Отзывы покупателей о Пылесос для сухой уборки Electrolux EUSC64-EB

Оценка пользователей 4.83/5
  • Артемій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Пилосос у користуванні більше 3х років, виконує свою працю бездоганно, наче купили вчора. Нічого не ломалось. Головна перевага - дуже тихий під час використання. Electrolux!

Достоинства:
    Electrolux
      Представник бренду

Добрий день, Артемій! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Ирина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Купувала один на розетці ще 2 роки тому на подарунок,а через рік собі але в іншому магазині,бо на розетці значно подорожчали. Чудовий пилосос.

Достоинства:
    Тихий,потужний
    Недостатки:
    Немає запасних мішків
  • Римма Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Пилосос супер тихий і потужний, можна пилососити і розмовляти по телефону, сподобалася насадка щілинна... користуючись 8 місяців недоліків нема

• Александр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Покупкой доволен! Я хотел пылесос как можно менее шумный и я его нашел...

Достоинства:
    Менее шумный по сравнению с др. пылесосами, достаточно мощный, класный дизайн, насадок куча и длинный кабель питания!
    Недостатки:
    Сменные мешки, которые нужно докупать
  • Евгений С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Пилосос гарний, дійсно тихо працює. В комплекті багато різноманітних насадок. Виконаний на перший погляд надійно, все рівно і чітко збирається, ніяких перекосів немає.

Достоинства:
    Тихий, багато насадок, ціна
  • Сергей Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Пользуюсь пылесосом почти год. Сам пылесос замечательный. Мощный, всасывает не по-детски. При этом тихий. Я был поражён тем, насколько он тихий. До этого пылесоса моя кошка, услышав, что я готовлюсь пылесосить, летела с огромными глазами прятаться. С этим пылесосом спокойно сидит, наблюдает. Он РЕАЛЬНО ТИХИЙ). Сразу купил к нему многоразовый пылесборник ELECTROLUX ET1. Это было моей ошибкой. Хоть и написано и на пылесосе, и на мешке, что они совместимы - не совсем так. Пришлось чуток "дорабатывать напильником". Лучше взять одноразовые. В комплекте шёл один. Оценил.
    Всё портит идущие в комплекте трубки и щётки. Плохое качество. Соединения люфтят. Во время уборки труба со шлангом всё время распадаются. Это сильно раздражает. ELECTROLUX, вам это не простительно. Из-за этого три звезды. Но сам пылесос - огонь.

Достоинства:
    ТИХИЙ, достаточно мощный
    Недостатки:
    Не понравились трубки и щётки
      Представник бренду

Добрий день. Приносимо вибачення за негативний досвід користування нашою технікою. Ми рекомендуємо звернутися за номером гарячої лінії 0800508020. Можливо пилосос необхідно передати майстрам на ремонт, для усунення вказаних проблем. Наші спеціалісти допоможуть у цьому розібратися.

• Леонид З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Замість, заявленої в описі, легкої алюмінієвої трубки, пилосос укомплектований стальною важкою. Можливо, через те, що мені був запропонований промокод для придбання із непоганою знижкою. Взагалі пилососом задоволений.

Достоинства:
    Потужний, тихий, продуктивний.
    Недостатки:
    Не виявлено.
  • Ирина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Пилосос- супер. Користуюсь півроку- задоволена. До цього купила Bosch, вважаючи, що марка говорить сама за себе- розчарування.
    В цій моделі- все супер.

Достоинства:
    Тизий,потужний
    Недостатки:
    Не виявила
  • Світлана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Користуюся вже близько року, все дуже добре, багато насадок і що дуже приємно працює тихо, гарна потужність. Дуже задоволена придбанням і якістю товару.

Достоинства:
    Багато різноманітних насадок, працює тихо, гарна потужність.
    Недостатки:
    На даний момент немає.
  • Вероника М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Придбала в Розетці в 2020 році. Вже більше року користуюсь, нарікань не маю. Багато насадок, для мене було важливо, щоб була насадка для паркету, я прибираю нею кафель, дуже зручно і не пошкоджує підлогу. Турбо щітка взагалі для мене відкриття, як я жила без неї раніше? Шерсть від собаки на килимах тепер перестала бути проблемою. І приємна несподіванка - рівень шуму при роботі. Це перший в моєму житті пилосос, при роботі якого я можу спокійно з кимось говорити і чути, дуже тихо працює.

