Заряджаємо на навчання

Отзывы покупателей о Магнитный держатель для ножей 38см планка крепление для ножей инструментов BRS

Оценка пользователей 4.72/5
  • AI аналіз відгуків
    63 відгуки:  Позитивні — 82%, Нейтральні — 11%, Негативні — 7%
    Магнітний тримач для ножів отримав переважно позитивні відгуки. Користувачі відзначають його функціональність, гарну якість за доступною ціною, легкість монтажу та організацію простору на кухні. Більшість відгуків свідчить про сильну фіксацію ножів і зручність у користуванні. Разом із цим зрідка згадують про недоліки пластику та проблеми з кріпленнями, які можна вирішити більш міцними дюбелями чи шурупами.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Олена Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Черный

Добре тримає. Повністю влаштовує мої забаганки

• Євгенія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Черный

Найкраще рішення для порядку на кухні! Гострі ножі завжди під рукою, безпечно та стильно

• Анна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Черный

Нарешті ножі не лежать у ящику! Кухня стала набагато зручнішою та безпечнішою

• Ігор С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Черный

Дуже зручно, береже простір , тримає велику кількість ножів, швидко монтувати

Достоинства:
    Ціна - якість
    Недостатки:
    Не знайшов
    • Продавец  StarLight

• Юлія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Черный

Все чудово!!! Товар якісний!!!

• Володимир Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Черный

Дуже гарна річ.Ножі тримає супер.

• Наталья Г***

Зручний, якісний.

Достоинства:
    Зручний,якісний

• Геннадій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Черный

Прикольна і потрібна річ , мені подобається

• Наталія І***

Ножі тримає.

• Самчинская Е***

Чудово тримає всі ножі

Достоинства:
    Вміщає всі наявні ножі
    • Продавец  StarLight

• Богдан Д***

Вартий своїх грошей.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  StarLight

• Роман Д***

Огонь.тримає добре.

Достоинства:
    Швидка доставка

• Андрей Р***

Отличный

• Олександр В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Черный

Брав на заміну лопнутого, але у нового слабіший магніт.

Недостатки:
    Слабуватий магніт
    • Продавец  StarLight

• Иван
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Черный

Швидко відправили, все дуже добро.

• Віталій Б***

Все чудово

• Олександра Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Черный

Все прийшло швидко, магніт наче добре тримає

• Іванна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Черный

Якісний та потужний магніт, легко встановлюється та значно економить місце на кухні

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Черный

Щіро дякую, все легко від замовлення до отримання товару.

• Минченко Р***

Ціна якість!!!

• Олена Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Черный

Повністю задоволена товаром. Магніт дуже потужний. Замовила ще й сусідам...

Достоинства:
    Гарно тримає ножі, ножиці, овочечистки...

• Андрей М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Черный

Дуже гарний тримач для ножів.

Достоинства:
    Все працює, ножі/ножиці не падають)
    Недостатки:
    Не знайшов
    • Продавец  StarLight

• Александр К***

Слабо держит

• Людмила Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Черный

Товар прибыл быстро и в хорошем состоянии.

• Віктор

Свою функцію виконує.

Достоинства:
    Практично і дешево.

• Ирина Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Черный

Дуже зручна річ, за свою ціну то що треба. Сумнівалася думала за таку ціну нічого тримати не буде, була не права ️, тримає всі мої ножі. Рекомендую

Достоинства:
    Класна ціна
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  StarLight

• Норберт Р***

все хорошо, рекомендую

• Вадим Ц***

С задачей справляется.

• василенко л***

Зручно

• Продавец  StarLight

Леся, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Валерий П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Черный

Не рекомендую - товар низької якості - кріплення вирвало при монтажу тримача до стіни

Достоинства:
    Сумнівні
    Недостатки:
    При монтажу вирвало кріплення тримача
    • Продавец  StarLight

• Іванков О***

Класна, тримає добре

• Продавец  StarLight

Олексій, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Василий М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Черный

Якість відповідає моїм очікуванням.
    Кріпив на брус, бо мені так зручніше.
    Ножі тримає без питань. Дуже зручно користуватись. Для наглядності повісив плоскогубці. Теж тримаються.

Достоинства:
    Ціна. Якість.
    Недостатки:
    За майже місяць користування не було.
    • Продавец  StarLight

Василь, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Антон Л***

А можете підказати які точні габарити планки? Цікавить чи влізе цей виріб по довжині у нішу 49.5 сантиметрів)

• Андрій Ш***

Якщо не важко попробуйте будь ласка чи буде тримати праску?

• Дмитро С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Черный

Добрий магніт, спокійно тримає ножі та інші кухонні прилади, легко монтується, в комплекті ідуть дюпелі

Достоинства:
    Якість, надійно тримає ножі
    Недостатки:
    При інсталяції порізався об кромку магніта, треба бути обережним
    • Продавец  StarLight

Дмитро, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Лидия А***

То что надо)
    Но купите пару запасных дюбелей, у меня один попался бракованный, залитый пластиком.

Достоинства:
    Выполняет свою функцию, быстрая доставка.
    Недостатки:
    Нету
    • Продавец  StarLight

Лідія, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Наталія

Чудово виконує свої функції

Достоинства:
    Надійно тримає ножі
    • Продавец  StarLight

Наталія, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Андрей М***

Хороший, качественный, мощные магниты. Покупкой доволен. Спасибо за промокод

• Продавец  StarLight

Андрій, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!