Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Вишиванка чоловіча з довгим рукавом Носи своє 56 Чорний (p-573-103053)

Оценка пользователей 4.6/5
  • Наталья К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Размер: 48. Цвет: Черный

Сподобалася вишиванка вона дуже гарна, м'яка на дотик, зручна

Достоинства:
    Тканина
  • Юрій Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Размер: 50. Цвет: Черный

Вишиванка непогана але продавець відправив бракований товар. Таке враження що перед відправленням товар взагалі не оглядався. На прохання повернути кошти відповідь була така що товар з механічними пошкодженнями поверненню не підлягає. Тоді дайте пояснення - як Ви оглядали товар перед відправкою???

Достоинства:
    Ціна...
    Недостатки:
    Товар бракований
    • Продавец  Be in fashion

Добрий день . У нас на виробництві іде 3 етапа відбраковки - 1. На комплектовці 2. На пакуванні. 3 . Перед відправкою. Всі замовлення ми відправляємо з дозволеним оглядом на пошті перед отриманням замовлення. Якщо замовлення було отримано і забрано з пошти, то товари з забрудненнями та механічними пошкодженнями не приймаються на обмін та поверрення крім випадків фабричного браку. Описане Вами пошкодження - не є фабричним браком. Нажаль, ми не можемо Вам обміняти дану вишиванку.

• Максим С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Размер: 56. Цвет: Черный

Красиво

• Продавец  Be in fashion

Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені нашими товарами та обслуговуванням. Чекаємо вас серед наших постійних покупців!

• Виктория К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Размер: 50. Цвет: Черный

Красивіша вишиванка.В дійсності вона краще,ніж на фото продажу.Дуже задоволена.
    Дякую щиро за якість і ціну!

Достоинства:
    Якість, зовнішній вигляд,цена
    Недостатки:
    Не виявила
    • Продавец  Feromon

• Жанна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Размер: 56. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Брала вишиванку на подарунок знайомому.
    Сучасний і актуальний варіант традиційного вбрання.
    Виглядає доречно і в повсякденному житті, і до національних свят

Достоинства:
    Відповідає опису
    Недостатки:
    Не виявила
    • Соответствие размерной сетке

• Продавец  Feromon

Дякуємо за Ваше замовлення та відгук! Дуже раді, що Ви залишилися задоволені покупкою .

• Євгеній
    Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Размер: 48. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Дуже швидка доставка

Достоинства:
    Приємний на дотик матеріал, гарно сіла на фігуру
    Недостатки:
    Поки що не виявив
    • Соответствие размерной сетке

• Продавец  Feromon

Дякуємо за Ваше замовлення та відгук! Дуже раді, що Ви залишилися задоволені покупкою. Носіть із задоволенням!

• Сергей Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Размер: 50. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Дуже гарна!

Достоинства:
    Все норм...
    Недостатки:
    Не виявив.
    • Соответствие размерной сетке

• Продавец  Feromon

Дякуємо за Ваше замовлення та відгук! Дуже раді, що Ви залишилися задоволені покупкою! Носіть з задоволенням!

Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Размер: 52. Цвет: Черный

В цей раз все чудово. Розмір 52, як і замовляв. Ціна чудова, розмір відповідає, якість відмінна.

Достоинства:
    Якість, ціна.
    • Продавец  Feromon

Дякуємо за Ваше замовлення та відгук! Дуже раді, що Ви залишилися задоволені покупкою і якістю товару. Носіть із задоволенням!

• Михайло Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Размер: 52. Цвет: Черный

Вишиванка просто чудова, за свої кошти.
    Але є один нюанс. Замовляв я 52 розмір, а прийшов 50... На пошті не було можливості перевірити, то ж це я побачив лише пізно ввечері вже вдома.
    Тепер думаю, кому б це віддарувати цю чудову вишиванку!

Достоинства:
    Вигляд
    Недостатки:
    Неуважність продавця
    • Продавец  Feromon

Вітаю. Підкажіть, будь ласка, номер вашого замовлення? Вирішимо ситуацію, що склалася.

• Михайло Г***

Я вже зробив наступне замовлення. Можете зробити безкоштовну доставку, це мене влаштує)

• Продавец  Feromon

Дякую. Менеджер з вами зв'язався. Звичайно, доставка за наш рахунок!

• Дмитро Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Размер: 52. Цвет: Черный

Представник виробника у телефонному режимі швидко надав консультацію, що до виробу.
    Замовлення отримав своєчасно.
    Вишиванка дійсно гарна, на статуру сіла, як влита.
    Але є декілька зауважень:
    нажаль, горловина по шву з'єднання спинки і коміра-стійки не оброблена бейкою для більш довготривалої та зручної експлуатації, як годиться на виробах з трикотажу;
    особливо засмутило те, що навіть у двадцятиградусній воді сорочка дуже сильно ліняє: чотири рази міняв воду і чотири рази вона була доволі чорна. На п'ятий раз замочив виріб з додаванням оцету - спеціального засобу для закріплення фарби вдома не тримаю.
    Висновок: тканина з якої пошита сорочка дуже низької якості, це навіть не стоковий трикотаж.
    Можливо тому і ціна така приваблива.
    Після цього ваш заклик "носи своє" виглядає оксюмороном, панове.

Достоинства:
    Вишивка, крій.
    Недостатки:
    Застаріла технологія обробки виробу, дуже низька якість основної тканини.
    • Продавец  Feromon

Вітаю! Важливо врахувати, що матеріал та обробка горловини можуть варіюватися залежно від стилю і призначення сорочки. Деякі моделі, особливо ті, що виготовлені з трикотажних матеріалів, спеціально розроблені для того, щоб бути м'якими та комфортними на шкірі без використання бейок.
      Стосовно линяння тканини, варто зазначити, що ця особливість може бути характерною для певних видів тканин. Це не завжди свідчить про низьку якість. Сорочка була виготовлена з природних волокон 100% бавовна, яка може викидати барвники при перших праннях.

• Оксана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Размер: 48. Цвет: Черный

Вишиванка хороша, чоловіку сподобалась.

• Продавец  Feromon

Дякуємо за Ваше замовлення та відгук! Носіть із задоволенням!

• Наталия Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Размер: 48. Цвет: Черный

Вишиванка класна! Має душе стильний вигляд!

• Анна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Размер: 48. Цвет: Черный

Чудова вишиванка, гарніша, ніж на фото. Тканина така, що підійде і на помірну осінь. Доволі еластична тканина.

Достоинства:
    Виглядає дуже нарядно, не дивлячись на чорний колір.
    • Продавец  Feromon

• Вадим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Размер: 52. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Тканина, з якої виготовлена вишиванка, якісна та приємна до тіла. Розмірна сітка повністю відповідає розмірам. В мене мій розмір 52 (ХL), вишиванка 52р. на мене сіла ідеально. Якість самої вишивки вражає. Вишиванка в живу виглядає краще ніж на фото.

Достоинства:
    Якість тканини. Якість вишивки. Розмір сів ідеально.
    Недостатки:
    Не виявлено.
    • Соответствие размерной сетке

• Віктор М***

Супер!!!

• Продавец  Feromon

Добрий день! Дякуємо за відгук! Ми дуже раді, що вам все сподобалося! Сподіваємося, ви станете нашим постійним клієнтом)