- Богдан К***Отзыв от покупателя. Продавец: PCliX
ввімкнув в роз'єм USB все як положено, в мене на комп'ютері немає роз'єму для диска тому потрібна силка
- Недостатки:
- не світиться признаків життя не подає
- Богдан К***
Переписую відгук тому що все чудово працює, зі мною звʼязався продовець і ми разом вирішили проблему, намікань на поломку не має, рекомендую до покупки
- Павло П***Отзыв от покупателя. Продавец: PCliX
Використовував з роутером TP-link AX1800 Wi-Fi 6. Встановив дрова на вінду, заміряв швидкість.
Через провід Ethernet швидкість ~ 600-700 Mbit/s
Через стандарт ac (Wi-Fi 5), що вбудований в мій старенький ноут ~ 270-300 Mbit/s
Через цей адаптер вийшло 350-400 Mbit/s
В інтерфейсі дійсно показує тип підключення ax, і швидкість upload помітно зростає, але download зростає лише трошки при переході з ac на ax.
Можу рекомендувати якщо ваш пристрій не підтримує ac. Якщо ж пристрій підтримує стандарт ac, то приріст ви не відчуєте. Простого оновлення роутера має бути достатньо.
Також була проблема з тим, що час від часу зникало з'єднання. Не знаю з чим це пов'язано, але потім пройшло.- Достоинства:
- Хороша швидкість, особливо якщо ваш пристрій не підтримує ac. Збірка непогана, нічого не хитається
- Недостатки:
- Може спонтанно від'єднуватися час від часу
- Максим
Яку швидкість з'єднання показує? Та який USB у вас: 2.0 чи 3.0 на не новому ноуті? Бо схоже на швидкість USB 2.0, у якого обмеження 480Mbits/s.
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: PCliX
Чудово працює з роутером Huawei WIFI AX2 2 Gen White Wi-Fi 6.
Такої швидкості по повітрю не мав ніколи.
Через коридор і стіну - Download 207 Mbps, Upload 224 Mbps- Ольга М***
Підкажіть, будь ласка, а де Ви взяли драйвери?
- Володимир Л***
Драйвера на пристрої, при підключенні пошукайте в новий диск на кшталт юсб, і там софт - рекомендую перед встановленням його записати кудись на комп, бо можуть злетіти дрова і як диск він вже не підключається
- Ніна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Shopyy
Добре працюють
- Владимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: Shopyy
Только начал работать. единственное, пришлось поискать драйвер, а то минидиск в наше время, это конечно сильно
- Достоинства:
- Работает
- Недостатки:
- Поиск драйверов - тот еще квест
- Богдан К***
можете дати силку драйвера?
- Роман М***
ссылка Ссылка на сайт производителя
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Shopyy
полноценный USB 3, у многих адаптеров поддержка есть но не распаян
- Достоинства:
- MT7921au
- Недостатки:
- отсутствие радиатора на чипе (сильно греется под нагрузкой)