- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Размер: 90 x 135
Великий, гарний. Якісний. Рекомендую.
Доброго дня.
Дякуємо за Ваш зворотний зв'язок. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені своїм вибором, це дуже цінно для нас.
Бажаємо приємного користування!
- Елена Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Размер: 90 x 135
Моя любовь
Бажаємо приємного користування!
- Константин З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Размер: 90 x 135
Дуже гарний
Бажаємо приємного користування!
- Наталия Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Размер: 90 x 135
Довго обирала прапор, щоб був одночасно якісний та яскравий. Вибір пав на цей, відгуки в більшості випадків були задовілні.
Але в реальності була дуже засмучена.
Шкода і навіть соромно, що у нас в країні люди можуть робити державний прапор з такою недбалістю.- Достоинства:
- Гарні, яскраві кольори
- Недостатки:
- Якість жахлива
Доброго дня.
Нам дуже шкода що у вас трапилась так ситуація і завдала вам непотрібних турбот.
А в чому конкретно ваша претензія, адже як Ви бачите по відгуках що прапор хороший
Якість чого ? шиття, матеріалу ? за що саме вам соромно ?
В кожної людини свої бачення стосовно якості, так завжди є і буде. Для когось виріб якісний а хтось каже що ні, це нормально
- Марина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Размер: 90 x 135
Синій колір не відповідає справжньому, який має бути на прапорі, а також тому що на фото товару
- Недостатки:
- Колір неправильний
- Андрій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Размер: 90 x 135
Прапор гарний, от тільки на вітрі торочиться.
- Достоинства:
- Стійкий до морозу і води
- Недостатки:
- На вітрі рве
Габардин відмінно вам підійде
- Яков Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Размер: 90 x 135
Гарний прапор
- Достоинства:
- Яскравий
Раді що Ви задоволенні своїм вибором.
- Драганова Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Размер: 90 x 135
Чудова якість
Раді що Ви задоволенні своїм вибором !
- Микола С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Размер: 90 x 135
Шви рівні, норм. Розмір відповідає. Тканина не дуже.
- Недостатки:
- Якість тканини відверто кажучи не дуже. Тонка та дуже просвітлюється.
Це такі властивості матеріалу атлас - він такий і є.
Якщо потрібно щоб не просвітлювався - обирайте габардин, вони одні з кращих для виготовлення прапорів
- Леонид К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Размер: 90 x 135
Ок
Раді що Ви задоволенні своїм вибором !
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Размер: 90 x 135
Хорошее качество. Рекомендую!
Раді що Ви задоволенні своїм вибором !
- Дарья К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Размер: 90 x 135
Дуже дякую продавцю за товар. Якість сподобалось.
Раді що Ви задоволенні своїм вибором !
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Размер: 90 x 135
Все буде Україна!
- Достоинства:
- Якісна тканина, природні кольори.
- Недостатки:
- Валерія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Размер: 90 x 135
Відгуки інших трохи налякали, але ми замовили. Дуже гарний прапор, все чудово, навіть більший за розміром, ніж думали. Має прошитий отрів для флагштока. Рівненький, трохи м'ятий на фото, бо то ми тільки розпакували його.
- Достоинства:
- Все чудово, великий та гарний прапор
- Недостатки:
- Все чудово, недоліків немає.
- Руслан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Размер: 90 x 135
хоч бачив коментарі що приходить інколи не якісний, але мені прийшов гарний, яскравий прапор
- Достоинства:
- якісний
- Недостатки:
- Сергій Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Размер: 90 x 135
Файний)
- Романюк Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Размер: 90 x 135
Якісний товар.
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Размер: 90 x 135
Сьогодні забрав посилку з точки видачі. Вдома розгорнув прапор. Я навіть не думав, що його можна так криво зробити. Поганий крій. Криві сторони. З упаковки вже йде із затяжками. І все це зроблено у нас!
Прапор брав для друзів із Німеччини. Мені навіть соромно їм таке показувати, не те що відправляти.- Достоинства:
- Єдина перевага тільки те, що це наш прапор.
- Недостатки:
- Дуже погана якість.
- Марина І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Размер: 90 x 135
Все сподобалосьДякую
- АртурОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Размер: 90 x 135
Колір не блакитний, а синій.
- Достоинства:
- Блищить
- Недостатки:
- Чи не жовто-блакитний, колір не той, що на фото.
- Сергей В***
Официально наш флаг "синьо-жовтий", а не "жовто-блакитний"
- Артур К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Размер: 90 x 135
Дуже гарний яскравий