Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Керамическая миска для кошек и собак G-Star 400 мл Ø 13 см Белая

Оценка пользователей 4.88/5
  • Єлизавета О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shamo. Объем: 400 мл. Цвет: Серый

Миска підійшла, колір такий як на фото, купувала для кошенятки, вона задоволена !

Достоинства:
    Керамічна, краще, ніж пластик
    • Продавец  Shamo

Дякуємо Вам за вибір нашого товару і відгук. Нехай довго служать і радують.

• Олександра
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shamo. Объем: 400 мл. Цвет: Белый

Дуже милі та якісні мисочки. Рекомендасьйон

• Продавец  Shamo

Дякую за вибір нашого товару та відгук. Дуже приємно що мисочки вам сподобались. Нехай довго служать та радують вас.

• Світлана А***
    Продавец: Shamo. Объем: 400 мл. Цвет: Белый

Чудові якісні миски. Я додала дубову тарілку, і новостворений комплект добре вписався у наш інтер‘єр.

• Олександра

Вау! крутезно виглядає з дошкою-підставкою - пішла і для свого улюбленця збирати такий комплект)

• Виктория Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shamo. Объем: 400 мл. Цвет: Серый

Миски супер! Качество хорошее,целые,продавец качественно запаковал их.

• Продавец  Shamo

Дякуємо, що поділились своїми враженнями. Нам приємно що ви залишились задоволені товаром і нашим обслуговуванням. Нехай довго служать та радують.

• Наталя
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shamo. Объем: 400 мл. Цвет: Белый

Якісні і швидко відправили)
    Колір білий

Достоинства:
    Все чудово
    • Продавец  Shamo

Дякуємо, за вибір нашого товару та відгук. Приємно, що вам все сподобалось. Нехай довго служать та радують, вас і вашого котика.

• Алина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shamo. Объем: 400 мл. Цвет: Серый

Цена и качество на высоте.

Достоинства:
    Качество
  • Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shamo. Объем: 400 мл. Цвет: Серый

Достоинства:
    Легко миється
  • Інна К***

Якісні і красиві)

• Анастасія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shamo. Объем: 400 мл. Цвет: Белый

Товар відповідає фото і опису. Прийшов надійно запакований. Продавець дуже швидко відповів на мої запитання, звʼязок на вищому рівні.

Достоинства:
    Товар , продавець
    • Продавец  Shamo

Дякуємо вам за такий теплий відгук!
      Дуже приємно, що все сподобалось і товар виправдав очікування.
      Завжди раді допомогти та відповісти на всі запитання — приємних вам покупок і гарного настрою!

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shamo. Объем: 400 мл. Цвет: Белый

дуже класна мисочка, все відповідно до опису. гарна і зручна, розмір співпадає. швидко зв'язалися та відправили. окрема подяка за дбайливе пакування

• Продавец  Shamo

Дякуємо Вам за вибір нашого товару та відгук! Дуже приємно що ви задоволені товаром та нашим сервісом. Сподіваємось, що мисочка служитиме довго і приноситиме тільки радість!

• Нестеренко Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shamo. Объем: 400 мл. Цвет: Серый

Все пришло в целости и сохранности, и того цвета и формы которого я заказывала.
    Покупкой очень довольна

Достоинства:
    Быстро связались, быстро отправили
  • Осипок В***

Вітаю, тарілочка чудова. Гарної якості
    Добре упакування, одним словом
    ( котику сподобалась)

• Александр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shamo. Объем: 400 мл. Цвет: Зеленый

Гарні миски, як раз для котів в яких голова більше за середню кошачу :⁠-⁠)

• Продавец  Shamo

Дуже вдячні за відгук! Приємно що мисочки вам сподобались. Нехай довго служать та радують вас.

• Карина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shamo. Объем: 400 мл. Цвет: Белый

Товар отправили очень быстро, хорошо упакован. Заказывайте здесь не пожалеете

• Продавец  Shamo

Дякуємо, що приділили час та залишили відгук! Дуже приємно що мисочки вам сподобалися. Нехай довго служать та радують.

• Ольга Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shamo. Объем: 400 мл. Цвет: Белый

Для моего котёнка мисочка удобная, вписывается в дизайн комнат

Достоинства:
    хорошее качество
    • Продавец  Shamo

Дуже вдячні за відгук! Приємно що мисочка вам сподобались. Вдалих вам покупок.

• Вероніка К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shamo. Объем: 400 мл. Цвет: Белый

Максимально задоволена покупкою! Мисочка дуже класна та зручна) Продавцю окрема подяка за звʼязок з клієнтом) Буду рекомендувати вас!

• Продавец  Shamo

Дуже вдячні за відгук! Дуже приємно що мисочка вам сподобалась. Нехай довго служить та радує вас.

• Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shamo. Объем: 400 мл. Цвет: Серый

Дуже сподобалось пакування! Швидка доставка! Тарілочки такі, як на фото!

• Инна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shamo. Объем: 400 мл. Цвет: Зеленый

Заказала зелёную, так как белую разбили. Белые заказывали здесь же и так же указано 400 мл. Зелёная пришла меньше, явно не 400мл. Очень расстроена что не одинаковы. А так сами мисочки очень симпатичные и качественные.

Недостатки:
    Размер не соответствует
    • Продавец  Shamo

Дякуємо, за ваш відгук. Приємно що мисочка сподобалась. Стосовно різниці. Миски з підставкою і миски окремо це два різних товару, різних виробників. Об’єм білої і зеленої мисочки однаковий - 400 мл., а от діаметр виявився різний – у білої 13 см., а у зеленої 12,5 см. Приносимо свої вибачення за незручності. Для виправлення ситуації ми вам відправили, для заміни, окрему білу мисочку діаметром 13 см. яка входить в комплект мисочки з підставкою.

• Инна Т***

Спасибо, что решили мой вопрос. Мисочки действительно хороши и продавец оперативно решил проблему. Всем рекомендую.