Отзывы покупателей о Велосипед Outleap BMX Revolt 20" Plum

Оценка пользователей 4.8/5
  • любовь т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ROYAL PLEASURE

Велосипед кльвий.Швидко зібрали.Швидко відправили,донька задоволена.Приїхав гарно запакований.

• Продавец  ROYAL PLEASURE

Ми дякуємо за Ваш вибір та бажаємо успішної експлуатації велосипеда.

• Татьяна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ROYAL PLEASURE

Купила сину, сам вибирав. Дуже сподобався. Продавець супер, швидко зв'язався. Сьогодні замовила завтра отримала. Пакування відмінно. Буду ще замовляти. Продавця дуже раджу. Дякую.

Достоинства:
    Відмінний велосипед, все подобається сину.
    • Продавец  ROYAL PLEASURE

Дякуємо за Ваш вибір ! Для сина бажаємо успішної експлуатації велосипеда.

• Александр
    Отзыв от покупателя. Продавец: ROYAL PLEASURE

Вирішив зробити собі подарунок супер не дорогий і немає жодних проблем

• Светлана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ROYAL PLEASURE

Вот захотелось оставить отзыв.
    Купила сыну БМХ. Аппарат бюджетный и очень качественный, а цвет просто «огонь», все его замечают из далека. Сын уже около месяца гоняет на БМХ по трекам и скейт площадке, очень доволен выбором.
    Продавец вежливый, отвечает и консультируют по всем вопросам. Обращает внимание на все мелкие детали. Отзвон и отправка очень быстрая. Мы очень довольны приобретением. СОВЕТУЮ.

Достоинства:
    Отличны бюджетный БМХ
    Недостатки:
    не увидела
  • Алексей Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ROYAL PLEASURE

В цілому як для Китаю дуже якісна річ. Але є деякі нюанси. Каретка зібрана криво. Тобто коли крутиш педалі відчувається незначна вісімка в каретці. Велосипед пофарбований доволі непогано. Прикольні наліпки. Продавець не поклав чек та не заповнив гарантійку.

Достоинства:
    В цілому за свою ціну дуже непоганий bmx
    Недостатки:
    Деякі вузли вимагають втручання. Сподіваюсь вистачить просто перезібрати. Продавець не поклав чек та не заповнив гарантійний талон.
    • Алексей Д***

По недолікам пообіцяли вирішити. Чек є в електронному вигляді. Приємно дивує зворотній звʼязок та чуйність продавця.