Достоинства:
    Насадки, потужність, тиха робота і ціна
  • Руслан Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Аппарат служит уже больше года. В общем доволен. Есть вопрос к некоторым пластмассам, но в целом отличный пылесос с большим запасом мощности и классическим дизайном.

Достоинства:
    Качественный, мощный, тихий, отлично фильтрует воздух.
    Недостатки:
    Не обнаружил
  • Зарицкая И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Потужний пилосмок, зручна ручка для переноски, довгий шнур ( не потрібно для кожної кімнати перемикати виделку). Також для своєї потужності він дуже тихо працює

Достоинства:
    Потужний, легкий, довгий шнур
  • Богдан Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Користуюсь більше 2 місяців. Чудовий пилосос на свою цінову категорію . Потужний, тихий, довгий електричний шнур. До цього більше 15 років користувався електролюксом ergospace, після цього придбав акумуляторний бош за 10 тис. Грн , а також Керхер циклон 3, враження не дуже, зараз відпочивають на стриху. В старому електролюксі був довгий шланг більше 2 м , який повністю підійшов до цієї моделі, мені це важливо бо живу в особняку, є сходова клітка.

Достоинства:
    Потужний , тихий , довгий електричний шнур
  • Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Отличный и мощный пылесос. В активном использовании 1,5 года, никогда не подводит. Легкий, маневренный, с длинным шнуром. Очень хороший набор насадок. Тихий, даже на максимальной мощности. Удобная ручка для переноски. Из недостатков - телескопическая трубка без надежной фиксации, при использовании слетает с ручки пылесоса, если не придерживать рукой.

Достоинства:
    Легкий, компактный, маневренный, мощный, тихий, насадки
    Недостатки:
    Не фиксируется телескопическая трубка
  • Інна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Користуюся вже рік, нарікань немає. Потужність хороша, піднімає килим. Працює так тихо, що можна пилососити вночі, сусідів не робудить. Довгий шнур, що дуже важливо для трикімнатної квартири.

Достоинства:
    довгий шнур, тихо працює, хороша потужність
    Недостатки:
    не виявила
  • Даша Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Рекомендую пилосос. Купувала 24.11.2020 працює справно.

• Зоряна Д***

Дуже класний пилосос!
    Користуюсь уже рік і жодного разу не пожалкувала, що обрала саме його

Достоинства:
    Довгий шнур
    Тихо працює
    Досить потужний
    Красивий дизайн
  • Анатолій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Купили пилосос в жовтні 2020. Задоволені на всі 100%. Особливість: шнур 9м дозволяє прибирати будинок і не перемикатися між розетками

Достоинства:
    Потужний, надійний, зручний, довгий шнур
    Недостатки:
    Відсутні
  • Виталик
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

В целом покупкой доволен, думаю пылесос стоит своих денег.

Достоинства:
    Пылесос работает тихо,мощность всасывания на высоте.Много насадок и конечно радует гарантия на два года.
    Недостатки:
    Не понравилось вид пластмасовой ручки,мне кажется можно сделать было по лучше.
  • Роман Н***

Жена очень довольна.

Достоинства:
    Тихий,мощный.
  • Микола Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Користуюся уже рік.Була проблема з кривою пластиковою трубкою з коробки ( мабуть бракована серія) але не відмовився і Правильно зробив! Сервіс ( до їхньої честі) все замінив комплектом.А пилосмоком користуюся з насолодженням.Одноразові мішки пилюку не пропускають зовсім( відсік чистесенький як тільки куплений)Вмістимі.Дуже зручні і гігієнічно.На мою точку зору найкращий варіант порівняно з колбами та аквафільтрами.Мені подобається усе!

Достоинства:
    Тихий і потужний.Легенький.
  • Софія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Користуюсь пилососом уже близько року. Задоволена на всі 100. Пилосос простий у користуванні, потужний і при цьому практично безшумний. В комплекті багато різних щіток, що також полегшує прибирання. За таку ціну дуже якісний товар. Рекомендую для покупки всім, хто шукає хороший потужний пилосос.

