Отзывы покупателей о Прихожая Мастер Форм Аякс вешалка 700х325х1880h Белый правосторонняя (Модульная) 20934

Оценка пользователей 4.5/5
  • Емілія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dominus Form. Цвет: Венге магия

Доброго дня. Все добре, крім одного але, поклали тільки 3 ніжки, однієї не вистачало.

• Продавец  Dominus Form

Доброго дня. Дякуємо за відгук. Згідно з Пам'яткої про отримання товару, яку ви отримали перед відвантаженням - надішліть будь ласка етикетку від коробки фурнітури у чат, де ви підтверджували замовлення, вишлемо вам нестачу.

• Сергей В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dominus Form. Цвет: Белый

Не лучшее качество. Инструкция по сборке условная, детали не маркированные.

• Вадим С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dominus Form. Цвет: Антрацит

Вже зібрано і встановлено
    Подяка пошті Meest за доставку! Занесли до квартири,і вартість доставки в два рази менше ніж у нової пошти.

Достоинства:
    Все зроблено
    • Продавец  Dominus Form

Дякуємо за те, що Ви знайшли час, щоб оцінити нас та нашу роботу! Ми цінуємо, що Ви надали перевагу, обравши нашу продукцію і будемо раді допомогти Вам зробити наступну покупку у нас!

• Анна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dominus Form. Цвет: Белый

Все супер дякую) все приїхало ціле гарне пакування.

• Олександр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dominus Form. Цвет: Дуб Крафт серый

Дякуємо Мастер Форм за передпокій Аякс,за швидку обробку замовлення і доставка.Завдяки інструкції збирання виробу було легке.Гарно вписався в інтер'єр коридору.

Достоинства:
    Легка в збиранні,якісно виготовлені деталі,ціна відповідає рівню вироба.
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  Dominus Form

• Юлия С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dominus Form. Цвет: Дуб Крафт белый

100% все чудово, дякую

Достоинства:
    Супер, легка збірка, чудова прихожа