- Галина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Майстриня Лара. Количество: 1. Цвет: Серый
Дуже гарні,одним словом класні
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Майстриня Лара. Количество: 1. Цвет: Серый
Дуже сподобалось якість та зовнішній вигляд
- Достоинства:
- Якість, загальний вид
- Недостатки:
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Майстриня Лара. Количество: 1. Цвет: Бледно-розовый
Чудові штори. Якісна робота, дякую! Не очікувала, що будуть такі важкі, але форму тримають і виглядають дуже гарно.
- Достоинства:
- Красивий колір, якісна тканина.
- Недостатки:
- Немає.
- Володимир Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Майстриня Лара. Количество: 1. Цвет: Серый
Дуже гарна якість, навіть не очікували такого результату.
- Алена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Майстриня Лара. Количество: 1. Цвет: Бледно-розовый
Колір дуже гарний, але не блідо рожевий. Він навіть десь з фіолетовим відтінком- це гарно. Якісне пошиття. Відправили швидко. Покупкою задоволена))))
- Продавец Майстриня Лара
Дякуємо вам за відгук) Приємно, що ви задоволені покупкою) Будемо раді бачити вас в нашому магазині знову)
- Анна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Майстриня Лара. Количество: 1. Цвет: Бледно-розовый
Штори супер якісні!!
В кімнаті темнота,я в захваті.Дякую за якісний товар!- Продавец Майстриня Лара
Дякуємо вам за відгук і високі оцінки! Затишку вашому дому!
- Ольга О***Отзыв от покупателя. Продавец: Майстриня Лара. Количество: 1. Цвет: Бледно-розовый
Дійсно блек аут! Це для мене було найголовне. Колір такий як і очікувала. Розмір співпадає. Дуже задоволена!
- Достоинства:
- блек аут
- Продавец Майстриня Лара
Дякуємо вам, Ольга, за відгук. Раді, що наш товар відповідає вашим очікуванням. Будемо раді бачити вас знову в нашому магазині)