Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Кабель New Bee jt3M инструментальный для бас-гитары и клавишных 3 м угловой

Оценка пользователей 4.9/5
  • Дмитро М***
    • Продавец  sMall

Дмитре, дякуємо за високу оцінку! Раді, що товар сподобався. Гарного дня!

• Володимир К***

Кабель гарний, віправили вчасно

• Продавец  sMall

Дякуємо за відгук! Кутовий інструментальний кабель New Bee jt6M довжиною 6 метрів виявився якісним — це оптимальна довжина для бас-гітари чи клавішних на сцені чи в студії. Раді, що й доставка вклалася в терміни. Дякуємо за п'ятірку!

• Ілля
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Длина: 6. Цвет: Black

Пользуюсь уже третий месяц. Работает хорошо, отличный кабель за свою цену

• Продавец  sMall

Дякуємо за відгук! Особливо приємно чути враження від тривалого користування — коли кабель New Bee для бас-гітари чи клавішних стабільно працює вже третій місяць, це найкращий показник його надійності. Інструментальні кабелі часто найбільше страждають від перегинів і частих підключень на репетиціях чи виступах, тож те, що він тримає якість звуку без нарікань, справді тішить. Дякуємо, що оцінили і співвідношення ціни та якості — для нас це важливий орієнтир при доборі товарів. Нехай кабель ще довго служить у вашій творчості.

• Костянтин К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Длина: 3. Цвет: Black

Якість кабелю добра, особливо за свої гроші.

Достоинства:
    Гарна якість, гарні роз’єми
    • Продавец  sMall

Костянтине, дякуємо за відгук! Раді, що інструментальний кабель New Bee для бас-гітари та клавішних порадував саме таким співвідношенням якості й ціни — надійні роз'єми та стабільна передача сигналу без зайвих перепла́т. Бажаємо натхненних репетицій та виступів з новим кабелем!

• Владислав П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Длина: 3. Цвет: Black

Топовий кабель за свою ціну, не перекручується, хороші штекери

Достоинства:
    багато
    Недостатки:
    поки не найшов
    • Продавец  sMall

Владиславе, дякуємо за відгук! Кабель New Bee jt3M дійсно виготовлений з якісного екранованого дрота та надійних штекерів, тому він і не перекручується та стабільно передає сигнал без завад. Формат 3 м з кутовим роз'ємом додає зручності під час гри на бас-гітарі чи клавішних. Раді, що співвідношення ціна-якість вас повністю влаштувало. Дякуємо, що обрали sMall!

• Кирило
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Длина: 3. Цвет: Black

Чудовий кабель, прийшов дуже швидко)

Достоинства:
    Якість, доставка
    • Продавец  sMall

Кириле, дякуємо за відгук! Раді, що інструментальний кабель New Bee для бас-гітари та клавішних відповідає очікуванням щодо якості, а доставка порадувала швидкістю. Кутовий роз'єм — зручне рішення, яке зменшує навантаження на гніздо інструмента. Успіхів у творчості!

• Вікторія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Длина: 3. Цвет: Black

Сын пользуется уже два года, всё отлично, спасибо )

• Продавец  sMall

Вікторіє, щиро дякуємо за відгук! Два роки безвідмової роботи — це найкращий доказ якості кабелю New Bee jt3M, адже він саме й виготовлений з розрахунком на часте використання. Дуже приємно чути, що ваш син так довго й задоволено ним користується. Дякуємо, що обрали sMall!

• дмитро ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Длина: 3. Цвет: Black

Кабель перевірений на стенді с осцилографом, сигнал добрий, хоч і бюджетний варіант, но сигнал
    Немає фону, донька задоволена.

Достоинства:
    Недостатки:
    Якщо комусь не подобається, купуйте за 500 доларів, але він буде таким самим
    • Продавец  sMall

Дякуємо за такий фаховий відгук! Приємно чути, що кабель New Bee jt3M пройшов перевірку осцилографом і показав чистий сигнал без фону - для інструментального кабелю це найважливіший показник. Ваша чесна оцінка щодо співвідношення ціни і якості дуже цінна для інших музикантів, які обирають бюджетний, але надійний варіант. З повагою, sMall

• Роман М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Длина: 3. Цвет: Black

Хороша якість за свою ціну, передає звук без лишнього шуму. Впринципі все що треба від такого кабеля

Достоинства:
    Швидко доставили, кабель не пережимається, зручний
    Недостатки:
    Поки немає ніяких
    • Продавец  sMall

Дякуємо за відгук! Приємно, що кабель New Bee jt3M передає звук чисто, без зайвих шумів, і при цьому не перекручується під час використання. Швидка доставка та зручність у щоденній роботі - саме те, на що ми звертаємо увагу при відборі товарів. Дякуємо, що обрали наш магазин. З повагою, sMall

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Длина: 3. Цвет: Black

Якісний кабель. Кращий, ніж той, що був у комплекті з гітарою

Достоинства:
    Якісний кабель, швидка доставка.
    • Продавец  sMall

Приємно чути таке порівняння на користь кабелю New Bee jt3M — значить, ми не помилились з вибором постачальника для магазину. Швидка доставка теж не менш важлива складова гарного досвіду покупки. Гарної гри та чистого сигналу! sMall

• Віктор Н***

Все супер.

