- Олег Л***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Дуже якісний товар
- Достоинства:
- Гострі щупи
- Недостатки:
- Немае
- Продавец RGSM
Вітаю! Дякую за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася Ваша покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємося побачити Вас знову!
- Андрій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Швидко відправили. Ідеально підійшли.
- Продавец RGSM
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Без проблем підійшли для мультиметра з набору від Розетки (CHY A830L). На вигляд набагато якісніші та міцніші за ті комлектні - скоріш за все працюватимуть зі значним запасом для звичайних побутових потреб.
- Достоинства:
- Якісні
- Олег И***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
тонкі, гострі, міцні щупи із захисними кришечками
- Достоинства:
- недорогі гарні щупи
- Недостатки:
- не виявлено
- Продавец RGSM
- Валентин М***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
працюють
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Файні щупи, дуже зручно прозвонювати ними, гостренькі, у кого DT9205A майте на увазі що вставляються досить туго, у Fluke 1577 вставляються без проблем
- Достоинства:
- гострі, із захисними ковпачками
- Недостатки:
- відсутні або не виявлені
- Продавец RGSM
- Олег Р***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Якісні щупи з тонкими контактами
Потребують обережного ставлення- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец RGSM
- Антон Д***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Щупи зроблні якісно. Обробка добра. Без проблем зміг поміряти напругу на піні QFN корпусу
- Достоинства:
- Якісні, функціональні
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец RGSM
- Иван Х***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
За таку ціну норм.
- Ковтун В***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Все супер.
- Достоинства:
- Суцільні.
- Недостатки:
- Відсутні.
- Продавец RGSM
- Павло О***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Хороші, якісні щупи.
- Артем А***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Дуже гарна якість
- Койнаш А***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Цей товар вартує тих грошей
- Ігор В***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Чудові щупи для побутових потреб. Еластичний кабель. Зручні. Приємні на дотик. Недорогі. Доречі, тут писали, що до DT-830 не підходять. До мого підійшли
- Достоинства:
- Ціна і якість
- Александр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
За свою ціну гарні щупи.
- Достоинства:
- Тонкими щупами зручно міряти на платі.
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец RGSM
- Станіслав С***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Не підійшли до дешевого мультиметру DT830
- Продавец RGSM
Вітаю! Дякую за відгук! Якщо товар не підійшов, Ви можете його повернути. Для цього зверніться до нашої служби підтримки. Номер телефону знаходиться в замовленні покупця або напишіть нам в особисті повідомлення
- Юрій В***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Взагалі дуже хороші щупи. Я чекав гіршого. За такі гроші, чудовий варіант. Провід хоч і не силікон, проте дуже м'який добре гнеться. Довгі з тонкою заточкою голки, що дуже зручно. Всі фото на сайті відповідають дійсності. Опір комплекту 0.6 Ом (0.3 Ом кожного щупа окремо). Довжина 84см. Не гірші ніж були в комплекті з мультиметром, а ручки і голки мені навіть більш сподобались ніж оригінальні з комплекту. Дійшли швидко. Одне жалкую що замовив один комплект треба було 2 замовляти. Рекомендую.
- Достоинства:
- Тонкі голки
- Недостатки:
- Провід PVC а не силікон
- Продавец RGSM
Вітаю! Дякую за Ваш відгук і за визнання якості наших товарів! Ми ретельно відбираємо продукцію, щоб Ви могли насолоджуватися лише найкращим. Ваша думка дуже важлива не тільки для нас, але і для всієї нашої спільноти покупців. Завдяки таким відгукам інші клієнти можуть зробити більш поінформований вибір. Сподіваємось, побачити Вас знову!
- Артём К***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Всё отлично, качество очень порадовало...
- Продавец RGSM
Вітаю! Дякую за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася покупка. Сподіваємось побачити Вас знову!
- Євгеній Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Підтримую. Найкращі щупи для мультиметра взагалі. Купив одні а тепер замовив ще 2 комплекта. )
- Достоинства:
- Надійність, міцні, гострі, тонкі, м'які, ковпачки для гострих кінчиків...
- Недостатки:
- Нема.
- Продавец RGSM
Вітаю! Дуже дякую за Ваше визнання якості наших товарів! Ми ретельно відбираємо продукцію, щоб ви могли насолоджуватися лише найкращим. Ваш відгук надихає нас йти тільки вперед та покращувати наш асортимент. Чекаємо на Вас за новими покупками!
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Товар відповідає опису. За свої гроші - огінь!
- Продавец RGSM
Вітаю! Дуже дякую за Ваш відгук! Ми ретельно відбираємо продукцію, щоб Ви могли насолоджуватися лише найкращим. Ваш відгук надихає нас йти тільки вперед та покращує наш асортимент. Чекаємо на Вас за новими покупками!
- Сергей М***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Якість відмінна
Вітаю!
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Недорогі та якісні
- Достоинства:
- НЕДОРОГІ ТА ЯКІСНІ
- Продавец RGSM
Вітаю!
Дякую за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємось побачити Вас знову!
- Анатолій П***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Дійсно нормальної якості щупи, задоволений, рекомендую.
- Достоинства:
- Ціна.
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец RGSM
Вітаю! Дуже дякую за Ваше визнання якості наших товарів! Ми ретельно відбираємо продукцію, щоб Ви могли насолоджуватися лише найкращим. Ваш відгук надихає нас йти тільки вперед та покращувати наш асортимент. Чекаємо на Вас за новими покупками!
- Виталий С***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Не погано за таку ціну.
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Отличные щупы!
- Достоинства:
- Цена-качество!
- Недостатки:
- Нет, за эту цену.
- Продавец RGSM
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Щупи дуже файні продавця рекомендую!
- Достоинства:
- Якісні, тонкі та довгі.
- ЭльнурОтзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Чудові щупи, замовляю вдруге
- Достоинства:
- Якість, ціна
- Продавец RGSM
- Максим В***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Дуже файні щупи, дійсно якісні та зручні.
Тоненькі наконечники та ковпачки для них.- Достоинства:
- Якість, зручність
- ЭльнурОтзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Очень понравились, качественные)
- Достоинства:
- Цена, качество, тонкое жало, наличие колпачков
- Ефремов А***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
сопротивление проводов 0,1Ома
- Достоинства:
- невысокая цена, работать удобно
- Недостатки:
- пока нет
- Продавец RGSM
- Эльнур
Там 1 Ом а не 0.1 Ом