Отзывы покупателей о Краплі Provet МЕГАСТОП для собак від 20 до 30 кг від зовнішніх та внутрішніх паразитів 4 піпетки х 3 мл

Оценка пользователей 4.38/5
  • Тетяна К***

Гарні краплі.

Достоинства:
    Працюють
  • Олена

Посилку отримувала в поштоматі.
    В коробці було 3 пипедки, замість 4.

Достоинства:
    Засіб хороший.

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• Володимир Б***

Краплі хороші, все ок, рекомендую

Достоинства:
    Ціна якість
  • Руденко Е***

Хороший

Доброго дня! Дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникнуть питання, будь ласка, звертайтесь! Бажаємо Вам гарного дня!

• Ірина І***

Купую саме ці краплі від блох. Чудово допомогає, собака після нанесення крапель, через деякий час, перестає викусувати собі блохи. Препарат дуже дієвий.

Достоинства:
    дієвий від блох
    Недостатки:
    не знайшла

• Володимир К***

Товар не поганий. Каплі діють, блохи гинуть. Але, дія препарата мала, десь днів 15 і знову тваринка (собака) чухається. А у котиків, які мешкають в приміщенні і на вулицю не виходять, то у їх все добре. Бюджетний варіант, рекомендую.

Достоинства:
    Бюджетний варіант. Препарат діє.
    Недостатки:
    Малий срок дії капель

Добрий день! Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно знати, що ви задоволені товарами бренда PROVET. Такі відгуки надихають працювати ще краще!

• Татьяна Ч***

Срок годности норм,доставка в указанные сроки

Доброго дня! Дякуємо за позитивний відгук. Якщо у Вас виникнуть питання, будь ласка, звертайтесь! Бажаємо Вам гарного дня!

• Татьяна Ч***

Доставили согласно указанным срокам,срок годности норм

• Оля П***

Единственное средство, которым вылечили подкожного клеща. Долго неправильно диагноз ставили, то аллергия, то блошиный дерматит.... Это всё время и деньги. Облегчения были временные. Капли помогли. Одна пипетка каждую неделю, четыре раза. Уже 7 месяцев рецидивов нет. Тьфу - тьфу....

Достоинства:
    Действенные.
    Недостатки:
    Не нашла.

Добрий день, Оля! Нам дуже приємно читати такі відгуки. Ми дійсно цінуємо кожного клієнта і їх улюбленців, тому докладаємо максимально зусиль, щоб створювати препарати, які залишають лише приємні враження. Дякуємо, що помічаєте і відзначаєте!

• Кашугина О***

Цим препаратом користуюся давно, певне, роки два. Застосовувала і для котів і для собак. Завжди все було добре - бліх не було і жодних негативних ефектів теж не було. Останній раз купила для собаки і собака отруївся - широкі зіниці, задні лапи наче відказують служити, собака хилитається і падає. Ветеринар сказав що це отруєння бо препарат неякісний. Лікували 3 доби, зараз з собакою все добре, але блохи залишились живі. Дуже жаль,бо препарат був ефективний, зараз не знаю чим його замінити.

Достоинства:
    Дешевий прерарат
    Недостатки:
    Труїть собаку а не бліх

Добрий день! Дякуємо за Ваш коментар. Комплексний препарат краплі Мегастоп пройшов державну реєстрацію та обов'язкову процедуру клінічних випробувань. Ефективність препарату доведена та підтверджена в ході досліджень. ТМ ProVET представляє на ринок ветеринарних препаратів лише зареєстровані засоби. Для отримання відповідної реєстраціїї ветеринарного препарату необхідно пройти низку випробувань, щодо якості, ефективності та безпечності в сертифікованих установах. Краплі від бліх МЕГАСТОП для собак мають точковий характер нанесення на шкіру, а саме у місця недоступні для злизування (від ділянки холки та вздовж хребта). Таким чином отримаємо кращий захист тварини та забезпечуємо потрапляння невеликої кількості діючої речовини на окрему ділянку шкіри, що знижує подразнюючий ефект від препарату. Всі ветеринарні препарати, особливо інсектоакарицидного походження, мають індивідуальний вплив на кожну тварину. При використанні обов’язково треба звертати увагу на дозування препарату в залежності від ваги Вашого улюбленця. Сподіваємося, що інформація вище була корисною для Вас. Якщо у Вас залишилися питання, будемо раді відповісти. Бажаємо гарного дня!

Защищены оба!

