Отзывы покупателей о Беговел CORSO Navi стальная рама надувные колёса 12" подножка подставка для ног звонок (RD-9033)

Оценка пользователей 2.33/5
    Отзыв от покупателя. Продавец: Spirite. Цвет: Черно-оранжевый

Перед тим як щось доводити хоча б дивилися, що входить до базової комплектації відповідно до наданих же вами документів. На фото чітко видно, що ключі входять до базової комплектації. Фото інструкції з описаним вище додаю

Достоинства:
    Не має
    Недостатки:
    Якість матеріалів
    • Продавец  Spirite

Ключі не входять в комплект, інструкція на всі моделі бренду одинакова

• Виктор В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Spirite. Цвет: Черно-оранжевый

Якість матеріалів не дуже, ціна була одна потім вимагають передплату, в кінці міняють ціну самого товару, не рекомендую. Ціна на сайті була вказана 1480 грн, потім захотіли передплату 200 грн, які я скинув в кінці ціна змінилася повинна була бути з урахуванням передплати 1280 грн, а стала 1333,00 грн. Крім того в інструкції на фото є ключі для зборки фактично їх не має.

Достоинства:
    Не має
    Недостатки:
    Якість матеріалів
    • Продавец  Spirite

Пакування і комісію ви не рахуєте?

• Виктор В***

Доставка безкоштовно в казана в об'яві. До чого комісія та пакування, ви вартість товару змінили після отримання попередньої оплати (200 грн) до 1533 грн та ключі які вказані в інструкції не положили

• Продавец  Spirite

Пакування і комісія входить в цю суму ,
      Які ключі що ви несете ? В комплектації вказані ключі???

• Альона Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Crazy Panda. Цвет: Зеленый

Заказали на подарок, качество ужасная, вся краска поцарапалась при сборке, колесо кривое и при накачивании взорвалось!!! Полное разочарование! Максимально не рекомендую!!!!!

• Надія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: My top. Цвет: Желтый