Передзамовляйте з вигодою до 10000₴ смартфони Samsung Galaxy Fold8 Ultra та Galaxy Fold8, з вигодою до 5000₴ Galaxy Flip8, беріть участь у розіграші трьох новинок - смарт годинників Samsung Galaxy Watch9

Отзывы покупателей о Переносная Солнечная Станция Мощный Фонарь Powerbank От Солнечной Батареи Bluetooth Колонка И Радио Чёрный

Оценка пользователей 4.48/5
на основе 21 отзыв
  • Анна Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Palmizar

Говорят, что солнечная батарея тут слабая. Но я пока не проверяла.
    Зато зарядив станцию от сети, я получила всё, что хотела. И фонари, и ламочки, которые долго светят, и качественная музыкальная колонка. Короче, если покупать по отдельности аккумуляторую лампу, фонарь, павербанк и блютуз-колонку с радио, это выйдет раза в три дороже. А тут комбо по доступной цене! Главное, чтобы долго проработала)

Достоинства:
    Всё очень нравится!
    Недостатки:
    Не обнаружила
    • Продавец  Palmizar

Щиро дякуємо вам за такий детальний та позитивний відгук!
      Раді чути, що станція виправдала ваші очікування і стала зручним «комбо» замість декількох окремих пристроїв.
      Так, сонячна панель у цій моделі справді розрахована як допоміжне джерело підзарядки, а основний ресурс дає зарядка від мережі — тому ваш підхід абсолютно правильний.
      Ми дуже цінуємо, що ви поділилися своїм досвідом.
      Нехай станція служить довго, світить яскраво та завжди буде корисною у потрібний момент!

• Тетяна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Palmizar

Все дуже добре! Покупкою задоволена. Повністю виконує свої функції. Дякую!

• Продавец  Palmizar

Дякуємо Вам за такі приємні слова! Дуже раді, що Ви задоволені покупкою і товар повністю справляється зі своїми задачами. Нехай користування приносить лише позитивні враження!

• Олександр Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Palmizar

Я в шоці, яка ідеальна річ, брали на дачу щоб була музика і сама заряджалась, а окрім цього ще й купа освітлення, при маленькому розмірі і малих грошей, купа функцій, ще й сонячна панель заряжає, і телефон заряджає як звичайна зарядка, на скільки вистачить рідних акумів ще не перевіряв але їх можна самому замінити як звичані батарейки на свої більшої ємності.

Недоліків не знайшов

Тільки одна незручність, всі конектори штекер DC 5.5, в наш час вже все на USB, і тоді б лампочки можна було в звичайний повер банк ставити, тоді б це була ідеальна річ.

До продавця питань нема, все чітко, подзвонили, обговорили, на наступний день вже забрав на відділені, дякую за швидку роботу.

Достоинства:
    Багато функцій за смішну ціну
  • Руслан Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Palmizar

Якісна і потрібна річ на всі випадки життя. Коштує своїх грошей! Рекомендую.

• Продавец  Palmizar

Щиро вдячні за Ваш відгук!
      За гарні слова і рекомендації
      Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Дмитрий Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Palmizar

Все працює! Ліхтарі світять добре! Дякую продавцю!

Дякую за Ваш відгук

• Леся П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Palmizar

Працює, поки що нарікань немає.

Дякую за Ваш відгук

• Віктор М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Palmizar

Прийшов заряджений, згідно опису.задоволений. актуально в теперішній час

• Олександр Г***

Корисна річ

• Анатолій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Palmizar

Гарна техніка: і світло є, і радіо!!!
    Зараз, при таких довгих вимиканнях електрики, дуже актуально!!!

Достоинства:
    Окремо на лампочках є вимикачі.
    Недостатки:
    Не знайшов.
    • Продавец  Palmizar

• Валерій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Palmizar

Замовив для дружини ,часті відключення світла .Відмовлялася ,казала не треба .Просто замовив ,швидко розібралася з підключеннями та керуванням функцій .Тепер попросила замовити мамі і роздає посилання з Розетки на магазин Palmizar .
    Про товар .Приємно вражений . За таку невелику ціну дуже корисний ,,гаджет,,.Легке та зручне замовлення , наступного дня вже отримала . Пристрій та комплектація відповідає опису. Фонарик ,прожектор ,лампочки добре освітлюють ,радіо грає ,блютуз колонка та плеер працюють .Компакт ,багатофункціональний пристрій .Замовив ще й тещі .Дякую за чудову роботу !

Достоинства:
    Гарний настрій корисна ,не зайва річ у домі та на природі ( є сонячна панель ,радіо ,блютуз плеєр )
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  Palmizar

Дякую Вам, що поділилися досвідом користування
      Раді, що в такий не легкий час можемо хоть трішки бути корисними. Користуйтеся з радістю

• Лариса К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Palmizar

Ліхтар сподобався, всі три лампочки підвісила в різних точках - освітлюють добре. Сонячною батареєю поки не користувалась - хмарно, заряджаю від мережі. Все подобається! Дякую продавцю!

