Отзывы покупателей о Средство для устранения неприятного запаха стиральных машин HG 550г

Оценка пользователей 3.95/5
  • Влад С***

Після першого застосування неприємний запах зменшився

• Богдан С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Mr. Joe

Реально допомогло. Раніше мучився з запахами в машинці, а тепер все окей.

Достоинства:
    Прибрало запах
    Недостатки:
    Ціна кусається
  • Виктор Н***

Товар відповідає опису

• Продавец  UAerosol CH

Дуже вдячні за Вашу оцінку!

• Олександр

Залишився наліт на барабані. Насипав засіб у барабан пральної машины.
    Запускав після пустий цикл (без засобу) на 95 градусів - проблему не вирішено.
    Наліт видаляється засобом для вапняного нальоту (не спец для пральных машин, будь яким).
    Тобто до використання барабан виглядав краще.
    Сам забів має доволі сильний запах, краще насипати у масці, але то таке, майже всі такі.
    Хочу зазначити, що я вже протестував майже все, що є на ринку. Була колись схожа ситуація з одним значно більш дешевим засобом, але наліт був меньшим.

Недостатки:
    Наліт на барабані

Олександре, дякуємо вам за вибір ТМ HG і ваш відгук. Ми розуміємо, що під час використання цього засобу може залишитися наліт тільки в разі додавання його в лоток для мийного засобу. Буває така конструкція лотка, що вода не виміває одразу весь засіб і тільки тоді може залишитися наліт. Ми перевіряли на різних моделях пральних машин, дійсно так буває. Також після перевірки додавали в барабан, результат - чудовий, жодного нальоту немає. При дотриманні дозування і додавання в барабан при перевірці, при температурах як 60°С, так і 90°C ніякого нальоту не залишається.

• Олександр

Я насипав у барабан (читайте уважніше відгук). Пробував декілька разів (насипав засіб, запустив прання, отримав наліт, почистив наліт), щоб зрозуміти чи справа у цьому засобі.
      Пробував навіть мінімальне дозування - 40мл (в інструкції 150мл). Наліт є.

Олександр, ми після вашого відгуку провели тестування. Також насипали 150мл засобу. В нас все окей, нальоту ніякого немає. Звернулись до виробника, стосовно вашого випадку. Чекаємо від нього відповіді, та ще очікуємо результати від декількох тестувальників. Вибачте але при застосуванні 40 мл для пральної машини не може бути геть ніякого нальоту, бо це доза для посудомийної машинни аналогічного (схожего за призначенням) засобу від HG.

• Мария М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UAerosol CH. Объем 1 шт: 550 мл

Очень хорошее средство, рекомендую! Проверено!

Достоинства:
    Справился со своей работой
    • Продавец  UAerosol CH

Маріє, вдячні за замовлення та за те, що ви оцінили наш товар!

• Покупець
    Отзыв от покупателя. Продавец: UAerosol CH. Объем 1 шт: 550 мл

Свою роботу виконує. В моєму випадку після першого використання різкий неприємний запах майже повністю зник, після другого використання думаю зникне зовсім. Після використання засобу потрібно губкою протерти барабан

Достоинства:
    Видаляє неприємний запах
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  UAerosol CH

Дякуємо, що користуєтесь нашою продукцією та знайшли час на відгук!

• Ирина М***

Не очищує, бруд залишився(
    Дуже різкий запах.

Недостатки:
    Не працює цей засіб

Ирина дякуємо за ваш вибір ТМ HG. Надайте будь ласка аргументи, в нас не було такого, що засіб не праціє. Є звісно нюанси із-за форми відділееня для прального засоба, що не до кінця вимиває засіб, але це вірюшується додованням в барабан.

• Кейт

После использования остался белый налет, следом залила как тут советовал представитель - Засіб для видалення накипу HG 0.5 л (8711577002091). Запах не пропал, до этого пользовалась средствами, которые тоже не помогли с проблемой. Грешу на машинку низкого качества candy, хотя ей всего 2 года.