Достоинства:
    Простий у користуванні, потужний.
  • Ирина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Пользуюсь пылесосом уже больше года(до этого тоже был Electrolux).
    Он легкий и маневренный,хорошо справляется со своей работой.
    Я для себя сделала вывод,что нужно пользоваться оригинальными мешками для сбора пыли,мой старый пылесос умер из-за неоригинальных мешков.

Достоинства:
    Хоороший пылесос.
  • Петрюк Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Дійсно потужний і не шумний , дуже багато насадок , для прибирання квартири використовую на половину потужності .

• Яна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Дуже потужний. Прибирає на задовільному рівні. Звук помірний, можна користатися ввечері не лякаючи сусідів.
    Недоліки: в комплекті мішок для сміття, який позіціонується як багаторазовий, але його використання незручне, більш скидається на одноразовий.
    Одноразові мішки з першого разу буди придбані невдало (за пропозицією магазина надавалися), оскільки вони не встають на штатне місце.
    Тому придбала додатково «стартовий набір» з фільтром.
    Пристроєм користуюся більше 3-х місяців, в цілому задоволена.

Достоинства:
    Потужний, не гучний, ціна
    Недостатки:
    Мішок для сміття не зручний у використанні, треба купувати або багаторазові, або «стартовий набір» з фільтром
  • Бриченко С***

Чудовий товар

Достоинства:
    Ціна відповідає товарові він нешумений одним словом пилосос хороши
    Недостатки:
    Поки не знайшла
  • Володимир М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Пилосос вартий уваги. Беріть без вагань.

• Ivan K***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Пылесос понравился, как внешне, так и его работа. Пылесосит очень тихо, при этом мощность всасывания отличная, даже приходится выставлять на минимум, так как просто поднимает линолеум. Шнур длинный, с одной розетки убираю всю квартиру. Насадки имеются на все случаи жизни.

Достоинства:
    Мощный, тихо работает, шнур длинный.
    Недостатки:
    Не заметил.
  • Людмила М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Куплю на подарунок і дочці, а то нині її 15-річний Філіпс програє моєму новому помічнику. Я дуже задоволена покупкою!

Достоинства:
    Тихий, потужний, маневрений, гарний дизайн, ємкий мішок для пилу, багато додаткових насадок (у мене довгошерстий кіт і кролик бігають по килиму), турбощітка - і все за демократичну ціну!
    Недостатки:
    На глянцевій чорній поверхні тааак пил видно... Доводиться часто пилососити))).и
  • Владимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Отличный, тихий и качественный пылесос. Пользуюсь уже больше года и за это время проблем с ним не возникало. Так же понравилась хорошая фильтрация выдуваемого воздуха, нет неприятного запаха пыли

Достоинства:
    Тихий, легкий
    Недостатки:
    Не нашёл
  • Юрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Неймовірно тихий, шнур довгий, Одноразового мішка, при площі 100 кв. м., вистачає на 2 місяці. Останнім, на виході, стоїть білий фільтр, нібито синтапоновий, за рік експлуатації колір не змінив. Мішки ссылка

Достоинства:
    Тихий, чудова фільтрація повітря.
    Недостатки:
    На глянцевому корпусі дуже помітні подряпини.
  • Оксана Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Супер пилосос, користуюсь кожного дня. Кілька рухів і все чисто! За рахунок довгого шнура, перемикати з розетки в розетку не потрібно. Повністю задоволена!

Достоинства:
    Потужність, об'єм пилозбірника, довжина шнура
    Недостатки:
    Не виявили
  • Василий Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Дуже чудово працює. Тихий, пилососити ним одне задоволення.

Достоинства:
    Найкращий
  • Анастасія У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Отличный, пылесос, полностью довольны. Работает бесшумно и хорошо справляется с поставленной задачей

Достоинства:
    Бесшумный, хорошо всасывает
  • Віталій О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Як на мене він ідеальний. До цього мали пилосос з колбою і були вічні проблеми з швидкою забивкою фільтрів.

Достоинства:
    Надзвичайно тихий, обєм пилозбірника 3,5л., потужний, велика кількість насадок плавний запуск.
    Недостатки:
    Відсутні
  • Світлана Г***