• Продавец  Palmizar

Щиро дякуємо вам за такий приємний відгук!
      Дуже раді, що ліхтар вам сподобався і що всі лампочки працюють так, як очікували.
      Це справді універсальна модель: і для освітлення, і як повербанк, і з можливістю заряджання від мережі та сонячної панелі.
      Коли з’явиться сонячна погода — зможете протестувати й цю функцію
      Дякуємо, що обрали саме нас!
      Приємного користування та гарного вам вечора!

• Олександр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Palmizar

Корисна станція, тай сам приймач якісний

Достоинства:
    До 10 год світить
    Недостатки:
    Не мае
  • Саша К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Palmizar

Дуже гарні речі. Рекомендую.

• Олег К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Palmizar

Я дуже задоволений обслуговуванням і ,товаром

• Юра Л***

Все працює,дякую

дякуємо за Ваш відгук

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Palmizar

Дякую за станцію. Сподобалося все. Лампочки прям дуже ярко світять. І 3600МаЧ зається мало, коли є на ринку павербанки по 80тисяч МаЧ, але вистачає на дуже довго світило 4 години і не гасло, більше не було потрібності використовувати. Почитавши відгуки думав брати чи не брати, взяв і не пошкодував і продавець увічливий підсказав, що є самовивоз. Дякую

Достоинства:
    Багато освітлення при вискнені світла буде багато світла і гучна блютуз колонка
    Недостатки:
    Не знайшов
    • Продавец  Palmizar

Дякуємо за Ваш відгук. раді будемо Вас бачити у нас знову

• Павел Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Palmizar

заявленых 5 метров провода к лампочке не соответствует действительности, 3 метра!

Достоинства:
    дает свет
    Недостатки:
    пока не выявлено
  • Олександр

Кабель до лампочок 3 м замість заявлених 5, а так вцілому надійний

Достоинства:
    Хороший приймач
    Недостатки:
    Кабель 3 м
    • Продавец  Palmizar

Дякуємо за Ваш відгук. Вибачте за помилку в описі товару. Ми її уже виправляємо

• Олексій Т***

Коментар-питання продавцю в 2025 році: а коли таки виправите в описі що 3 метра, а не 5 метрів)

Отзыв от покупателя. Продавец: Palmizar

Мушу визнати, мій попередній коментар був некоректний ...через те ,що старші люди, для яких робив це замовлення і які далекі від всього цього, через день повернули мені товар і вислухав багато неприємного в свою адресу..і Розетки з Китаєм..(роби людям добро..) мало того, через неправильне користування створили проблему з контролером заряду... все на емоціях і нервах..тепер я познайомився ближче, розбрався з станцією - досить хороша річ , вибачтеґ, якщо когось образив.

Достоинства:
    Потужна світлодіодна лампа і прожектор, автонастройка радіо, запамятовує більше 20 станцій, є можливість слухати музику з флешки, певною перевагою є можливість відкрити на передній панелі кришку з елементами живленя, які легко можна замінити при необхідності, або навіть трохи збільшити ємність акумуляторів. Для своїх параметрів досить хороша річ...Тривалість свічення ламп ще не визначив, згодом. Сонясчна панель навіть під настольною лампою видає напругу більше 4 Вольт, на сонці буде краще..так що можна купляти і акуратно користуватись.
    Недостатки:
    Є деякі невідповідності опису товару на сайті Розетка
  • ярослав О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Palmizar

Корегуйте рекламу і не обманюйте народ , купуєте на оптплатформі за 750.0 грн. так хоч не обманюйте....

Недостатки:
    товар не віідповідає рекламі в Розетка , зовсім інша комплектаціця: реальн сонячна батарея - 6 В. , акумулятори не кислотний а літ-іонні пальчики на 3.7 В. відповідно і потужність не та...навіщо брехлива реклама?
    • ярослав О***

загальна ємність трох акум. 18650 всьго 3600 мА. і заряджати треба наругою 5-6 Вольт, а не 9 В. як у рекламі....

• ярослав О***

...і в наборі перхідників нама Type-C....одним словом....майже все не так...крім лампочок...

• Олексій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Palmizar

дохлые аккумуляторные батарейки, не соответствующие указанной ёмкости, которые толком и не работают, хватило на одно включение при проверке в пункте выдачи, и всё

• Продавец  Palmizar

Доброго дня. Вам прийшов бракований товар, приносимо вибачення за незручності, визробимо обмін Вам. Гарного Дня
      Товар буде обмніяний в найближчий робочий день

• ярослав О***

...це не товар бракований , це прдавець такий...

• ярослав О***

Для багатьох людей опис товару в на сайті Розетка фактично є інструкцією користувача...особливо старших людей...інструкція на укр. мові не додається...були певні очікування і плани при покупці...куплялось в подарунок....і людина почитавши в описі що зарядка робиться напругою 9 В. скористлась БЖ 9 В....намалювалась проблемка...Тому негайно скоригуйте опис товару , де багато невідповідностей і тоді не буде поганих відгуків і т.д.