- Inna K***Отзыв от покупателя. Продавец: YouTech. Цвет изделия: Белый
Не миє він взагалі. Стане і гудить на одному місці. Кути навіть шансу нема домити. То йому роліки треш, то вікно миєш перед тим, як його запустити. Якщо нема куди викинути кошти, то можна брати. Категорично не рекомендую.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Сплошний недолік
- Продавец YouTech
Добрий день, Інно!
Найближчим часом вас набере наш спеціаліст. - Продавец YouTech
Відповідно на відео які ви прислали нам, можемо сказати що робот цілком справний і виконає всі команди згідно з програмними алгоритмами, але дійсно є проблеми з дотриманням правильного вектору руху. Причиною цьому є забруднені гусені.
Для того, щоб очистити гусені треба під'єднати робота до мережі, перевернути його до гори гусеницями й у такому стані включити тумблер живлення. Дотримання цього алгоритму порядку дій активує сервісний режим у якому гусениці починають прокручуватись, але турбіна не вмикається. Під час цього прокручування, варто прочистити гусені спиртом чи спиртомістким засобом.
Якщо раптом щось не вийде, можете звернутись до нас тут, у вайбері чи будь-яким іншим зручним для вас способом.
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: YouTech. Цвет изделия: Белый
Гарний помічник. Він миє, я витираю раму і пишу відгук. Покупкою задоволена.
- Достоинства:
- Економить мій час, легко користуватися.
- Недостатки:
- Миє на 4 з 5.
- Продавец YouTech
Доброго дня, Олено!
Дякуємо за відгук!
- Виталий З***Отзыв от покупателя. Продавец: YouTech. Цвет изделия: Белый
Доброго дня, Віталію!
Дякуємо за відгук)
- Руслан Н***Отзыв от покупателя. Продавец: YouTech. Цвет изделия: Белый
Чомусь протерає один диск гусениці..?
- Достоинства:
- +
Найближчим часом з вами зв'яжеться наш спеціаліст. - Руслан Н***
Щиро вдячний за оперативне вирішення мого питання!
Завжди раді допомогти !
- Руслан Н***Отзыв от покупателя. Продавец: YouTech. Цвет изделия: Белый
По кутам потрібно дотирати, тому що в роботі встановлені датчики і в цих місцях прибирає не ідеально.
Не дочитав характеристики - ця модель НЕ розпилює миючий засіб, для автоматичного розпилення обирайте іншу модель!
Загалом результатом очищення задоволенні!- Достоинства:
- Тепер роботу виконує Хобот-робот, а я наблюдаю)) Доволі хороша комплектація
- Недостатки:
- Трошки шумний, але для цього є наушники)
- Продавец YouTech
Доброго дня, Руслане!
Так, мертва зона у кутках є у всіх роботів в незалежності від форми.
У овальних це 3-3,5см. , у квадратних від 1го до 2,5см.
Комплектація тут дійсно дуже гарна!
Дякуємо за розгорнутий відгук!
- Роксолана В***Отзыв от покупателя. Продавец: YouTech. Цвет изделия: Белый
Робот зупинився на вікні і не їде. Ми передзвонили продавцеві, нам сказали, що нічим допомогти не можуть
Жахливе обслуговування, не рекомендую
Будемо повертати- Достоинства:
- Недостатки:
- Не працює
- Продавец YouTech
Доброго дня пані Роксолано!
"Ми передзвонили продавцеві, нам сказали, що нічим допомогти не можуть" - нажаль ви з нами не зв'язувались, а відповідно ми не могли вам в чомусь відмовити, напевно з кимось нас переплутали.
Побачивши негативний відгук ми самостійно з вами зв'язались, дочекавшись відео "неробочого пристрою" зробили висновок що ви погано ознайомились з інструкцією, адже на відео чітко видно порушення - запуск робота з самого кута вікна. - Продавец YouTech
Нажаль ви ігноруєте рекомендації нашого спеціаліста і прописані виробником вимоги, судячи з відео яке ви надали - пристрій абсолютно робочий. Ми готові зробити повернення товару, найближчим часом менеджер надасть вам всі координати для відправки пристрою. Гарного вам дня.
- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: YouTech. Цвет изделия: Белый
Приобрели 14 сентября, сегодня попробовали на зеркале(шкаф купе , 3 двери все зеркальные) помыл отлично. Разводы,правда, все равно есть. Первую дверь мыли средством дорогим, кот рекомендуют для этого пылесоса. Вторую нашим клином. Клином лучше, но очень медленно ездит. Наблюдать за работой , конечно лучше. Рекомендую.
Доброго дня, Олено!
Дякуємо за розгорнутий відгук, він буде корисним для багатьох людей.
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: YouTech. Цвет изделия: Белый
Сразу покупаете моющее для роботов,для хорошего чая не жалейте заварки. По старым пятнам можно пройти с моющим несколько раз.Или автоматом, или в ручном режиме. Моет отлично. Вручную так не вымыть, да и руки отвалятся тереть вручную.
- Достоинства:
- Классный аппарат. Чистит без разводов. Надо время чтобы понять как он работает.
- Недостатки:
- Шумный, но шумит любой электроинструмент.Как инструмент свою работу выполняет на отлично.
- Продавец YouTech
Доброго дня, Максиме!
Дякуємо вам за дуже розгорнутий відгук!
Ви все вірно описали, до робота дійсно треба звикнути у сенсі керування, після цього він стає незамінним помічником у домі)
- Ярослав Т***Отзыв от покупателя. Продавец: YouTech. Цвет изделия: Белый
Була проблема з акумулятором - не робив. продавець оперативно провів заміну девайса. тепер все чудово.
- Достоинства:
- миє краще ніж я сам шваброю
- Недостатки:
- поки немає
- Продавец YouTech
Доброго дня!
Ярославе, дуже дякуємо вам, що знайшли час та поділились враженнями від нашої роботи.
Вибачте за незручності.
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: YouTech. Цвет изделия: Белый
Це диво мийник! Бере на себе роботу мийки вікон та допомагає людині. Але інколи й людина має йому допомогти.
Щодо серветок волого прибирання. Не варто їх занадто зволожувати, інакше робот буде проскальзувати на них.
Якщо скло, або дзеркало "залапали" діти чимось жирним - краще нанести на те місце рідину для чищення, а потім запускати робота. Прийдеться ручними командами його повозити, аби він відмив таке забруднення.
Забруднені вікна (2 роки) вимив досить пристойно, але залишив по 15 мм не вимиті ділянки зверху та ліворуч та праворуч. Знизу все відмив. Тобто, або вручну, або змочити краєчок серветки, та вручну його поганяти, аби все витер.
Раджу не забувати про сухе прибирання. Після волого можуть залишитись сліди, а потім сухою серветкою витирає майже ідеально.
Перший день. Я майже задоволений.- Достоинства:
- Миє майже якісно, чисто,
- Недостатки:
- На сильно забруднених вікнах треба допомагати. Автоматичні програми не зовсім долають такий бруд. Залишає по 15 мм згори та з боків не вимиті краї на склі.
- Продавец YouTech
Доброго дня, Олександре!
Для поліпшення якості прибирання, мийний засіб варто рівномірно нанести на серветку робота, але не дуже багато (2-4 пшики).
Дуже дякуємо за відгук, він буде корисним для багатьох користувачів та людей які обирають собі помічника.
Гарного вам дня.
- Лілія М***Отзыв от покупателя. Продавец: YouTech. Цвет изделия: Белый
Живу на високому поверсі і щоб помити вікна зовні треба було викликати альпіністів. Тепер я це можна зробити сама дуже легко, відносно швидко, а головне безпечно!
- Достоинства:
- Ціна-якість!
- Недостатки:
- Поки не знайшла
- Продавец YouTech
Доброго дня, Ліліє!
В умовах подібних до ваших це незамінна річ! Безпека на першому місці!
Дякуємо за відгук!
Гарного дня)