Клієнт Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 17
Хороші зовнішні матеріали і замки, вміткість супер, вмістив два ноутбука 15,6 ". Світловідбивні смужки. Багато кишень.
Внутрішній дизайн міг би бути трохи кращий як і матеріали. Кишені могли би бути чуть глибші. Верхню кишеню було б круто зробити прорезинену.
Загалом норм рюкзаком задоволений.
Користуюся кілька тижнів політ нормальний.- Достоинства:
- Хороші матеріали та великий об'єм.
- Недостатки:
- Серйозних немає.
Дизайн внутрішніх кишень міг би бути краще.
З вдячністю, український бренд Gelius!
- Юлія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 17
Рюкзак просто супер!!!! Дуже задоволені. Рекомендую!
Отримала рюкзак. Якість відмінна! Доставили швидко. Дуже задоволена.
- Сергій
Матеріал екошкіра? Бо на фото здається тканина.
З вдячністю, український бренд Gelius!
- Роман Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 17
Якість гарна. Все, на перший погляд супер.
- Недостатки:
- Не вірний опис. Ноут 15"6 залітає аж бігом(Legion 5).
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо Вам за вибір і за Ваш коментар!
Ми обовязково врахуємо ваші зауваження і зробимо нашу продукцію краще.
З вдячністю, український брен Gelius!- Андрей О***
Цікавить матеріал верху. Він не посипеться з часом?
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо за вибір українського бренду Gelius, та виявлений інтерес до нашої продукції. Якість гарна, матеріал не сиплеться. Також при отриманнні у Вас буде гарантія на 1рік.
- Жанна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 17
Рюкзак за свои деньги отличный, но “waterproof” в названии себя не оправдало. Под дождем молния пропускает воду. В чем тогда смысл этой характеристики?
И с зарядкой через USB не сложилось у меня. Индикатор зарядки есть, но телефон разряжается. Выход из powerbank 2A.- Достоинства:
- Множество удобных отделений: скрытый для денег/документов, быстродоступные на лямках и т.д. Удобный.
- Недостатки:
- Не waterproof молнии, и не заряжает через USB.
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 17
Рюкзак в цілому хороший
- Достоинства:
- Виглядає досить не погано і якісно
- Недостатки:
- Не знайшов
Представник постачальникаДоброго дня! Спасибі за позитивну оцінку продукції бренду Gelius, Ваш відгук дуже важливий для нас, і дякуємо за підтримку українського виробника.