- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Вонкі
Шикарнейшая лисичка! Просто красавица! Очень понравилась, красивеная. Милая и добрая мордочка, полностью соответствует фото товара, цвет более оранжевый, а не красноватый. На ощупь приятная, бархатистая и нежная шерстка (плюш), внутри шарики прощупываются. Пошив аккуратный, всё целое. Спасибо производителю, порадовали.
- Достоинства:
- Обалденная лисичка!
- Недостатки:
- Теперь хочу ещё какого-нибудь зверька
- Ганна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Вонкі
Чудова іграшка. Не розпаковувала, бо придбала на подарунок, але виглядає якісно і доволі щільно набита.
- Александр л***Отзыв от покупателя. Продавец: Вонкі
Хорошая подушка))) для ребёнка
- Продавец Вонкі
Доброго дня! Дякуємо за Ваш вибір та за те, що поділилися своїм відгуком. З повагою, команда WONKEY
- Марія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Вонкі
Шкодую, що не відмовилась від товару в пункті видачі. Принісши додому, зрозуміла, що іграшка має дуже різкий хімічний запах. Виникає питання, чи не є товар токсичний, тим більше для дитини. Якої якості наповнювач всередині? Хоча, думаю, що скоро ознайомлюсь із внутрішнім вмістом іграшки, оскільки матеріал верху здається надто тонким, хоч і приємний на дотик.
- Достоинства:
- Дизайн
- Недостатки:
- Нестерпний хімічний запах, матеріали, якість.
- Марія Н***
Після декількох днів запах вивітрився, що дуже мене втішило. Скоріш за все це була ще дуже "свіжа" іграшка, яка не лежала довго на складі, а відразу відправилася до покупця. Той випадок, коли перше враження було хибним.
- Х М***
Вот странно, я только что получила свою лисичку - запаха вообще никакого.
- Ксения Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Вонкі
супер наполнитель фигня
- Ольга И***Отзыв от покупателя. Продавец: Вонкі
Дякую за супер іграшку-антистрес і швидку доставку
- Достоинства:
- Класна річ
- СЕРГЕЙ Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Вонкі
Игрушка цена-качество. Верх из нормального материала, а наполнитель конечно же можно сделать и по-лучше.
- Достоинства:
- Цена-качество
- Недостатки:
- Наполнитель
- Ольга В***Отзыв от покупателя. Продавец: Вонкі
Дуже гарна лисичка! Колір яскравий, матеріал приємний на дотик! Для настрою підійде як для дітей так і для дорослих!
- Достоинства:
- Якісна іграшка!
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Вонкі
Класна лисичка, взяла на подарунок, топ)
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Вонкі
Лисичка супер! Яскрава, красива на дотик м'якенька. Наповнювач кульки.
- Юлия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Вонкі
Лисичка неймовірна, дитині і нам дуже сподобалась!