Отзывы покупателей о Дегтярное мыло для тела GZ store 100 г х 5 шт (GZ1043757631) натуральное мыло для лица и тела, глубокое очищение, без чувства сухости GZ Store

Оценка пользователей 4.94/5
  • Андрій Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Star beauty mall. Количество в упаковке: 5

Натрапив на це мило коли гуглив "мило-скраб". Запах має специфічний, але відпрацьовує шикарно. Шкіра стає як у немовля)) тобто за таку ціну це скраб та скарб одночасно. Після нього ще ідеально промитись мигдалевим милом цього ж виробника. Воно теж як скраб, трохи пекуче але запах шикарний. Але дорожче трохи.

Достоинства:
    СКРАБ
    Недостатки:
    Запах дьогтю, очікувано.
  • Андрій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Star beauty mall. Количество в упаковке: 5

На відміну від багатьох аналогів, це мило не сушить шкіру і очищає її досить м'яко

Достоинства:
    Добре співвідношення ціни та якості
  • Александр Д***

Все добре.

• Продавец  Star beauty mall

Дякуємо Вам за відгук! Здоров'я Вам, миру, успіхів та краси! Будемо раді бачити Вас знову в нашому магазині:)

• Сергій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Star beauty mall. Количество в упаковке: 5

Як мило, чудовий засіб, добре милиться, очищає та освіжає. Але не проти прищів чи висипань. Не помітив жодних змін. Те ж мило перолайт значно краще це робить.

Достоинства:
    Характерний запах дьогтю. Освіжає.
    Недостатки:
    Не бореться з акне чи поодинокими прищами.
    • Продавец  Star beauty mall

Дякуємо Вам за відгук, пане Сергію! Висипи на обличчі та тілі у різних людей можуть мати різні причини. Вони можуть бути спричинені бактеріальними чинниками, алергічними, підшкірним кліщем(як демодекоз) тощо. Тому іноді може бути досить складно боротися з ними. Якщо висипи не проходить при користуванні звичайними протибатеріальними засобами, як дігтярне мило, то може бути доречним звернутися за консультацією до лікаря-дерматолога. Загальний стан організму та харчування також дуже сильно впливають на стан шкіри. Здоров'я Вам, успіхів та краси!

• Марія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Star beauty mall. Количество в упаковке: 5

Все дуже чудово та якісно

Достоинства:
    Якісь
  • Володимир І***

Дякую за подарунок.

Достоинства:
    Гарне мило.
    • Продавец  Star beauty mall

Дякуємо Вам за відгук, пане Володимир! Здоров'я Вам, успіхів та краси! Будемо раді бачити Вас знову в нашому магазині:)

• Андрій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Star beauty mall. Количество в упаковке: 1

Шикарне мило. Користуюсь ним чотири роки.

Достоинства:
    10 з 10
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  Star beauty mall

Дякуємо Вам за відгук, пане Андрію! Здоров'я Вам, успіхів та краси! Будемо раді бачити Вас знову в нашому магазині:)

• Володимир Я***

Буду купляти ще.

Достоинства:
    Хороше мило.
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  Star beauty mall

• Евгений Ч***

10/10

• Продавец  Star beauty mall

Дякуємо Вам за відгук, пане Євгеній! Здоров'я Вам, успіхів та краси! Будемо раді бачити Вас знову в нашому магазині:)

• алексей о***

Гарна якість.

• Продавец  Star beauty mall

Дякуємо Вам за відгук, пане Олексію! Здоров'я Вам, успіхів та краси! Будемо раді бачити Вас знову в нашому магазині:)

• Аліна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Star beauty mall. Количество в упаковке: 5

Мило сподобалось. Купляла у вересні. Якраз збираюсь робити нове замовлення. Тобто вистачило на півроку).

Дуже приємно було отримати пробник сухого шампуня. До речі, цей шампунь мені теж сподобався, хоча я не адепт сухих шампунів. Загалом приємні враження від покупки, видно, що замовлення пакувалося з душею. Швидко приїхало. Раджу цього продавця.

• Продавец  Star beauty mall

Дякуємо за відгук, пані Аліна! Здоров´я Вам, успіхів! Будемо раді бачити Вас знову в нашому магазині!:)

• Наталія Й***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Star beauty mall. Количество в упаковке: 5

Дуже якісне мило. Порадувало оформлення та в додаток маленький подаруночок від виробника. Зроблено з душею. Щиро вдячна!

Достоинства:
    Якість, оформлення
    • Продавец  Star beauty mall

Дякуємо за відгук, пані Наталія! Здоров´я Вам, успіхів! Будемо раді бачити Вас знову в нашому магазині!:)

• Рома

Класнюче мило. Дякую

• Продавец  Star beauty mall

Дякуємо за відгук, пане Романе! Здоров´я Вам, успіхів! Будемо раді бачити Вас знову в нашому магазині!:)

• Денис Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Star beauty mall. Количество в упаковке: 5

Дякую , мої персікі сладкі) все на висоті )

• Продавец  Star beauty mall

Дякуємо за відгук, пане Денис! Здоров´я Вам, успіхів! Будемо раді бачити Вас знову в нашому магазині!:)

• Кочержин С***

Дякую

• Продавец  Star beauty mall

Дякуємо за відгук, Сергій! Здоров´я Вам, успіхів! Будемо раді бачити Вас знову в нашому магазинчику:)

• Кочержин С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Star beauty mall. Количество в упаковке: 5

Дякую велике за корисне і органічне мило

• Продавец  Star beauty mall

Добрий день, Сергій, дякуємо Вам за відгук. Миру, здоров'я, благополуччя та успіхів Вам!