Отзывы покупателей о Вертикальная мышь Zeerkeer 10000 DPI с эргономичным джойстиком, 11 программируемыми клавишами. Цвет - Черный

Оценка пользователей 4.25/5
  • Отзывы про товар продавца RID
  • Дима А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RID. Цвет: Черный

Нормальний товар,яким я залюбки користуюся.

Достоинства:
    Вертикальний хват.
    • Продавец  RID

Дякуєм о за відгук, приємного користування. Нехай тішить вас щодня

• Вальтер А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RID. Цвет: Черный

Користуюся цією мишкою вже три місяці – служить так само добре, як і першого дня, але навіть тоді було не без нарікань.
    По-перше, ПЕРЕКОНАЙТЕСЯ що вона достатньо велика для вашої руки, тому що в моєму випадку мізинець просто тягнеться по столу, якщо не класти по два пальці на ЛКМ і ПКМ. Але я особисто був готовий миритися з цим, до того ж її розміри тут висять на загальному огляді, на випадок якщо ви не впевненi. По-друге, у неї забагований і погано перекладений англійською мовою, софт. Щоб змусити програму робити те, що я просив, довелося кілька разів її переустановлювати та перезавантажувати комп'ютер. У випадку з перекладом критичних проблем не було, там все принаймні інтуїтивно зрозуміло, але я попередив. По-третє - це не Zeerkeer, а Zelotes, так що не лякайтеся через то що вам нібито прийде інша миша - все окрім назви буде таким самим, як і заявлено, але я вже не знаю, як вони примудрилися некорректно записати її на Розетці.

Достоинства:
    Не втратила жодного відсотка функціональності за три місяці, навіть колесо цілком справне.
    Недостатки:
    Такий собі софт, розмір не для кожного
    • Іван Л***

А танки на джойстику підуть, вперед назад? Хочу брату купити.

• Денис П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RID. Цвет: Черный

Користуюсь майже тиждень, недоліків поки не знайшов , протестувати джойстик нагоди ще не було, але він як мінімум видає клавіші на які забитий при вводі

Достоинства:
    Зручна мишка , гарна підсвітка
    • Vadim F***

Вовсе не считаю что вертикальные мыши являются хоть мало мальски удобными в плане к примеру юзания мышью и ее курсором по ярлыкам рабочего стола или пакам и прочему.Сразу возникает симптомный дискомфорт на правой части кисти ладони правой руки. Приспособиться к такой мыше со временм можно но видимо очень не просто и не быстро..И поэтому сразу возникает мысль а нужнали была эта покупка.. Но все проверяется на практике как известно...

• Дмитрий Э***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Disero. Цвет: Черный

як тільки підлючив і почав працювати руці стало легше.

але я не думав що в такому положені буде важливий розмір!

мишка виявилась на маленьку руку.
    на мою здорову чоловічу лапу вона дуже маленька....

рука постійно зііскальзує

• Максим В***
    Продавец: FastWed. Цвет: Черный

Вернул мышку так как не подошла по размеру

Достоинства:
    1.Сомнительный вертикальный хват
    2.Пиптик как у джойстика
    Недостатки:
    1.Что бы нормально использовать мне бы пришлось отрезать мизинец
    2.Из за вертикального хвата точность нажатий стала чуть хуже чем у обычной мышки, шутеры такое не любят