- Алена В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Іграшка супер. Дуже якісна. Дитина в захваті.
Добрий день! Щиро вдячні за Ваш відгук. Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені покупкою :)
- Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна іграшка. Хрещеник був задоволений.
- Достоинства:
- Якісна.
- Недостатки:
- Ціна.
- Маріанна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дитина засмучена взяли на подарунок до Нового року. Вони не зчіплюються, один при зіткненні трансформується, а інший взагалі ні… прикро. Так сподівалися, що буде радість, а вийшло
Добрий день, Маріанна. Нам дуже прикро, що виникла така ситуація. Зверніться, будь ласка, у сервісний центр: +(380) 67-561-22-94. Наші фахівці усунуть проблему у максимально короткий термін.
- Женя Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дитина в захваті, від цих трасформерів Fuzion Max. З рук не відпускає.
- Сергей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прикольний
- Яна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісна, цікава іграшка, сподобалась і дитині 2 роки і хлопчику 4 року якому і брали на подарунок. Навіть батьки пограли.
- Достоинства:
- Якість, функції, можливість стріляти та трансформуватись в робота
- Владимир М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Малыш очень доволен. Игрушка качественная и интересная
- Виктория К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Классна якісна іграшка, дитина збирає колекцію цих Ф‘юженів, тож три штуки в нас вже є.
По якості і функціоналу вони нагадали скричерів, так само легко складаються, дитина сама з першого разу розібралася.- Достоинства:
- якість
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сину іграшка сподобалась, є дві машинки — схожа на гонку і бойова машинка, разом легко трансформуються в робота. Гармати вистрілює, все працює. Син щасливий грається.
- АллаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Подделка. Имеем ряд игрушек этой серии, у всех качество отличное. А у этой, которую Розетка продает, в первый же день отломалась деталь. Не советую никому тут покупать.
Доброго дня, Алла. Нам дуже прикро, що виникла така ситуація. Іграшка оригінальна, наша компанія є офіційним представником бренду Fuzion Max в Україні. Зверніться, будь ласка, у сервісний центр: +(380) 67-561-22-94. Наші фахівці усунуть проблему у максимально короткий термін. Для нас важлива думка наших споживачів, тому сподіваємося, що після усунення проблеми дитина зможе оцінити іграшку у повному обсязі і наступний Ваш відгук буде позитивним.
- Татьяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купила на подарок, ещё не распаковывали.
- Достоинства:
- Качество трансформера хорошее.
- Елена О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Трансформер хорошего качеств. Легко превращается из двух машинок в робота и наоборот. Прикольно, что одна из машинок даже может стрелять.
Ребенок очень доволен- Достоинства:
- Качество сборки и материалов. Легко трансформируется
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дітям дуже сподобалась іграшка, а саме, що можна з’єднувати машинки. Також порадував сервіс розетки, дуже швидка доставка
- Достоинства:
- Гарний дизайн, незвична конструкція, якісний матеріал
- Недостатки:
- Маленькі розміри, хоча можливо це не недолік, просто очікували трішки більший
- Мария Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличная игрушка, рекомендую
- Ирина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Цікава іграшка, дитині сподобалась!!!
- Достоинства:
- Трансформер
- Дарья Т***
Очень качественная игрушка. Ребёнок в восторге