Отзывы покупателей о Антистатический термостойкий коврик Kaisi S-160 для ремонта техники / пайки 300x450 мм Blue

Оценка пользователей 4.82/5
  • Андрій З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Продавець надійний, раджу! Килимок зручний, якби ще трішки товщина більша, було б краще. Три відділи з кришками ,не практичні, вони відкриваються самі по собі.

Достоинства:
    Зручний, термостійкий, багато відділів для деталей.
    Недостатки:
    Тонкий, кришечки не держаться в закритому стані.
    • Продавец  RGSM

Вітаю! Дякую за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася Ваша покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємося побачити Вас знову!

• Владимир Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Отличный качественный коврик! Большой термостойкий! Попозже возьму ровный без разных выемок. Но для пайки и других дел с бытовой техникой необходимая вещь и такой и ровный.И не дорого стоит

Достоинства:
    Большой, толстый, термостойкий. Много разных углублений для разных приспособлений и инструментов...
    Недостатки:
    Недостатков нет!
    • Продавец  RGSM

• Богдан Ф***

• Роман Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Хороше робоче місце , думав за такі гроші буде гірше .

Достоинства:
    Великий , міцний
    Недостатки:
    Слабкі магніти
  • Микола
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Хорошій шматок резини, магніти на місці

• Едуард Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Дуже зручно працювати з ним. Відповідає всім заявленим характеристикам.

Достоинства:
    Чудовий килимок за гарну ціну!
    Недостатки:
    Не виявив. Мене все влаштовує.
    • Продавец  RGSM

• Василь К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Все супер гарне робоче місце
    Продавець вічливий відправили в той же день.

Достоинства:
    Все
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  RGSM

• Андрій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Килимок добротний. Менеджер відповідає швидко.

• Юрий

• Олексій Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Достатньо великий силіконовий килимок. Багато секцій для запчастин та інструментів, включаючи декілька секцій з магнітами. Прибув швидко та в ідеальній якості.

Достоинства:
    Магніти, розмір, секції, швидка доставка

• Олег

Зручне робоче місце

• Олександр С***

Норм

• Антонов С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Коврик классный, я давно такой хотел.

Достоинства:
    Отлично подходит для пайка
    Недостатки:
    Не выявлено
    • Продавец  RGSM

• Виталий У***

Давно хотел приобрести

Достоинства:
    Качественный и удобный

• Сергей Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Брал в подарок , всё понравилось .

Достоинства:
    Цена / качество

• Станіслав Б***

Все ок

• Олег Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Чудовий килимок для пайки , а за свої гроші- шикарно, раджу

Достоинства:
    Якісний
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  RGSM

• Данило М***

Хорошее качество и цена

• Руслан Г***

норм

• Олег М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Зручно, магніти слабкі але є, ніши з кришками непогані, але не зручно зачиняються, ну в основному непогано.

Достоинства:
    Синій, магнітить, паяльником не пропаюється
    Недостатки:
    Магніти, ніші з кришками.
    • Продавец  RGSM

• Андрей

Все хоршо. Очень удобно.
    Но отсеки с крышечками закрываются не плотно и если его переносить - открываются.

Достоинства:
    Удобно для сборки разборки с множеством мелких деталей. Можно раскладывать по порядку разборки/сборки
    Недостатки:
    Не фиксируются крышечки в закрывающихся отсеках
    • Продавец  RGSM

• Ольга

просто супер)

Достоинства:
    колір, розмір, деталі

• Нікіта Д***

Все супер .

Достоинства:
    Якість і витримує високу температуру . І гарна ціна .

• Віталій М***

Відповідає опису, швидко доставили

• Андрій Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Ще при отриманні я зрозумів, що не помилився з вибором - посилка була важка. Вдома розпакував – якісна річ! Дуже-дуже задоволений покупкою та сервісом Rozetka! Мало того, що ціна нижча за маркетплейс в Китаї, так ще й доставка в магазин Rozetka безкоштовна! Rozetka forever!

Достоинства:
    Якісна функціональна річ та й ще великого розміру!

• Саша П***

килимок дуже гарної якості

Достоинства:
    є магніти
    • Продавец  RGSM

• Максим Т***

Супер! Рекомендую

• Юрій Р***

Оперативний продавець. Адекватна ціна

• Віталій С***

Супер, корисний!

Достоинства:
    Великий і з магнітними відділеннями.
    Недостатки:
    Одна з кишень не зачиняється повністю.
    • Продавец  RGSM

• Альона М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Дуже гарний коврик для роботи.
    Дякую

Достоинства:
    Зручний

• Алексей Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Хорошего качества, свою функцию отрабатывет

• Влас К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Коврик пришёл, всё как надо

Достоинства:
    Большой, есть отсеки под мелочёвку и магниты есть
    Недостатки:
    Нету
    • Продавец  RGSM

• Ткач К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Дуже крутий і зручний килимок

Достоинства:
    Якість, ціна , термостійкість
    Недостатки:
    Не а
    • Продавец  RGSM

• Віталій Р***

Досить великий

Достоинства:
    Виконує свої функції
    • Продавец  RGSM

• Сергій Т***

Килимок нормальний

• Продавец  RGSM

Вітаю! Дякую за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася ваша покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємося побачити Вас знову!

• Влад
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Великий термостійкий коврик, достатньо відділень для розміщення різного роду деталей

Достоинства:
    Великий розмір
    • Продавец  RGSM