• Продавец  sMall

Дуже раді такій короткій, але приємній оцінці кабелю New Bee jt3M! Значить, все пройшло гладко — і сам товар, і замовлення, і доставка. Гарного вам користування та до нових покупок! sMall

• Денис

Нормальний кабель

• Продавец  sMall

Дякуємо за оцінку кабелю New Bee jt3M! Раді, що якість і зручність з'єднання для бас-гітари та клавішних вас влаштували. Такий кабель якраз створений для стабільного та надійного сигналу під час репетицій чи виступів. Гарної гри та дякуємо за покупку! З повагою, sMall

• Олег Д***

Не фонить, еластичний

• Продавец  sMall

Олеже, дякуємо за відгук! Приємно чути, що кутовий кабель показав себе без фону та з хорошою еластичністю — саме такі якості важливі для комфортної гри. Раді, що товар вам підійшов!

• Віталій Н***

Все супер! Працює без нарікань

Достоинства:
    Не фонить, хороша збірка
    • Продавец  sMall

Віталію, дякуємо за відгук! Раді, що кутовий кабель працює без нарікань, не фонить і показав хорошу якість збірки. Бажаємо вам приємної та стабільної роботи з інструментом!

• Вікторія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Длина: 3. Цвет: Black

хороший міцний кабель, працює.

• Продавец  sMall

Вікторіє, дякуємо за відгук! Раді, що кабель показав себе міцним та надійним у роботі. Бажаємо, щоб він служив вам довго без жодних проблем!

• Павло

Працює, всім задоволений.

• Продавец  sMall

Павле, дякуємо за відгук! Раді, що кабель працює справно і повністю виправдав очікування. Гарного звучання та натхнення для музики!

• Богдан Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Длина: 3. Цвет: Black

Кабель працює, не фонить, не перебивається. Я задоволений

• Продавец  sMall

Дякуємо за відгук! Приємно чути, що кабель показав себе стабільно — без фону та перешкод, це особливо важливо для чистого звучання бас-гітари. Раді, що якість підключення виправдала очікування. Гарного звучання та натхнення у грі! sMall

• Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Длина: 3. Цвет: Black

Надійний кабель, хороша ціна. Вже рік як купив і немає шуму.

Достоинства:
    Ціна, якість
    • Продавец  sMall

Дякуємо, Максиме, за ваш відгук!
      Раді, що кабель влаштовує вас якістю та ціною, і вже рік працює без шуму.
      Бажаємо приємного використання та чистого звуку!

• Илья Ц***

Гарний кабель, не фонить

• Продавец  sMall

Дякуємо, Ілля, за ваш відгук!
      Раді, що кабель вам сподобався та працює без шуму.

• Валерій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Длина: 3. Цвет: Black

Пользуюсь кабелем уже больше года. Без каких либо нареканий!

Достоинства:
    Цена-качество
    • Продавец  sMall

Валерію, дякуємо за теплий відгук! Дуже приємно чути, що кабель New Bee jt3M служить вам уже більше року без жодних нарікань — саме для такої надійності він і створений. Раді, що поєднання ціни та якості виправдало ваші очікування. Бажаємо чистого сигналу та натхненної гри! З повагою, sMall.

• Александр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Длина: 3. Цвет: Black

Потрясающий кабель ,уже пол года им пользуюсьне каких проблем

Достоинства:
    Качество супер
    Недостатки:
    Он не эластичный ,может сломаться если не быть бережным ... Но это позволяет следить как он лежит что бы не сломался и тогда все на своем месте ,порядок и вечность работы
  • Іван Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Длина: 3. Цвет: Black

Отримав замовлення швидко, самим кабелем задоволений, за час користування нарікань не виникло

Недостатки:
    Не знайшов
    • Продавец  sMall

Іване, дякуємо за відгук! Раді, що замовлення дісталося швидко, а кабель New Bee jt3M працює без жодних нарікань. Для нас важливо, щоб музиканти могли покластися на якість з'єднання під час гри. Гарного звучання та приємних репетицій! З повагою, sMall.

• Максим Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Длина: 3. Цвет: Black

Гарний звук, не фонить, раджу

• Продавец  sMall

Максиме, дякуємо за відгук! Приємно, що кабель New Bee jt3M дає чистий звук без зайвих фонів — саме такого результату ми й прагнемо для музикантів. Дякуємо за рекомендацію, вона дуже цінна для нас. Успіхів у грі! З повагою, sMall.

• Андрей Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Длина: 3. Цвет: Black

кабель супер, брал для электрухи

Достоинства:
    звук, отсутствие фона
    Недостатки:
    в процессе обнаружения
    • Продавец  sMall

Андрію, дякуємо за відгук! Раді, що кабель New Bee jt3M підійшов саме для електрогітари та порадував чистим звуком без фона. Це один з ключових моментів, на які ми звертаємо увагу при виборі товару для магазину. Натхнення у творчості та якісного звучання! З повагою, sMall.

