Отзывы покупателей о Краска для джинс черная низкотемпературная Promo "Jet black", 30г

Оценка пользователей 4.44/5
  • Алёна Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BackColor

Не имеет запаха, первые 3-4 стирки после покраски ещё немножко вымывалась краска, но уже перестала.
    Важно: краска хоть и вымывалась но не линяла на другие вещи, цвет остался стойкий, без разводов, хоть красила вещей штук 6 сразу, и тканевые и джинсовые.
    Красила в кастрюле на плите, в кухне запаха Не было!
    Я довольна, буду ещё брать, и уже разных цветов, даже подруге и сестре советовала.
    Спасибо вам!

Достоинства:
    Стойкая, не имеет запаха, не линяет на другие вещи, и конечно же цена и качество.
    Недостатки:
    Нету
  • Дмитро Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BackColor

Мав дві однакових джинсових куртки, нову та дуже випрану і не охайну, після покраски в пральній машинці, ефект вау, стара куртка стала краще чим нова)) далі подивимось як буде триматися після стірки

Достоинства:
    Ціна, ефект краще чим нове
    Недостатки:
    Якшо в пральній машинці то треба повозитись з чисткою гумки
  • Тетяна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BackColor

Фарба підійшла ідеально. Малий вліз у фарбу у чорних джинсах, в результаті фарбу зняли разом із кольором(( - залишились білі плями(( Після фарбування чорні джинси стали як нові!

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Відсутні
  • БОГДАН М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BackColor

Хотів пофарбувати штани, котон, нічого вона не фарбує, викинуті гроші

Достоинства:
    Недостатки:
    Обман
  • Стас
    Отзыв от покупателя. Продавец: BackColor

Дружина купила щоб пофарбувати джинси придбані в дорожезному магазині, бо на них після першого ж прання виступила біла полоска. Шкода було викидати річ.
    Фарба супер, дуже насичена, в користуванні легка.
    Не знаю як довго протримається.
    На фото До та Після фарбування.

• Владислав Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BackColor

Все робили за інструкцією, все в плямах, річ у смітник

Достоинства:
    Недостатки:
    Річ у смітник
  • Світлана Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BackColor

Не пофарбувались джинси хоча робила все по інструкції.

• Олег Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BackColor

Фарба дуже гарна. Фарбував речі в пральній машині. Пофарбувалось якісно. З пралкою все добре. Буду замовляти ще. Дякую!

Недостатки:
    Немає.
  • Олена

Бомба! Братиму ще!

Достоинства:
    Покрасило супер! Краска врятувала мою стару джинсовку!
    Недостатки:
    Будьте готові всю пачечку закинути на 1 барабан. А втім воно того варте
  • Олександр

Зауваження відсутні.

Достоинства:
    Фарбує, якісно з першого разу. Після фарбування тканина виглядає добре.
  • Маріанна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BackColor

чудова фарба, відновила колір футболок, джинсів та худі)

• Олена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BackColor

Швидка відправка товару, надійне пакування, фарба ідеально зафарбувала та відновила чорні джинси . Фарбування проводилося не в пральній машині .

Достоинства:
    Чудово фарбує джинс
  • Влада
    Отзыв от покупателя. Продавец: BackColor

Фото до і після додаю. Дуже задоволена, фарбувала за інструкцією у пральній машині. Дуже легко, пралка залишилась чистою. Колір вийшов не яскраво-чорний, а трошки тьмяний (я думаю це через те, що джинси були дуже світлі), але максимально рівномірний. Вирішила фарбувати, бо поставила плямку на дупі, яка не відмивалася - план вдався, джинси виглядають як новенькі, а плямку не видно.

• Тетяна С***

Після фарбування прали декілька разів, більше джинси не линяють

Достоинства:
    Після фарбування прали декілька разів, більше джинси не линяють
  • Деева И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BackColor

Зафарбовує речі супер! Я прала в пральній машині, потім загрузила ще одне темне прання, витерла дверці від фарби. Слідів не залишилося

• Яна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BackColor

Супер,перефарбувала світлі джинси в чорний колір прямо в пральній машині,задоволена результатом і легкістю в використанні.

• Виктор С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BackColor

Якісна фарба фарбував джинси та футболку при 80 гр все супер)

Достоинства:
    Дуже класна якість
  • Владік Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BackColor

Синтетику дійсно не фарбує !

Достоинства:
    Недостатки:
    Витрачений час і 140 грн
  • Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: BackColor

Пофарбувало джинсову спідницю добре. Робила все по інструкції в пральній машині. Але ще не прала, не знаю чи буде линяти.

