- Артем М***Отзыв от покупателя. Продавец: Bicycler
Все дуже добре але з кріпленням дуже довго гратись і якщо задіти ногою переднє крило то може відкрипитись кріплення
- Достоинства:
- Захищає від болота і калюж
- Недостатки:
- Кріплення
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Bicycler
Крила просто супер,Добре захищають від бризок після дощу, ідеально підійшли на мій велосипед, колеса 28
- Данило К***Отзыв от покупателя. Продавец: Bicycler
За свої кошти топ
- Достоинства:
- Гарні крила, єлестичні, підійдуть багатьом велосипедам
- Недостатки:
- Кріплення не надто якісні
- Іван М***Отзыв от покупателя. Продавец: Bicycler
Китайське г***о
Болтів і гайок понакидали як попало і різних, шпиці які мають тримати крило не тримають вилітають, самі кріплення теж китай ще той. Короче не рекомендую- Продавец Bicycler
По-перше, це українське виробництво, а не китайське. Ви дуже погано орієнтуєтесь у виробництві.
По-друге, в комплекті різне кріплення, бо виробник поставляє не повний комплект, і ми доупокоплектовуємо відсутнє, щоб Ви змогли поставити крила без пошуків кріплення деінде.
По-третє, попередні відгуки покупців говорят зворотні думки. Ні у кого ничого не вилітає. Тож можливо Ви неправильно щось зібрали. Але Ви не захотіли зв'язатись з нами та запитати що до чого.
Але у будь-якому випадку дякую за відгук. Універсальних крил немає, щоб догодили всім. Комусь підходять, а комусь ні.
- Дмитро Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Bicycler
Крылья, хорошие подошли на 26 колесо крепежи удобные, доставка быстрая, рекомендую.
- Достоинства:
- Легкие, удобные в установке
- Артем У***Отзыв от покупателя. Продавец: Bicycler
Продавец красавчик. Заказывал в почтомат потому что доставка бесплатная, а продавец сказал что в ячейку не влезет, так он отправил в отделение почты и сказал что доставка бесплатно. Сами крылья отличные мне на 27.5 подошли. Ездил по дождю , приехал чистым. Крепёж весь необходимый в комплекте есть.
- Достоинства:
- Качество и комплектация
- Недостатки:
- Умение устанавливать
- Ігор О***Отзыв от покупателя. Продавец: Bicycler
Крила просто бомба
- Достоинства:
- Усі переваги
- Сергей Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Bicycler
Переглянув багато варіантів, зупинився на цих і не прогадав.Крила супер,пластик міцний,усе підходить і нігде не тре,головне все правильно підігнати,брав на колеса 27,5х2,25,ще й шиповка!!
- Василь Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Bicycler
Підійшли,все класно стало
- Достоинства:
- Добре підійшли,легко встановлюються.
- Недостатки:
- Не вистачило двох болтиків на заднє крило.
- Олександр Б***
Вітаю а яка у вас ширина покришки? В мене приблизно 5,5,десь до 6 блище задня, а крила 5.5,думаю чи підійде? Уже замовив
- Топчий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Bicycler
Все ідеально підійшло
- Дмитро Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Bicycler
Крильця супер
- Олександр Б***
Яка у вас ширина покришки?
- Демид Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Bicycler
Крылья супер!
Установил без проблем, отличный вариант.
Спасибо- Достоинства:
- Не ржавеет
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Bicycler
Меня всё устраивает
- СашокОтзыв от покупателя. Продавец: Bicycler
Крылья неплохие. Позволяют воткнуть практически в любую раму.
В мою не хотели вылазить, пришлось их подпилить ножовкой и подогнать, нагрев феном.
Если б ещё были матовые, было бы отлично.- Достоинства:
- Достаточно плотные, но гибкие.
- Недостатки:
- Глянцевые. Очень видна пыль и мелкие царапины.
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Bicycler
Крылья хорошие.
- Достоинства:
- Для переднего колеса есть специальные крепления
- Недостатки:
- На заднем колесе упирается в трос переключения передач.
- Євген З***Отзыв от покупателя. Продавец: Bicycler
Заднее крыло установилось практически без проблем,но переднее на мой кросбайк не подошло,нет креплений та и об колесо трёт
- Достоинства:
- Полноразмерный
- Недостатки:
- На переднее колесо не подошло
- Продавец Bicycler
Поступово ми впроваджуємо у комплектацію хомути для кріплення на амортизаційку вилку. В акційну ціну вони поки що не включаються, але їх можно придбати окремо. Згодом всі крила будуть комплектуватися такими хомутами.
- Игорь О***Отзыв от покупателя. Продавец: Bicycler
Все супер. В дощ ноги і спина сухі
- Достоинства:
- Повнорозмірні
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: Bicycler
Гарне співвідношення ціна-якість
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Bicycler
На 29 колеса встали чудово. Крила повноцінні. Пластик товстий, не крихкий. Кріплення нормальні. Як на мене дуже глянцеві, але то таке. Дякую продавцю.
- Юрий
Доповнюю відгук. Поїздка по дощу, дорога асфальт + ґрунтовка. Свою функцію виконали на 100%. Переднє крило: рама, ноги, ланцюг чисті. Заднє крило: передній перемикач, спина, рюкзак чисті. Між крилом та колесом нічого не набиває та не тре.
- Продавец Bicycler
Юрію, дякую за розгорнутий відгук та особливо за доповнений відгук після випробування. Це дійсно допоможе іншим покупцям зробити правильну покупку
- Федор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Bicycler
- Достоинства:
- .
- Недостатки:
- .
- Роман К***
Доброго вечора СКАЖИТЕ ПОЖАЛУСТА !!левую сторону то понятно что на диск закрепили а правая сторона как держиця ???
- Продавец Bicycler
Доброго дня. Нажаль, виробники амортизаційних вилок не передбачили місця кріплення повнорозмірних крил. На звичайних вилках є спеціальні отвори, як і для заднього крила. На даний момент ми готуємо до продажу додаткові хомути для встановлення крил на амортизаційні вилки. Такий комплект коштує недешево, тому поки не ключаємо його у вартість крил і плануємо продавати окремо. Враховуючи акційну ціну на крила, додатково з комплектом хомутів буде коштувати як звичайна ціна.
- Олександр Б***Продавец: Bicycler
Нажаль довелось відмовитись від крил, моя рама не звичайна, вони банально не підійшли по розміру в ці місця де кріпляться, дуже шкода
- Достоинства:
- Гарні, грубі, блискучі
- Недостатки:
- Царапатись будуть сто відсотків, але це не головне...
- Олександр П***Продавец: Bicycler
Не підходить на Giant з покришками 29х2.2 . Занадто маленька відстань виходить між крилом і покришкою, буквально пару мм.
- Продавец Bicycler
Все може бути. Сучасний ассортимент велосипедів з різними формами рами не можливо задовільнити одною моделлю щитків. Саме тому ми даємо можливість замовити крила без передплат. Та у подібних випадках без проблем можно повернути товар, якщо не підійшло до рами.