• Нікіта К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Длина: 3. Цвет: Black

Не кабель, а шедевр. Активно користуюсь вже рік, жодних проблем не виявив, працює бездоганно. Витримав всі ті падіння через мою криворукість, дуже зручний, добре тримається, проблем зі звуком теж немає. Рекомендую

Достоинства:
    Зручний, витривалий, без проблем зі звуком.
    • Продавец  sMall

Нікіто, дякуємо за такий детальний та щирий відгук! "Не кабель, а шедевр" — краще й не скажеш, дуже приємно це читати. Особливо тішить, що кабель New Bee jt3M витримав рік активного використання разом з падіннями та жодного разу не підвів зі звуком. Дякуємо за рекомендацію та довіру! З повагою, sMall.

• Станіслав П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Длина: 3. Цвет: Black

Гарний кабель, нарікань не має

• Продавец  sMall

Станіславе, дякуємо за відгук! Раді, що кабель New Bee jt3M працює без жодних нарікань і повністю виправдав ваші очікування. Для нас це найкраща оцінка нашої роботи. Гарного звучання та легкого підключення! З повагою, sMall.

• Людмила Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Длина: 3. Цвет: Black

Прийшов вчасно, хороший кабель за свої гроші.

Достоинства:
    Відповідає заявленим характеристикам
    • Продавец  sMall

Дякуємо, Людмило, за ваш відгук!
      Раді, що кабель прийшов вчасно та відповідає вашим очікуванням.

• Марк М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Длина: 3. Цвет: Black

Брав для єлектрогітари півтори роки тому, все працює як треба, звук якісний

Достоинства:
    Якість, ціна
    • Продавец  sMall

Марку, дякуємо за відгук! Дуже приємно чути, що кабель для електрогітари справно служить вже півтора року і звук залишається якісним. Раді, що співвідношення ціни та якості вас порадувало. Бажаємо натхненних репетицій та виступів! З повагою, sMall.

• Ольга

Все підійшло, дякую

• Продавец  sMall

Дякуємо, Ольго, за ваш відгук!
      Раді, що кабель підійшов.

• Виктор С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Длина: 3. Цвет: Black

прийшов вчасно. покупкою задоволений. продавця рекомендую.

Достоинства:
    Добрий шнур на свої гроші
    Недостатки:
    не виявив
    • Продавец  sMall

Вікторе, дякуємо за відгук! Раді, що доставка пройшла швидко, а шнур New Bee jt3M повністю виправдав свою вартість. Дякуємо, що рекомендуєте нас — це для нас справжня мотивація працювати ще краще. Гарного настрою та якісного звуку! З повагою, sMall.

• Іван Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Длина: 3. Цвет: Black

Дуже гарний кабель. Мені подобається, передає звук шикарно, усім рекомендую до придбання, придбав до електро гітари, не для бас гітари!

Достоинства:
    Не репить, не шипить, звук шикарний.
    • Продавец  sMall

Іване, дякуємо за розгорнутий відгук! Приємно чути, що кабель показав себе відмінно навіть з електрогітарою, хоча призначений насамперед для бас-гітари та клавішних — сигнал дійсно чистий, без зайвих шумів. Дякуємо за рекомендацію, це для нас важливо! З повагою, sMall.

• Олег В***

Гарний товар, не заплутується

• Продавец  sMall

Дякуємо за відгук, Олег! Дуже приємно чути, що кабель показав себе якісно і не заплутується — саме на зручність у щоденному використанні ми і розраховували. Бажаємо творчої наснаги та гарного звучання з новим кабелем! З повагою, sMall.

• Ігор Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Длина: 3. Цвет: Black

Дуже крутий шнур за свою свою ціну. Звучить чисто, без зайвих шумів.

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  sMall

Ігоре, дякуємо за такий детальний відгук! Раді, що шнур порадував чистим звучанням без зайвих шумів і що співвідношення ціни та якості виправдало очікування. Це саме те, до чого ми прагнемо. Гарного вам звучання та легкої творчості! З повагою, sMall.

• Николай

Вартий своїх грошей.

Достоинства:
    Товстий, гарна коробка
    • Продавец  sMall

Дякуємо, Миколо! Приємно, що кабель повністю виправдав свою вартість — товщина проводу та якісна упаковка це те, на що ми звертаємо особливу увагу при виборі товару для магазину. Дякуємо за відгук!

• Александр П***

Мне очень понравился

Достоинства:
    Качество
    Недостатки:
    Не гибкий
    • Продавец  sMall

Дякуємо за теплий відгук! Раді, що кабель для бас-гітари сподобався і якість не підвела — для інструментального кабелю це найголовніше. Щодо гнучкості — кутовий роз'єм і якісна обмотка дійсно роблять кабель трохи жорсткішим, зате це додає надійності з'єднанню на довгій дистанції. Дякуємо за чесну оцінку, гарного звучання Вам!

• Вадим
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Длина: 3. Цвет: Black

Офігенний шнур для гітари.
    Не буде обламуватись через згин .

Хотілося б протестити такий самий шнур тільки для мікрофона під XLR .

У вас є такий ?

Вітаю! Дякую за відгук. На жаль під XLR немає