Отзывы покупателей о Шампунь против выпадения волос Lador Dermatical Hair-Loss Shampoo 200

Оценка пользователей 4.6/5
  • Марія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 530 мл

Дійсно допомогло від випадіння волосся. Ефект зʼявляється приблизно через 2 тижня щоденного використання. При нанесенні відчувається холодок.
    Але не сподобався аромат, волосся після нього пахне наче немите. Також не дуже добре піниться і тому велике використання шампуню: за 1 місяць пішло більше половини обʼєму 530 мл на довге густе волосся (для порівняння інших шампунів обʼємом 350 мл мені вистачає десь на 2,5 місяці). Також голова жирніє швидше ніж зазвичай і обʼєму менше.
    Раджу для вирішення несерйозних проблем з випадінням волосся, але на постійне користування, як на мене, не підходить

Достоинства:
    Зменшує випадіння волосся, приємне відчуття при нанесенні
    Недостатки:
    Запах, швидше жирніє голова, волосся без обʼєму, погано піниться
  • Оксана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 530 мл

шампунь дієвий ,не з перших днів ,відчутно прохолоду від м'яти ,через два тижня результат є. Була приємно вражена. Дякую.

• Анна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 530 мл

Очень понравился шампунь. При нанесении на корни волос, есть ощущение прохлады как от мяты)
    Волосы действительно не травмируются и не выпадают уже при мытье( уже за это люблю этот шампунь). Но думаю, что смягчающие маски или бальзам не помешают!)
    Отдельное спасибо оперативности Розетки!!!!! Спасибо ребята, Вы супер!

Достоинства:
    Приятный, лёгкий шампунь
    Недостатки:
    Не обнаружила
  • Дмитрий

Волосы практически не выпадают

• Яна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 530 мл

Не знаю, чи то збіг, чи таки наслідок використання шампуню, але випадіння волосся суттєво зменшилося.

Достоинства:
    Приємний і дієвий шампунь
  • Олександра З***
    Продавец: Rozetka. Объем: 530 мл

Волосся випадало ( просто жах )
    Купила шампунь і приблизно через тижня два замітила зміни))) шампунь чудова)) рекомендую)

Достоинства:
    Дуже хороша шампунь)