Отзывы покупателей о Массажный коврик Easyfit аппликатор Кузнецова с подушкой (мат акупунктурный + валик-массажер для тела: спины, поясницы, шеи, ног, стоп, головы) Черный T-2709

Оценка пользователей 4.44/5
  • Инна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TONUS

Качество материала хорошее, заказ пришел быстро но иголки не очень острые, брала на подарок так сказать новичку поэтому оставила, для меня например иголки не острые

Дякуємо за відгук!

• Назар З***

Все сподобалось дякую!

• Бойко М***

Гарна річ

• Ірина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TONUS

якісний килим, сумка в комплекті, чорний виглядає прям дуже класно

Достоинства:
    якість, сумка
    Недостатки:
    є невеличкий запах, але лише якщо спеціально нюхати. піля провітрювання килимка на вулиці має зникнути
    • Продавец  TONUS

Ми раді, що вам сподобався килим і ви оцінили його якість та зручність сумки в комплекті. Щодо запаху — це дійсно тимчасове явище, і після провітрювання він повинен повністю зникнути, запах міг з'явитись від пакувальних матеріалів. Дякуємо за ваше розуміння та вибір нашого продукту! Сподіваємося, що килим прослужить вам довго та принесе лише позитивні враження.

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: TONUS

Дуже смердить не зрозуміло чим(((( Чі мазутою,чі бензином...

Недостатки:
    Дуже смердить не зрозуміло чим(((( Чі мазутою,чі бензином...
    • Продавец  TONUS

Доброго дня Тетяна. Килимок виготовлюється з екологічно чистих матеріалів, при створенні килимка ми використовуємо ультразвукову спайку колючок із тканиною, виключаючи використання неприємного та токсичного клею. Звідки з'явився запах важко сказати тому що, матеріали із яких виготовлено килимок не мають запаху, можливо від пакувальних матеріалів. Рекомендуємо провітрити килимок, і запах повинен швидко вивітритись. Дякуємо за ваш відгук!

• Валентина В***

отлично

• Продавец  TONUS

Доброго дня Валентина. Дякуємо за ваш відгук!

• Олександра О***

Килим класний

• Продавец  TONUS

Доброго дня, Олександро. Дякуємо за Ваш відгук!

• Лежавская А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TONUS

Ще в експлуатації не був але на перший погляд тканина світиться і нитки стирчать.

• Продавец  TONUS

Доброго дня, Анно. Дякуємо за Ваш відгук. Даний інвентар хорошої якості, виконується із бавовняної тканини, те що вона просвічується, це нормально. Сподіваємося, що в процесі використання Ви зміните свою думку.

• Вадим З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TONUS

Засинав на ковру, але колючки могли бути і по гостріше.

Достоинства:
    Ціна комплекту, дліна коврика
    Недостатки:
    Могло бути і погостріше
    • Продавец  TONUS

Доброго дня, Вадиме. Дякуємо за Ваш відгук!