- Юлия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Товар відповідає опису. Менше мороки з прибиранням
- Аліна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Все відповідає картинці, киця рада і ми теж
- Ольга Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Лоток відповідає опису. Кішка оцінила і передає усім привіт. Продавець дуже оперативно надсилає, дякую!
- Продавец Your Comfort
Дякуємо вам за відгук. Ми раді, що ви і киця залишилися задоволені покупкою. Приємного користування вам і мирного вечора.
- Тетяна У***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Все супер, все підійшло, кіт в захваті
- Достоинства:
- Все ок
- Продавец Your Comfort
Дякуємо за замовлення і довіру до нас. Ми раді, що ви і котик задоволені.
- Крістіна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Чудовий лоточок. Невеликий. Я спеціально брала такий, для меншого котика. Але старшому він теж сподобався Тому дуже рекомендую.
- Достоинства:
- Компактний, дуже зручна і мила лопатка у комплекті
- Продавец Your Comfort
Доброго дня. Дякуємо вам за відгук. Ми раді, що ви і котики залишилися задоволені покупкою. Приємного користування вам і гарного дня!
- Яна І***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Замовляли лоток для кота. Відправка швидка, лоток відповідає опису. Гарно запакований.
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Кошке понравился ))) да и нам тоже))₽
- Продавец Your Comfort
Дякуємо за замовлення і відгук. Ми раді, що ви і киця задоволені. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.
- Руслан П***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
дуже гарний лоточок, котику підійшов
- Недостатки:
- трішки висипається наповнювач зі вставочкою
- Інна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Дуже гарний і зручний лоток, підходить для маленьких котиків
- ДанилОтзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Отлично
- Елена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Дуже гарний лоток для кішки, з високими бортами! Нічого не розкидається зовні! Зручна та гарна лопатка з "котиком"! Брали лоток при переїзді в іншу країну, кішці дуже сподобався!
Швидка доставка, надійний продавець! Гарна якість товару! Рекомендую!!!- Достоинства:
- Високи борти!
- Недостатки:
- Немає!
- Продавец Your Comfort
Дякуємо за замовлення і докладний відгук. Нам дуже приємно, що ви і котик задоволені покупкою. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.
- Тетяна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Рекомендую продавця. Відповідає швидко. Лоток приїхав такий, як на фото. Нам з кішкою дуже сподобався. Проте , майте на увазі, що він для маленьких котів або кошенят.
- Продавец Your Comfort
- Валерия Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Хороший лоточек, как на фото. Продавец быстро отправил товар. Заказом довольны.
- Софія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Лоток просто супер, швидко відправили, якість достойна, задоволені і ми і кішка
- Достоинства:
- Зручний, якісний і лопатка з мордочкою котика
- Продавец Your Comfort
Дякуємо за замовлення і довіру до нас. Ми раді, що ви і киця задоволені. Приходьте ще до нас в магазин.
- Юлія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Хороший лоток для невеликого котика. Рамка сприяє меншому розкиданню наповнювача. Окрема милота - лопатка з мордочкою котика зверху
- Достоинства:
- Невеликі розміри
Рамка для захисту від розкидання наповнювача - Недостатки:
- Погане пакування - прийшла упаковка з пліснявою
- Продавец Your Comfort
Дякуємо за замовлення і докладний відгук. Ми раді, що ви задоволені. Приходьте ще до нас)
Приносимо вибачення за упаковку.
- Аліна З***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Товар прийшов вчасно, в гарному стані, повністю виконує свої функції)
- Юра Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Лопатка з лотком досить хорошої якості,після замовлення швидко доставили)))
- Достоинства:
- Ціна,якість
- Продавец Your Comfort
Доброго дня. Дякуємо вам за відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені покупкою. Приємного користування вам і гарного дня!
- Ольга Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Дуже гарний і стильний лоток невеликого розміру
- Достоинства:
- Гарний та функціональний
- Продавец Your Comfort
Дякуємо за замовлення і відгук. Нам дуже приємно, що ви і котик задоволені покупкою. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.
