- Андрей Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Pani-market
Нам очень понравилось.Очень хорошо собирает влагу.
- Продавец Pani-market
Андрій вдячні Вам за високу оцінку!
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Pani-market
Саме ці замовила вперше, раніше брали схожі чорні. Вони чудові, цього разу спробувала інші. Поки не використовувала, але думаю також чудово справлятимуться зі своєю задачею
- Достоинства:
- Ціна, якість, доставка
- Юлия Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Pani-market
Суперская штука. Покупаю уже второй раз, ставлю на окна где раннее образовывалась плесень! Устройство справляется с задачей на 5 баллов. На 3 месяца собирается полная коробочка воды и заказываю новую партию
- Достоинства:
- Это Работает
- Продавец Pani-market
Юлія дуже вдячні Вам за Ваш відгук! Антигрибковий поглинач вологи це про зручність та стабільність, дякуємо Вам, що користуєтесь нашими поглиначами вологи. Завжди Вам раді!
- Ася Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Pani-market
Все отлично. Работает.
- Наталія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Pani-market
Фігня повна. Не працює зовсім.
Стараюсь відгуки писати тільки позитивні але це просто викинуті гроші - Галина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Pani-market
Починає потихеньку працювати, вологу збирає, запахи утримує.
- Ігор Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Pani-market
Товаром задоволений.
- Андрей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Pani-market
Воно не працює,взяв іншого бренду працює,гроші на вітер
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не працює
- Леся Г***
Підкажіть який працює?
- Андрей Б***
RZTK DryBag
- Надежда С***Отзыв от покупателя. Продавец: Pani-market
Більше місяця стоїть і нічого не відбувається,заказала вдруге в іншому варіанті який можна підвісити бо з іншим проблем не має,волога збирається
- Достоинства:
- Можна поставити будь де
- Недостатки:
- За місяць так і не запрацював
- Александр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Pani-market
Працює
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Pani-market
Товар якісний. Той хто пише, що не працює, дуже помиляється.
Товар відмінний. Працювати він починає ні з першої хвилини і це зрозуміло. Потрібен деякий час, щоби влага перетворилась на воду у контейнері.
Мені сподобалося, вже покупала і покупала влдопоглиначі у цього продавця.
Ставлю контейнер на підвіконня і мої склопакети перестали запітнівати, більше не витераю їх ганчіркою.- Достоинства:
- богдана м***
Повна брехня. Спробую долучити фото. Купила 3 шт. Ефекту 0. Вікна запітнюютяся, вологоприймачі не працюючи.
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Pani-market
Зовсім не працює
- Продавец Pani-market
Олена 3 доби це ще не 2-3 тижні. Пройшло 3 доби як Ви отримали поглиначі вологи. Уважно читаємо опис. Результат буде 100% але треба зачекати
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: Pani-market
Працює
- Достоинства:
- ціна/якість
- Юлія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Pani-market
Поглинає чудово.
- Юлия О***Отзыв от покупателя. Продавец: Pani-market
Непоганий за такі кошти, побачимо далі його в дії
- Продавец Pani-market
Юлія вдячні Вам за Ваш відгук!
- Микола М***Отзыв от покупателя. Продавец: Pani-market
отримав те чого очікував. але якщо вам треба поглинач вологи, то проблему ви вирішуєте не вірно
- Продавец Pani-market
Микола дякуємо за Ваш відгук!
- Ирина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Pani-market
Очень хорошо впитывает влагу , рекомендую
- Достоинства:
- Без запаха
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Pani-market
Моє друге замовлення і вдячна продавцю.Працює поглинач 10000%,через два тижні побачила результат,це накопичення вологи у ємкості ,до цього повітря в кімнаті стало не таким вологим ,легше дихати .
- Ігор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Pani-market
Не працює від слова взагалі. Ставив в машину, матеріал який має поглинати просто замерз і нічого не вбирає. В теплу погоду був, як камінь, його розкрошив до початкового стану, в теплу погоду все одно нічого не поглинає.
Купив разом з ним поглинач, який вітається на стінку, то за місяць був майже повний, це залишився пустий.
Для експерименту переставив в підвал, теж води не набирає, хоча там дуже вогке приміщення- Недостатки:
- Не працює
- Продавец Pani-market
Ігор, не потрібно робити стільки дій з поглиначем, він точно працює, але можливо не так швидко як Ви хочете. Потрібно поставити й чекати. Звичайно коли холодно всі процеси уповільнюються.
- Ігор П***
Pani-market, нажаль ні. Купив у вас поглинач іншого виробника, він діє і назбирав багато води. Цей досі нічого
- Вікторія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Pani-market
Замовляю вже не перший раз.Вистачає на кілька місяців, дивлячись яка вологість в домі
- Достоинства:
- Працює
- Елена Ф***
а де на нього берете змінні гранули?
- ОлександраОтзыв от покупателя. Продавец: Pani-market
Товар упакован добре, упаковка ціла. Поки нічого сказати не можу про поглинання вологи, часу мало пройшло.