Заряджаємо на навчання

Отзывы покупателей о Твердый шампунь Крапива-Лопух GZ Store для всех типов волос 100 г (GZ887665773) — укрепление корней и меньше выпадения

Оценка пользователей 3.67/5
  • Алла Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Star beauty mall

Мило-шампунь сподобалось. Легко наноситься ,добре піниться. Так як мию волосся щодня то ідеально підходить .

Достоинства:
    Натуральне . Добре піниться .
    • Продавец  Star beauty mall

Добрий день, пані Алла, дякуємо Вам за відгук! Дуже приємно, що підійшов товар:) Миру, здоров'я, благополуччя та успіхів Вам!

• Світлана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Star beauty mall

Дуже не задоволена результатом після миття. Волосся жирне, як пакля, не промивається даже з кондіционером.

Недостатки:
    Дуже погано вимивається. Волоси як жирні. Я не задоволена. До цього користувалась іншими твердими шампунями, була дуже задоволена.
    • Продавец  Star beauty mall

Добрий день, Світлана. Шампуні на основі рослинних олій укріплюють волосся, але у жорсткій воді можуть не промивати, у описі шампуню є ця інформація і рекомендація в перший раз купувати тестер 20 г. Тестери всі є у продажу. Схоже, у Вас жорстка вода. У випадку з жорсткою водою рекомендуємо наші шампуні на м'яких ПАВ. Це інша група шампунів, які чудово промивають волосся - 7 трав, Кокосовий рай, Дари Моря, Солодкий чілі, Чорний кмин, Іланг-розмарин, Дамаська Троянда, Арабески. Іноді наші клієнти комбінують ці шампуні з шампунями на рослинних оліях щоб мати всі бенефіти - укріплення і промивання

• Анна Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Star beauty mall

Дякую за шампунь, гарно запакований, натуральний склад, приємно пахне, ще і подаруночок поклали в замовлення, приємно.

• Продавец  Star beauty mall

Добрий день, Анна, дякуємо Вам за відгук. Миру, здоров'я, благополуччя та успіхів Вам!

• Елена Г***
    Продавец: Star beauty mall

шампунь с натуральним складом,не дуже пінется але волося після нього гарне ,доглянуте,не випадає. До ньго потрібно звикнути.

Достоинства:
    натуральне
    Недостатки:
    • Продавец  Star beauty mall

Добрий день, Олена, дякуємо Вам за відгук. Миру, здоров'я, благополуччя та успіхів Вам!