- Назарій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
за такие деньги нед достатков брал для кс звуки плохо слишно и тут можете судить типа за такую цену но я просто пишу если хотите брать для игр то несоветую !!!
- Достоинства:
- вид
- Недостатки:
- микрофон барахло звук барахло
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук. Нам щиро шкода, що ця модель Вам не підійшла. У нас великий вибір навушників, можливо Вам підійде інша модель.
- Влад Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Happy Day. Цвет: Black
Очень нравится, особенно микрофон
- Крістіна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Навушники- супер. Дитина задоволена. Пройшло 4 місяці з купівлі все поки що ок.
- Достоинства:
- Крута райдужна підсвітка
- Назарій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Та нічо так навушники за 899 грн
- Достоинства:
- За 899 грн може бути
- Недостатки:
- Та ніби таких сильних недоліків нема
- Максим Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Звук і мікрофон досить непогані. Є можливість підключити через 2 окремих 3.5 мм і через один об'єднаний. Але сильно болять вуха, скоріш за все через те, що торкаються динаміків. Також при підключенні до телефону тріск у правому динаміку. Буду повертати
- Максим
У мене теж вуха болять від цих навушників, коли вперше надів, то відчув велику різницю між попередніми навушниками, дуже болять вуха, але з часом звик, но все одно болять, якщо довго в них сидіти + пітніють вуха, бо матеріал амбашур шкірозамінник, та і з часом відвалилась ця амбашура, тому довелось зараз поміняти навушники та на цей раз вибрав набагато кращий варіант.
- МаксимПродавец: Rozetka. Цвет: Black
Брав не в розетці, але точно такі навушники. Користуюсь ними вже доволі багато часу, не знаю скільки точно, але можна сказати кілька місяців. Все напишу в перевагах і недоліках щоб тут не розписувати
- Достоинства:
- Звук, гарний дизайн, підсвітка
- Недостатки:
- Амбашури (матеріал, пітніють вуха та з часом почала злазити сама по собі), навушники повнорозмірні, але вуха все одно болять при тривалому сидінні (коли надягаєш вперше, то дуже сильно болять, але з часом звикаєш)