Отзывы покупателей о Срібний патріотичний браслет на плетеному шовковому шнурку HOME Проба 925
- Юрій А***Отзыв от покупателя. Продавец: Q_ua
Задоволений покупкою.
- Світлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Q_ua
Дуже ніжний і стильний браслет! Носити одне задоволення! Отримала дуже швидко! Дякую продавцям за упаковку! Я була приємно здивована! Якість крутезна! Я дуже задоволена покупкою! Дякую Вам!
- Достоинства:
- Гарний та стильный!
- Юлия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Q_ua
Дуже приємний і тактовний менеджер. Відправили в той же день, на наступний вже отримала! Приємний бонусу вигляді безкоштовної доставки. Якість крутезна, на руці виглядає дуже красиво. Замовляла подружці, тепер сама хочу)))) Дякую Вам за гарну роботу, до такого відношення і прикрасів хочеться повертатись! 10⭐ з 5!
- Продавец Q_ua
Доброго дня!
Нам дуже приємно отримувати такий зворотній зв'язок, адже стараємось для Вас. Нехай прикраса приносить задоволення)
- ДарьяОтзыв от покупателя. Продавец: Q_ua
Дуже гарний і ніжний браслет прикриплюю фото з упакуванням) продавці молодці
- Елена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Q_ua
Замовляла браслет для себе. Сподобався стильний дизайн. Менеджер одразу зв'язався стосовно замовлення. Відправили в той же день.
- Достоинства:
- Хороша якість товару, швидка доставка
- Недостатки:
- Світлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Q_ua
Дуже симпатичний браслет. Купила подрузі на подарунок. Вислали швидко. Покупкою задоволена.
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Q_ua
Все добре,гарний браслет, дівчині сподобався подарунок
- Ігор М***Отзыв от покупателя. Продавец: Q_ua
Замовляв два браслети.
Менеджер одразу зв'язався стосовно замовлення. Відправили в той же день.
Чудова якість, швидка доставка, стильний дизайн - Ігор О***Отзыв от покупателя. Продавец: Q_ua
Замовляв на подарунок для жінки, їй дуже сподобалося, два дня робила фото і відправляла подружкам) Мені сподобалось що відправили на наступний день і не довелось довго чекати. Якість відмінна приходить вже в коробці.
- Достоинства:
- Якість, краса, швидко відправили
- Недостатки:
- Продавец Q_ua
Доброго дня!
Ми дуже раді що Вам все сподобалось. Носіть із задоволенням)