Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Ёмкостный двухсторонний стилус Ankndo для рисования 2 в 1 белый

Оценка пользователей 2.67/5
  • Галина

Поламався в перший день

• Продавец  Eyes Style

Галино, це дивно отримати такий відгук від Вас у квітні 2024 року з коментарем " поламався в перший день", тому що Ви робили замовлення у нас у листопаді минулого року. Минуло 5 міцяців...

• Соломія Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eyes Style

Ручка прийшла надламлена з двох сторін!

• Продавец  Eyes Style

Добрий день. Шкода, що сталася така ситуація. Ми перевіряємо товар перед відправкою. Скоріш за все , стилус був пошкоджений при транспортуванні. Треба було перевірити товар при отриманні, і якщо помітили недоліки, відмовитися від отримання.

• Володимир М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eyes Style

Оскільки я користуюся стілусом тримючи його в зубах, ТО фарба швидко стерлась, ну ладно, що стерлась, з'явилася тріщина вздовж стілуса, чого не було зі стілусом, який ішов в комплекті з планшетом...

Достоинства:
    Легкий
    Недостатки:
    НЕ МІЦНИЙ, здерлась фарба, стілус швидко розхитався
    • Продавец  Eyes Style

Добрий день. Стилус не призначений, щоб тримати його у зубах. Через це і стерлася фарба, і з'явилася тріщина. Якщо використовувати стулус за признечнення, і тримати в руках,то, зазвичай, таких проблем не виникає.

• Володимир М***

Я то це розумію, але я фізично паралізований, руки не працюють і не ходжу, тому так. Я до того, що схожий стілус який йшов в комплекті з планшетом досі цілий на стержні, а замовляв цей, бо на тому накінечник відпав, яким по екрану водити.

• Продавец  Eyes Style

Зрозуміло. Якщо така ситуація , краще тоді обрати металевий стилус з тими самими функціями. Ціна майже не відрізняється. Я лишу Вам посилання , можливо, Вам підійде

• Михайло М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eyes Style

Все супер. Дитина малює на планеті.

Достоинства:
    Легкий, міцний, є ручка
    Недостатки:
    Відсутні