Достоинства:
    Удобно, если правильно использовать-безопасно
    Недостатки:
    Пока нет
  • Александр Д***

собака болела, как сказали в больнице после укуса клеща

Недостатки:
    собака болела, как сказали в больнице после укуса клеща
  • Марина Н***

Лікували німецьку вівчарку від підшкірних кліщів. Обробляли згідно інструкції з інтервалом у 10 днів.
    Препарат виявився ефективнішим, ніж таблетки.

• Анна С***

Задоволена еффектом. Допоміг боксеру схильному до отитів. За час використання зняла лише одного саркоптеса. А також один раз пропустила прийом таблетки від глистів, то краплі подіяли.

Достоинства:
    Бюджетний недорогий препарат, упаковки для собаки 36кг вистачило на довго.
    Недостатки:
    З недоліків хіба що запах, але він швидко перестає відчуватися.
  • юля

Не знаю, ефекту ніякого , кліщі все одно чіплялись

• Катя С***

Спробуйте таблетки Симпарика. Вони від кліща та бліх. Дуже хороший засіб.

• Артём Ю***

Хорошие капли. Собака сильно чесаться стала, взяли эти капли, прошло 2-3 дня, эффект на лицо, почти не чешется, прошёл уже месяц, все нормально, будем капать ещё, каждый месяц, то как пишет инструкция.

Достоинства:
    Собака практически не чешется.
  • Семенова Е***

Хорошие капли, буду брать только такие. Брала других производителей собака все ровно чесалась хотя и цены от 100 грн за одно пипетку, а тут и цена и качество на высшем уровне.

Достоинства:
    Цена, собака 2 месяца не чешется
  • ГАЛИНА В***

Хорошие капли, собака не чешется. Клещей нет, хотя гуляет по непроходимым зарослям. Посмотрим будет ли действовать заявленные 2 месяца

Достоинства:
    Собака не чешется
    Недостатки:
    Не выявлено
  • Константин Б***

Отличное средство,от блох,помогло на все 100% !

• Алла В***

Наконец мои собачки не чешутся.Прекрасный результат.

Достоинства:
    Не дорого.
    Недостатки:
    Малый срок действия.
  • Татьяна

?

Достоинства:
    Для собаки 60 кг,я так понимаю,надо 2 пипетки?Ответьте ,пожалуйста.
    • Витя

Да.

• юлия

Отличные капли. Сколько перепробовали, но эти реально работают, как на собаках так и на котах. Кому-то несколько капель, а кому-то две пипетки, в зависимости от веса.

Достоинства:
    Помогают. Цена.
    Недостатки:
    Нет.
  • Алла З***

Хорошие капли,главное правильно подбирать дозировку в соответствии с весом собаки

Достоинства:
    Капли подходят и помогают избавиться от блох
    Недостатки:
    Малый срок действия
  • Наталія П***
    Продавец: Rozetka

В мене особисто не виходить давати моєму песику такі препарати в вигляді таблетки, то я обрала краплі і не пожалкувала. Легко наносяться, небажаних блох вже наступного дня не видно. Пес в гарному настрої. До того ж доступна ціна. Рекомендую!

Достоинства:
    дієві
    Недостатки:

Добрий день! Нам дуже приємно читати такі відгуки. Ми дійсно цінуємо кожного клієнта і їх улюбленців, тому докладаємо максимально зусиль, щоб створювати препарати, які максимально ефективні та безпечні. Такі відгуки надихають працювати ще краще!

• Максим Н***
    Продавец: Rozetka

У родителей собака живет во дворе. Купил капли Мегастоп, чтобы защитить ее не только от блох,но и от клещей. Результатом доволен, буду использовать еще.

Продавец: Rozetka

От глистов тоже помогает, я правильно поняла?

• Сергей

Против глистов не подойдет. В описании есть - Препарат обладает высокой эффективностью по борьбе с эктопаразитами, такими как блохи, клещи (отодектозные, саркоптоидные, нотоедрозные, демодекозные), и эндопаразитами: нематоды, дирофилярия (эффективен против личинок L3 и L4 стадии).

• Кристина Ч***

Да. От глистов тоже.

• Елена Б***
    Продавец: Rozetka

Хорошие капли, пользуюсь второй год, капаю и лохматым и гладкошерстеным,беру как защиту от клещей. Рекомендую .

Достоинства:
    Бюджетный вариант, когда много хвостатых.
    • Марина Д***

Читайте инструкцию. иксодовые клещи не указаны.
      "Препарат має високу ефективність у боротьбі з ектопаразитами, як-от блохами, кліщами (отодектозні, саркоптозні, нотоедрозні, демодекозні), й ендопаразитами: нематоди, дирофілярія (ефективний проти личинок L3 і L4 стадії)."