Достоинства:
    средства хватит на несколько раз
    Недостатки:
    не помогает с первого раз
    • Кейт

закончился второй цикл, где я применила средство от накипи. Запах остался приятный от средства, вонючий запах перебило, но отголоски остались

• Станіслав К***

Гарна якість

Станіслав, дякуємо вам за ваш відгук та вибір ТМ HG. Спробуйте інші продукти нашої ТМ марки, впевнені, вам сподобаються.

• Татьяна

доставка була вчасно, дякую, для порівняння користувалась рідким засобом іншого виробника, сподобався більше, чим даний.

Достоинства:
    усуває запах
    Недостатки:
    залишає наліт на барабані, необхідно дадатковим засобом його видаляти

Тетяна добрий день, дякуємо вам за вибір нашої ТМ HG таваш відгук. Ми шкодуємо, що ви не змогли повною мірою переконатися в дії засобу. Якщо ви насипали в лоток для прального порошку, може бути така ситуація, що вода повністю не може вимити засіб з лотка. Це залежить від конкретної моделі та конструції самого лотка для порошку. Дійсно існує така ситуація, ми перевіряли і на одній з наших пральних машин, виникла така ситуація, через те, що засіб не вимився з лотка для порошку. Необхідно засіб засипати прямо в барабан, щоб уникнути в майбутньому такої ситуації і отримати 100% результат від дії засобу HG.

• Яків М***

Неприємний запах відсутній після 2х циклів, але залишився наліт на барабані (який потрібно чистити вручну)

Достоинства:
    усуває запахи
    Недостатки:
    залишає наліт

Яків дякуємо вам за ваш відгук та вибір TM HG. Ви скористалися засобом для для очистки вы запахів, що для профілактики точно не буде зайвим. Вам потрібен Засіб для видалення накипу HG 0.5 л, Код: 5705817, щоб позбавитись від нальоту.

• Яків М***

Справа в тому, що я брав засіб для очистки від неприємного запаху. Але після очистки після засобу залишився наліт на барабані.

Яків, дякуємо за ваш ваш вдгук та вибір ТМ HG. можливо це пов'язано саме з водою, якою ви користуєтесь, або ви застосували засобу більше, ніж треба. В нас ще ніколи не було відгуків, щоб залишився наліт після застосування цього засобу.

• Нина Ш***

Пыталась пользоваться другими средствами и еще раз убедилась, что лучше средства HG просто нет.
    Отлично чистит. Оставляет приятный запах.

Ніна дякуємо вам за ваш відгук та вибір ТМ HG.

• Ліса А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: drive.ua. Объем 1 шт: 550 мл

Гарна упаковка поки ще не чистила машинку

• Богдан С***

Чистить навіть стару плісняву, але лише внизу барабану. наверху потрібно додатково вручну опрацьовувати резинки

Богдан, дякуємо за вибір ТМ HG. Поясніть будь ласка, що означає внизу та наверху барабану. Щодо гумового ущільнювача, в одних моделях пральних машин дійсно необхідно очистити вручну, в інших виходить без ручного чищення.

• Ярослав Б***

После 3х раз ушло чёрное пятно на манжете (очевидно что плесень). В процессе и по окончанию работы стоит сильный запах хлорки (уходит после 1й стирки).

Достоинства:
    Убрало плесень с манжеты.
    Недостатки:
    Пахнет "хлоркой".
  • Ярослав Б***

Что мне не то дали или не обновили фото в карточке товара...

Доброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук переданий відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення питання.

• Игорь

Делал все по инструкции, не помогло, ни с первого раза ни со второго.
    Был неприятный запах, после стирки стало неприятный запах+запах хлорки+запах химической отдушки.
    Или качество так упало или не действует на эту проблему.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не помог от слова совсем, запах хлорки с отдушкой
  • Николай Б***

С первого раза запах ушел, стирка была 2.5 часа

Достоинства:
    Отлично убирает запах
  • Євген Є***

В мене машинка з вертикальною загрузкою. І видно, що на зовнішній стороні барабану майже все залишилось. Хоча зробив дві чистки підряд.

Недостатки:
    Майже нічого не очистив. Запах схожий на запах хлорки.
    • Євген Є***

Додам інофрмації - все таки неприємний запах від машинки майже зник після чистки. Можливо у мене був запущенний випадок )