Отзывы покупателей о Массажный ролик EasyFit PRO Active 33 см двойной (валик + роллер-цилиндр для МФР и йоги, массажер для спины, ног, рук, шеи) EF-2025

Оценка пользователей 4.57/5
  • Отзывы про товар продавца 0spring
  • Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: 0spring. Цвет: Оранжевый

Користуюся вже більше року, дуже якісний ролер, можна робити самомасаж після інтенсивних тренувань. Класно що він в щахисному чохлі та має дві частини ролер і валик для різного використання. Мені дуже подобається!

Достоинства:
    Зручний у використанні, є чохол
    Недостатки:
    Ні
  • Інна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 0spring. Цвет: Оранжевый

Прекрасні ролики, гарно знімають напругу і розминають м'язи

• Продавец  0spring

Доброго дня, Інна. Дякуємо за ваш відгук!

• Олеся Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 0spring. Цвет: Оранжевый

Хороший рол, швидка доставка. Круто що їх 2.

• Продавец  0spring

Дякуємо за Ваш відгук! Продуктивних тренувань!

• Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: 0spring. Цвет: Оранжевый

Функціональний і якісний товар.

• Продавец  0spring

Дякуємо за Ваш відгук! Продуктивних тренувань!

• Вяч
    Отзыв от покупателя. Продавец: 0spring. Цвет: Серый

Внешний рол не семеричен. Не круглый а скорее овальный. Изготовлен из дешевого втор сырья. Стойкий запах резины.

• Продавец  0spring

Доброго дня. Шкода, що Ви склали таке враження щодо товару. "Стійкий запах" вивітриться за декілька використань. Ролики щільно запаковані для транспортування, тому після розпаковки запах може бути досить різким. Щодо вартості матеріалів із яких виконаний ролик, це суб'єктивна думка. Маємо досить багато позитивних відгуків, що доводять високу якість інвентарю. Несиметричність товару може бути пов'язана із пошкодженням товару при транспортуванні. Наголошуємо, перевіряйте, будь ласка, товар при отриманні!

• Катерина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 0spring. Цвет: Серый

Бомбезна штука. Дуже круто що вирішена проблема з рельєфним ролером, зазвичай її роблять полими і вони можуть зламатися. Цей же має підтримку у вигляді внутрішнього - дуже топ. Сумка теж дуже зручна. Рекомендую!

Достоинства:
    Комплектація, продуманий дизайн, зручна сумка
    • Продавец  0spring

Дякуємо за відгук! Продуктивних тренувань!

• Юлия Т***

Класна штука.
    Зручно що можно використовувати як м'який так і жорсткіший ролик.
    Рекомендую.
    Користуюсь майже кожного дня, деформацій нема

• Саня Д***
  • Никита П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 0spring. Цвет: Серый

Хороший вариант за свои деньги. + в комплекте идут два валика, один пупырчатый другой гладкий.

Достоинства:
    Цена. Качество.
  • Евгения
    Отзыв от покупателя. Продавец: 0spring. Цвет: Серый

Искала ролик для массажа не зная какого плана лучше выбрать, чтобы идеально подошел. Нашла этот ролик 2 в 1, заказала и не пожалела! Для массажа спины и ног мне отлично подходит ролик который больше, для массажа шеи и рук более приятным оказался гладкий валик. Прекрасный инвентарь для самомассажа, качество очень порадовало! Очень рада что не прогадала с выбором ролика.

Достоинства:
    Сразу два разных ролика, более жесткий и более мягкий.
    • EasyFit

Добрый день, Евгения! Спасибо за отзыв!

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: 0spring. Цвет: Серый

Спасибо за быструю отправку, перезванивал менеджер все уточнил и отправили вечером в день заказа! Комплектация как на фото, все соответствует описанию и фотографиям! Ощущения от массажа отличные, периодические боли в спине пропали. Думала что внутренний валик одноразовый, но нет использую каждый раз и он восстанавливает первоначальную форму до следующего занятия! Чехол очень прочный, думаю продержиться долго!
    От покупки одни положительные эмоции! Еще раз спасибо!

Достоинства:
    Отличный ролик 2в1
  • Ст
    Продавец: 0spring. Цвет: Серый

Прозванивают после заказа ! Требуют отдельно деньги за доставку !! Самовольно отменили заказ ! Крайне подозрительный продавец !!!

• Продавец  EasyFit

Добрый день! Так как мы продавцы на маркетплейсе "Rozetka", мы обязаны прозванивать и информировать тех, кто у нас сделал заказ.
      Привилегии премиум аккаунта "Rozetka", распространяется только для товаров, где продавцом является "Rozetka". Просьба на будущее, внимательнее ознакамливаться с правилами

• Оксана С***
    Продавец: 0spring. Цвет: Серый

Он очень жёсткий? Подойдёт ли для новичка? Или лучше взять гладкий?

• EasyFit

Добрый день! Для новичка подойдет. Валик мягкий, ролик средней жесткости.

• Аліна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

Зручний набір роликів для тренувань вдома. Дозволяє ефективно працювати з різними групами м'язів, підходить для різних частин тіла - спини, рук і ніг. Також підходить для реабілітаційних вправ, допомагає при виконанні вправ для розтягування.

Достоинства:
    2 в 1, наявність сумки

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук!

• Елена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

Тестувала такий на тренуваннях, купила собі і залишилась задоволена!

Доброго дня ! Дякуємо за ваш відгук .

• Волкова У***

відмінной якості!

