- Ирина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: YouTech. Цвет изделия: Черный
Хорошо убирает как гладкую поверхность, так и ковры, согласно заданного графика.
- Продавец YouTech
Дякуємо за відгук!
Раді, що робот-пилосос виправдав ваші очікування та ефективно виконує прибирання.
Гарного дня!
- Олександра М***Отзыв от покупателя. Продавец: YouTech. Цвет изделия: Черный
Дуже задоволена пилососом. Він гарно прибирає і навіть на високому килимі збирає гарно волосся, а ще й підіймає ворс. Миє підлоги також чудово. Звісно, десь в куточках може не дістати, але то дрібниці. Магазину окрема подяка за те, що вирішили проблему з обміном товару. Так як спочатку доставили не той пилосос- приїхав кур'єр і обміняв. Ще й в вигляді бонусу поклали додаткові витратні матеріали.
- Недостатки:
- не виявила
- Продавец YouTech
Доброго дня, Олександро!
Ми дуже раді, що робот виконує всі задачі які ви перед ним поставили. Робот дійсно дуже крутий і на цей час, один з найкращих на ринку роботів-пилососів.
Дуже дякуємо за відгук, ще раз перепрошуємо за помилку)
Гарного вам дня)
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым
Незамінний домашній помічник
- ВячеславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым
Користуюся вже місяць. Був до цього 980. Купив цей тільки за ради функції миття підлоги. Пилосмокче непогано, карту малює добре, можна з телефона відправити в любу кімнату. Але якщо тільки пилосмок буде мити підлогу вона буде брудна. Під ліжком, де тільки пил, пилосмок миє добре, де трохи брудно він не витягує. Тому, як миючий пилосмок так собі.
- Достоинства:
- Працює замість тебе.
- Недостатки:
- Підлогу миє не дуже добре.
- Олексій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым
Сьогодні (6.06.2025 року) при перевірці на Розетці там все акуратно перевіряли (тільки підключали станцію до розетки для перевірки працездатності) й так само акуратно поклали до коробки. А вже дома при детальному огляду товару було виявлено 2 царапини на базі (фото №3, ще до 1 встановлення робота на базу), хоча в коробці буле захисне покриття.
Вирішив перевірити його роботу перед тим, як писати відгук - карту склав добре, додаток працює і дуже сподобалось, що роботу можна дати ім'я.
Чистка квартири не проводилась (баки для сміття в станції порожні) - бо хотілось би замінити станцію (так як вона пришла з 2 царапинами).
Чи можливо віднести в Розетку станцію щоб привезли нову, без дефектів ???
Чи все ж таки повинні віднести всі предмети на Розетку ???
Так жалко, бо вже хотілось користуватись таким чудовим пристроєм, але потрібно "повозитись" ще з базою.
Підскажіть будь-ласка наступні кроки і я відразу віднесу в Розетку, бо за такі гроші все ж таки хочеться отримати повністю новий продукт без дефектів, згодні ???)- Достоинства:
- Створює карту квартири/дому, робота можна назвати будь-яким іменем, окремий застосунок для відстеження роботи/графіку прибирання/редактування карти та зон як і де саме потрібно прибирати.
- Недостатки:
- Станція була з 2 царапинами, при створенні карти квартири/дому, де є дуже маленькі кімнатки (трохи більше ніж сам робот), не можна її виділити в окрему кімнату.
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. З умовами повернення товару протягом 14 днів Ви можете ознайомитися за посиланням .
- Вікторія С***Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым
Це другий пилосос, перший це «старенький» roomba, якому вже
6 років. З ним і буду порівнювати.
По механічним характеристикам
даний пилосос набагато-
набагато тихіший, легше проходить пороги, не бодає двері і не намагається здвинути тумбочку з місця), дуже делікатний в цьому плані. А от з алгоритмами підкачали, на жаль.
Пропускає багато місць, сам же відмічає на карті, що там не був, і не намагається туди
повернутися, просто
проігнорував і все. Бачить килимок, піднімає миючу насадку і їде геть, не пропилососивши.
Roomba проходить майже 100%
площі, а Combo десь 70-80%.
Буду сподіватися на фікси в оновленні.
Купувала на офіційному сайті, але там мій відгук видалили.- Достоинства:
- Тихий, делікатний, налаштування миття підлоги
- Недостатки:
- Пропускає місця, алгоритми проходу не завжди логічні