- ДаріяОтзыв от покупателя. Продавец: ANHELL
Хороша річ
- Продавец ANHELL
Бажаємо якомога довшого користування.
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP
Если бы были органайзеры поплотнее, лучше бы держали форму с футболками, шортами
- Достоинства:
- Интересная задумка
- Недостатки:
- Очень тонкий пластик, не даёт эффекта сложенных вещей и аккуратности на полке
- Продавец WOLFSHOP
Доброго дня. Щиро перепрошуємо за незручності, наш відділ контролю якості звʼяжеться з вами для вирішення цієї ситуації!
- Марина М***Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP
Взагалі не зручний
Не сподобався товар- Продавец WOLFSHOP
Доброго вечора!! Приносимо вибачення за складені незручності.
- Марина А***Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP
Органайзер сподобався.
Зроблений з тонкого матеріалу (як одноразовий посуд).
Але дозволяє охайно складати футболки або гольфи з короткими рукавами. І головне зручно доставати їх зі стопки, не потягнувши за собою верхню або нижню футболку.
Дуже задоволена. Замовила ще один набор.- Достоинства:
- зручно
- Недостатки:
- тонкий
- Продавец WOLFSHOP
Доброго дня!) Дякуємо за ваш оцінку. Будемо сподіватись, що в майбутньому ми зможемо співпрацювати з вами ще. Гарного дня!)
- Віталій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Trend Mix
Достатньо зручний, дає можливість витягти футболку не зачіпаючи речі зверху. Свою функцію виконує
- Достоинства:
- Добре підходить для складання футболок
- Недостатки:
- Пластик достатньо тонкий, хотілось б трохи товще. Для штанів або світшотів не дуже підійде, по пази через плотні речі ненадійно тримаються
- Продавец Trend Mix
Дякуємо за ваш відгук! Будемо раді бачити Вас знову в нашому магазині!
- Юлія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Trend Mix
На полках сразу стало легче доставать футболки. Но минус одна звезда за то что сильно тонкий материал. Недолговечен
- Продавец Trend Mix
Дякуємо за відгук! Будемо раді новим замовленням!
- Светлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Trend Mix
Тепер порядок у шафі
- Достоинства:
- Компактний, зручний
- Продавец Trend Mix
Дякуємо за відгук! Будемо раді новим замовленням!
- Ирина П***Продавец: FLOX. Цвет: Прозрачный. Ширина: 30
Сам товар соответствует фотографиям и описанию. Но упаковка товара для пересылки просто ужасная! Упаковать такой тонкий и хрупкий товар просто в полиэтиленовый пакет без пупырчатой пленки, без коробки, без ничего... Итог - из заказанных мною 3 набора по 10 полочек 9 просто лопнули... У этого продавца больше никогда ничего не буду заказывать.