- Мар'яна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
все було чудово, продавця реклмендую
- Достоинства:
- швидка доставка, чудова якість, привітне спілкування
- Продавец Your Comfort
Дякуємо за замовлення і відгук. Ми раді, що ви задоволені. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Замовили цей лоток, а приїхав інший, дешевший... Не раджу продавця...
- Продавец Your Comfort
Доброго дня. Нам прикро, що так сталося і надіслали вам іншу модель лоточка.
Надіслали вам на картку різницю в ціні за лоток і невеличку компенсацію.
На майбутнє, якщо товар не був у використанні є обмін, повернення.
- Игорь О***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Дуже гарне обслуговування и чудова якість лотків, дякуємо
- Продавец Your Comfort
Дякуємо за замовлення і відгук. Ми раді, що задоволені. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Прийшло все чудово запакованим. Гарний лоток. Лопатка з великими дірками, нам не підходить, але гарна і тримається на бортику.
- Андрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Кіт дуже активний, розгрібає напівнювач сильно. З цим лотком набагато менше розсипає.
- Достоинства:
- Високі борти, є лопатка
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Товар відповідає описаним характеристикам. Пластик гарної якості.
Зручна лопатка. Сподобалось, що вона фіксується на стінці лотка.
Відправили без затримки.
Дякую.- Достоинства:
- Відповідає характеристикам
- НадіяОтзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Чудовий продавець! Дуже приємний менеджер))). Товар також тішить своєю високою якістю та відповідністю до заявлених критеріїв. Купуйте тут і будете задоволені!
- Достоинства:
- Якісний товар
- Продавец Your Comfort
Дякуємо за замовлення і докладний відгук. Ми раді, що ви задоволені покупкою. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.
- Владислава Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Замовила для бенгальського котика, проте виявився замалим. Менеджер Інна допомогла з вибором більшого лоточка та ми дуже швидко зробили обмін. Всі задоволені. Найкращий лоток, що у нас був.
- Достоинства:
- Якість, оперативність, колір, високі бортики
- Недостатки:
- Для мене було б зручніше, якби на лопатці були менші отвори
- Продавец Your Comfort
Дякуємо за замовлення і відгук. Ми раді, що ви залишились задоволені покупкою. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.
- Микола С***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Все ок, лоток якісний
- Микола О***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Лоток норм, кошенятам підійшов
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Лоток сподобався нашому кошеняті) Гарно зроблений, високі зручні бортики і дуже зручна лопатка, яка чіпляється на сам лоток
- Достоинства:
- Якість, форма, лопатка
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец Your Comfort
Доброго дня. Дякуємо вам за відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені покупкою. Приємного користування вам і мирного вечора.
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Дуже сподобався лоток і мені, і котику. Зручний, не займає багато місця.
Хороший лоток для невеличкого котика. А коли котеня підросте, буде видно, чи достатньо габаритів лотка.- Достоинства:
- Компактний, високі бортики, лопатка зручно фіксується
- Продавец Your Comfort
Доброго дня. Дякуємо вам за відгук. Ми раді, що ви і котик залишилися задоволені покупкою. Приємного користування вам і гарного дня!
- Вячеслав Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Дуже гарний лоток, рекомендую
- Достоинства:
- Маленький
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Лоток отличный , качественный. Рекомендую!
- Достоинства:
- Хорошее качество
- Бірюкова Т***Продавец: Your Comfort
Товар прийшов вчасно.Бортики в кошачому туалеті досить високі тому наповнювач менше розкидається. І обслуговування і якість товару досить хороші.
- Достоинства:
- Високі бортики .наповнювач менше розкидається
- Недостатки:
- Не помітила
- Продавец Your Comfort
- Маргарита К***Продавец: Your Comfort
Лоток простий у догляді, легко мити . Не займає багато місця.Високі стінки та рамка перешкоджають розсипанню наповнювача.