Картка Rozetka

Отзывы покупателей о CD плеер AIWA PCD-810RD. Цвет красный и черный

Оценка пользователей 4.8/5
  • Юрий Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RID

Полученным товаром доволен. Конечно, улучшить бы диапазон частот, но это, наверно, не за такую цену...

Достоинства:
    Добротно сделан.
    Недостатки:
    Не срабатывает "power off", выключается только через время
  • Кулик А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RID

Гарний. Все добре. Для олдфагов саме те.

Достоинства:
    Стара мрія
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  RID

Дякуємо за покупку та приємно що ваша мрія збулася )

• Олексій
    Отзыв от покупателя. Продавец: RID

Плеєр гарний. Якість збірки доволі непогана, матеріали підігнані добре, нічого не люфтить. Режим збільшення гучності та басу допомагає при прослухуванні музики через накладні вуха, а саме дає можливість широкого регулювання звуку. При цьому, якщо слухати через вакуумні, то цей режим можна не вмикати і зручно для себе регулювати звук уже з цим типом навушників, уникаючи завеликої гучності.
    Гарний комплект поставки, приємно, що є чохол та акумулятори в комплекті. Кабель для зарядки має обплетення. Комплектні навушники грають доволі непогано.

Достоинства:
    Гарна збірка, комплект поставки
    Недостатки:
    Не знайшов
    • Продавец  RID

Дякуємо за відгук, бажаємо приємного прослуховування

• Светлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RID

Плеєр супер, круто звучить, магазин теж супер, дякую!

Достоинства:
    - В комплекті чохол, навушники та аккуми
    - Достатньо швидко заряджається через micro usb

Дякуємо за щирий відгук!

• Роман А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RID

Плеер виконує свою функцію добре. Порада: слухати з функцією "Hi Volume". Як є затерті CD, то, неодмінно з функцією "ESP", вона творить дива і "гикавка" диску відсутня. Важливу роль відіграють навушники, в мене дорогі і не багатоОмні "Audio-Technika". Є функція підсилення басу, вона не вульгарно підсилює, зовсім трошки. Надворі 2023 рік, це єдина фірма мого дитинства (родом з Японії), котра виробляє portable CD-player. Виконана добре. Є 2 фішки: через micro-USB можна ШВИДКО зарядити 2 акумулятори, що є в комплекті, або слухати диски під'єднавши POWER BANK через комплектний кабель - micro-USB і не залежати від циклу заряду акумуляторів в окремому зарядному пристрої/CD-player (стосовно ситуації з електропостачанням в країні). Цінник завищено в Україні, проте, враховуючі переваги, я готовий був переплатити, тому що довіряю Розетці і розумію, що продавець котрий уклав угоду з нею несе відповідальність. Загалом покупкою задоволений і якістю відтворення музики з CD. Я не порівнюватиму з Lenko CD-300, котрий купив на іншому сайті, скажу, що цей більш природньо відтворює звук без спотворень. (порівнював і з Panasonic SL-SV592, як він грає без "допів" у вигляді варіацій еквалайзеру, цей грає не гірше). Чесне відтворення музики, проте, читайте інструкцію, як 1) зарядити акумулятори, 2) увімкнути функцію Hi-Volume, як її не увімкнути грає дуже тихо. "Вуха" треба підібрати. Грає краще за цифровий плеєр "Astel&Kern Kann". Можна почути різнобарв'я музичних інструментів.

Достоинства:
    1) японець 2023р.(проте made in China); 2) можливість слухати музику із живленням від Power Bank безпосередньо, 3) якість відтворення музики непогана і без спотворень звуку, 4)"ESP" програє затерті CD
    Недостатки:
    Цінник трохи кусається, проте у 2004 гарний плеєр коштував 70$, інфляція і цей вартує 100$.
    • Продавец  RID

Романе, ми думаємо що кращого опису мабуть й сам виробник не має. Ми раді що цей японець виконує усі потрібні вам функції. Дякуємо за чудовий відгук!