- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Іграшка чудова, дитині дуже сподобалась. Реуомендую.
Добрий день! Щиро вдячні за Ваш відгук. Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені покупкою!
- Анна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже якісна іграшка
- Валентина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовляли сину на день народження, все сподобалося. Швидко обробили замовлення. Якість відповідає ціні.
Добрий день! Щиро вдячні за Ваш відгук. Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені покупкою :)
- Мария В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарна якісь, цікава іграшка
- Людмила Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Малий 4 роки у захваті від цієї іграшки.
Робот сам встає на ноги. - ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дитина задоволена, що ще треба?) З'єднується надійно, пластик без запаху і не тонкий.
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличная игрушка, подарили на Новый год. Держится крепко, не болтается. Ребёнок доволен.
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пластик хороший, без запаха. Лодки примагничиваются и соединяются в трансформера крепко
- Берегуля К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличная игрушка , купили на Николая ребенку , качественный пластик , смотрит этот мультик 5 лет .
- Светлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший робот, качественный пластик, ребенок доволен!
- Достоинства:
- Качественный, интересный робот
- ВікторіяПродавец: Rozetka
Син отримав у подарунок від друга на день народження. Так як у нас уже є інший трансформер з цієї серії і він дуже якісний, то думала що цей теж таким буде. Але, на жаль, вистачило його ненадовго. За такі гроші купувати іграшку на місяць - дорогувато(
- Достоинства:
- Цікавий дитині, прикольно трансформується
- Недостатки:
- Відламалась важлива деталь через місяць некожноденної гри
Добрий день, Вікторія. Нам дуже прикро, що виникла така ситуація. Зверніться, будь ласка, у сервісний центр: +(380) 67-561-22-94. Наші фахівці усунуть проблему у максимально короткий термін. Для нас важлива думка наших споживачів, тому сподіваємося, що після усунення проблеми дитина зможе оцінити іграшку у повному обсязі і наступний Ваш відгук буде позитивним.