Отзывы покупателей о Детский развивающий двусторонний складной термоковрик игровой Карта мира и Друзья рыбки 180х150x1 см с сумкой (8963)
Нет в наличии
- Олександра Д***Отзыв от покупателя. Продавец: LuxFit
Все супер, доставили швидко. Килимок зручний, легкий, навіть старша дитина замінила, сказала що хоче собі такий теж)
- Продавец LuxFit
Дуже раді, що Ви залишились задоволеним . Будемо раді знову приймати від Вас замовлення
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: LuxFit
Термокилимок гарної якості, легко складається. У зібраному вигляді займає достатньо мало місця. Матеріал приємний на дотик. На коврику два малюнки, один спокійний, інший більш яскравий. Дитині сподобався яскравий малюнок з рибками.
- Достоинства:
- Компактний, легко складається, приємний на дотик, термоізолюючий ефект, яскраві кольори
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец LuxFit
Ми дуже раді, що ви залишилися задоволені! Дякуємо за високу оцінку та залишений відгук!
- Анна В***Отзыв от покупателя. Продавец: LuxFit
Якість дуже гарна, кольори спокійні, дитині подобається
- Достоинства:
- Якісний
- Продавец LuxFit
Дуже вдячні вам за покупку, залишений відгук та високу оцінку! Дякуємо, для нас це важливо!
- Ольга А***Отзыв от покупателя. Продавец: LuxFit
Отлично, лучше чем за 1000 грн
- Достоинства:
- Плотный, теплый
- Продавец LuxFit
- Ніколетта К***Отзыв от покупателя. Продавец: LuxFit
Килимком задоволена, зручний та теплий. Для малятка самий раз.
- Достоинства:
- Кольори яскраві з обох сторін, приємний на дотик.
- Недостатки:
- Не має!
- Шах Н***Отзыв от покупателя. Продавец: LuxFit
Хороший розмір, я думаю, що великий розмір не потрібен. Мені подобається ціна і якість
- Достоинства:
- Ідеальний розмір
- Недостатки:
- нічого
- Продавец LuxFit
- Юлия Д***Отзыв от покупателя. Продавец: LuxFit
Чудовий дитячий килимок)
- Достоинства:
- Тепло на підлозі гратись і його можна мити
- Недостатки:
- Ні
- Продавец LuxFit
- ЄвгеніяОтзыв от покупателя. Продавец: LuxFit
Дуже задоволені! Якість крута, щільний, на дотик приємний. І дуже якісний друк, гарні картинки.
- Достоинства:
- Гарний, щільний, приємний на дотик та яскравий
- Продавец LuxFit
Дуже вдячні вам за покупку та високу оцінку!
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: LuxFit
Покупкою задоволені на всі 100%
Дійсно класний килимок, гарна якість і на ньому дійсно тепло гратись!- Достоинства:
- Гарний, якісний, теплий, ціна
- Недостатки:
- Порваний чохол біля ручок
- Продавец LuxFit