Достоинства:
    гарно масажує, середньої жосткості
  • Ирина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

Дуже якісний ролик. Дуже зручно , що є мʼякий ролик, дуже класно для спини.

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

Перед цим був трохи менший ролик easyfit - тріснув через місяць - викинув.

Тому взяв цей, бо всередині є ще один який дає жорсткості, і катається як треба.

Але відчувається що сам ролик гнеться, тому якби не пінний ролик - під моєю соткою вже тріснув би теж.
    Не знаю наскільки вистачить, але поки все окей.
    Не подобається ще, що сторони без зубців вищі, за зубці.

• Vika C***

Треснул на 2 месяц прямого использования, простолопнул каркас

Доброго дня, Вікторіє.
      Нам прикро, що Вам довелося зіткнутися із даною проблемою. На жаль, гарантійний термін на товар вже вийшов. Та все ж хотіли б уточнити, що модель цих роликів виготовлена із якісного та потовщеного пластику, тестування якого відбувалося протягом місяців. Масажери мають великий попит та зарекомендували себе, як якісний товар.
      Ймовірніше за все, що проблемою тріщини стало нерівномірне розподілення ваги під час прокачування. Важливо рівномірно навантажувати ролери із пустотілим каркасом всередині, що допоможе зберегти цілісність та функціональність на роки.

• Денис

ане представнику, я можливо щось не розумію, але чи нормально це коли покупець підлаштовується під такий простий продукт, а не навпаки?) цей рол апріорі повинен витримувати повну вагу, тому що це те для чого його використовують.
      Тому мені не дуже зрозуміла ваша пропозиція "рівномірно розподіляти ролери" - вправи які на них виконуються можуть бути для пошуку і опрацювання больових точок, що і саме собою має на увазі "нерівномірний розподіл ваги". Це те для чого беруть цей рол.

• Максим

поки все чудовво

Достоинства:
    за 3 місяці все добре
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

За 3 місяці лопнула пластикова основа в 3 місцях.

Достоинства:
    розмір
    Недостатки:
    якість

Доброго дня, Денисе. Основа ролика виконана із міцного ABS-пластику та витримує вагу до 120 кг, що було доведено іспитами. При використанні важливо дотримуватися умов експлуатації та рівномірно розподіляти вагу по всій довжині. Ці роли довго та якісно служать у використанні!

• Роман Ш***

Якісь супер, рекомендую

Достоинства:
    Міцність , якість
  • Наталя Т***

Сподобався, якість хороша

• Інна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

Очень довольна, классный самомассаж. Спасибо.

• Анна Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

Класний ролик, виконує свої функції на відмінно, для спини - те. що треба.дякую.

• Софія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

Чудовий ролик! Якісний, користуюсь із задоволенням, дякую!

• Даша
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

Валик супер, для тих у кого сидяча робота і болить спина -це воно!я задоволена

Достоинства:
    Якісний матеріал як на мене
    Недостатки:
    Не помітила
  • Ольга Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

Отличный ролик. Крепкий. Оранжевый не жёсткий. Мягкое воздействие. При использовании черного - внутри оставляю оранжевый. Занимаюсь без боязни, что чёрный лопнет.(читала отзывы о других, такое часто бывает)
    Чехол классное дополнение.

Достоинства:
    Двойной, Крепкий. чехол
  • Наталия З***

Якісий товар

• Наталя Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

Дякую дуже гарної якості.

Достоинства:
    Допомогає поправити здоров'я
  • Валерія Л***

Ролик як ролик. За 217 грн просто чудовий

• Татьяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

Классный, даже не ожидала, что столько триггерных точек у меня))))

• Альбина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: YogaLife. Цвет: Оранжевый

Ролик классный, хорошее качество материалов, преимущество в том что 2 в 1, мне понравился массажный эффект помогает справиться с болями в спине, рекомендую.

• Александра
    Отзыв от покупателя. Продавец: YogaLife. Цвет: Оранжевый

Этот набор 2 в 1 очень понравился. Внутренний валик очень удобный чтобы лежать на нем, полезный для осанки, раньше так делала с обычной пластиковой бутылкой. Теперь это намного комфортнее. А большой ролик хорошо разминает спину и ноги. Нужно было раньше купить и не мучиться.

Достоинства:
    Эффективный и удобный инвентарь. Плюс в чехле очень удобно хранить и брать с собой по надобности.

• Анжеліка К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: YogaLife. Цвет: Оранжевый

Очень хороший ролик. Невысокие шипы, но очень хорошо массажируют. Внутренний ролик для расслабления вообще идеальный. Шею прокатывать очень удобно из-за небольшого диаметра и отсутствия выраженной массажной поверхности. Чехол в комплекте очень порадовал. Моя кошка теперь до него не доберется)

Достоинства:
    2 ролика разного диаметра и с разной массажной поверхностью
    Чехол в комплекте
    Недостатки:
    Не вижу))
    • Продавец  YogaLife

• Єгор
    Отзыв от покупателя. Продавец: YogaLife. Цвет: Серый

Прослужив місяців 5 і все одно репнув, як і попередній іншої фірми.
    Займалась мама (до 70 кг), просто прокачувала спину, внутрішній ролик був усередині, але між ними є люфт, тому навіть він не врятував. Навіть не знаю, що ще можна замовити, щоб воно хоч трохи довше служило...
    По зручності проблема немає, їй дуже подобалось, але як на мене то "зуби" дуже великі та не дуже зручно кататись. В підсумку довелось самим його поремонтувати - вставили залізні кільця-опори, служить далі.