- Сергей П***Отзыв от покупателя. Продавец: DushStyle
Чудовий генератор, працює рівно та відносно тихо. Важкенький) із мінусів не має сітки на заливну горловину, ну то таке )
- Продавец DushStyle
Дуже дякуємо вам за відгук!
- Жека Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: DushStyle
Тянет холодильник без проблем и полностью освещение в доме, телевизор.зарядка пускового аккумулятора есть,проверено мультиметром + дополнительно есть выход 12 вольт для зарядки ещё одного А.Б. и других электроприборов
- Достоинства:
- Заводиться вручную отлично и от стартера тоже
- Недостатки:
- Неудачное месторасположение поддона для аккумулятора
- Продавец DushStyle
Дякуємо Вам за відгук!
- Віталій М***Отзыв от покупателя. Продавец: DushStyle
Генератор відповідає очікуванням. Насосну станцію 1,2квт.,та пральну машину тягне. Електростартером не користувався так як ще не встановив АКБ. заводиться вручну легко,за першим або другим разом. в роботі звук помірний. Покупкою задоволений. Окремо хочу подякувати менеджеру Тетяні за конструктивні поради. УСПІХІВ ВАМ.
- Достоинства:
- Електростартер,АКБ,моторне масло, в комплекті.
- Недостатки:
- Вага.
- Продавец DushStyle
Дуже дякуємо Вам за відгук та замовлення! Вагу генераторів не слід вважати недоліком. Якісні генератори не можуть бути легкими, бо повністю зроблені з металу та 100% міді.
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: DushStyle
Запустив, трішки обкатав, пробую підключати свої електроприлади, поки все добре
- Достоинства:
- Запуск стартером за ті самі гроші, що і в аналогічних виробників, але приємний бонус.
- Недостатки:
- Розхід бензину, але я так розумію це в усіх
- Роман
скільки споживає?
- Олександр Г***
За споживання бензину точно не скажу, бо я його ще не загружав повністю,але те, що я бачу 1л/год може трішки менше, але це десь половина його можливостей.