- Тетяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Девайси Че. Емкость батареи: 11400. Цвет: Черный
Павербанк купувала саме для HP ноутбука. Все підійшло, працює. Вистачає підзарядити ноутбук 1 раз. Мені вистачає. Окрема подяка консультанту: все добре пояснив, підказав, що краще докупити. Тому швидко все підключила, задоволена на 100%
- Надія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Девайси Че. Емкость батареи: 11400. Цвет: Черный
На перевірку,яка тривала майже 3 місяці виявився крутий гаджет. Але особлива подяка маркету! Консультанти - кращі з тих, з ким спілкувалася останні роки! Дякую за технічну підтримку і вірною громадську позицію!
- Достоинства:
- Якість від бренду
- Недостатки:
- Треба підбирати дуже уважно по всіх параметрах
- Продавец Девайси Че
З підбором ми допомагаємо, тому все відносно легко :-)
Дякую за відгук!
- Надія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Девайси Че. Емкость батареи: 11400. Цвет: Черный
Зарядка для ноутбука Acer підійшла, це просто порятунок для віддаленої роботи під час відключень світла. Перед цим обійшла всі магазини і ніде не було нічого підходящого. Буду рекомендувати вас, все чудово!
- Достоинства:
- Ввічливий сервіс, підходящий товар
- Недостатки:
- Роман Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Девайси Че. Емкость батареи: 11400. Цвет: Черный
Якісний павербанк
- Достоинства:
- Заряджає ноутбук 2 рази