• Денис
    Отзыв от покупателя. Продавец: BackColor

Фарба відповідає своїм характеристикам, висипав вміст пакетика в барабан пральної машини і поставив на прання 60 градусів . Джинсові шорти і вельветові брюки, пофарбувало чудово! Перевершило мої сподівання. Рекомендую.

Достоинства:
    Відновлює колір
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Дарья Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BackColor

Джинси після прання стали не чорні, а чорно-сині. Пральній машині прийшов кінець…
    Прала за інструкцією на 60 градусах.

• Альона К***

Купіть засіб від нальоту і почистіть машинку. Вона у Вас вся в нальоті. Фарба на наліт і поналипала.

• Алексей А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BackColor

Фарба дійсно якісна.На свій страх і ризик фарбував в пральній машині.Бейсболку пофарбувало навіть краще ніж я очікував,хоча вона дуже ,,вигоріла'' колір рівномірний.Оскільки фарбував спортивний костюм то витратив одразу два пакети фарбника.На фото освітлення не дуже вдале. Речі насправді виглядають значно краще.

Достоинства:
    Фарбує добре!
    Недостатки:
    Побачимо після першого прання,або не побачимо.
  • Евгений Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BackColor

Чудово фарбує в пральній машинці

• Олеся
    Отзыв от покупателя. Продавец: BackColor

Сподобався фарбник. Однією пачкою оновила 2 пари джинсів. Але ще не прала їх після фарби. Не знаю як довго буде триматись

Достоинства:
    Можна фарбувати у пральній машині.
  • Дмитро К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BackColor

Чудова фарба! Без проблем відновив двоє улюблених штанів, матеріал в яких ще цілий, але фарба витерлася з часом - тепер після фарбування вони виглядають немов новенькі з фабрики! Робив у пральній машині, одразу двоє штанів фарбував одночасно - все супер! Рекомендую!

Достоинства:
    Фарба якісно фарбує, тобто робить свою справу
  • Володимир В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BackColor

Добре зафарбувалися джинси і ще декілька дрібних речей. Мама залишилася задоволеною.
    Можна брати!

• Наталія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BackColor

Ідеально зафарбовало потрібну річ. Рекомендую.

• Анна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BackColor

Прала в машинці чорні джинси за інструкцією. Були білі плями від плямовивідника. Результат прекрасний. Трохи було страшно, що джинси рекомендували прати при 30°, а тут я їх прала при 60°. Але все добре, завдяки цій фарбі врятувала джинси.

Достоинства:
    Простота у використанні і відмінний результат
    Недостатки:
    Не виявила
    • Продавец  BackColor

Дякуємо за відгук!

• Дарья Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BackColor

Гарна фарба, пофарбувала джинси в пральній машині без проблем. Вийшло супер!

• Шириязданова В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BackColor

Покрасила по инструкции в стиральной машине. Спасла сыну 2 джинс. Результат превзошел все ожидания. Штаны как новые получились, а стиральная машина не грязная и не пострадавшая никак. Мои рекомендации этой краске!

Достоинства:
    Отличный результат покраски, подробная инструкция.
    Недостатки:
    Не найдено :)
  • Богдан В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BackColor

Попередньо результатом задоволений, залишилося протестувати (вдягнути на день, випрати).
    Вперше вирішив пофарбувати речі, вибрав варіант «в ємкості», щоб не ризикувати пральною машиною але як це зробити, ніде не написано, зрозуміло що «гугл в поміч» але така інфо має бути на упаковці.

Можливо для когось це очевидно але не для мене, тому пишу «інструкцію» для новачків:
    1) ставимо воду на газ, орієнтовно 5 л. під одні джинси, доводимо до кипіння, робимо маленький вогонь; 2) висипаємо фарбу (пів пакета, трішки більше) в стакан, заливаємо кип’ятком та розмішуємо поки не розчиниться; 3) намочуємо річ, вивертаємо назовні; Далі діло техніки – фарбу в воду, туди ж мокрі штани, 30-40 хв. помішуємо, достаємо і в холодну воду полоскати. Все.

Достоинства:
    Фарбує все і плиту на кухні і ванну
    Недостатки:
    Немає інструкції застосування в ємкості.
    • Виктор В***

Так пральній машині нічого не буде! Не варто нервувати за це!

• Олексій С***

Отличная краска

Достоинства:
    Качественная
    Недостатки:
    Время покажет)
  • Ярослав Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BackColor

Фарбував штани, склад 65%бавовни 35 поліестр. Все зробив згідно інструкції (фарбування в машинці). Результат дуже вразив! Колір рівномірний, контрастний і ніякої шкоди для машинки. Рекомендую !

Достоинства:
    Барвник чудовий. Швидко фарбує, простий у застосуванні.
  • Татьяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: BackColor

Хорошо окрашивает не линяет.