- Катерина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x50..
Нормальні подушки
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x50..
Жахливі подушки, наповнювач побрався комками через кілька місяців користування.
Гроші, хоч і маленькі, але на вітер(- Марія
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що знайшли час і залишили свої відгуки. Нам дуже шкода, що набір антиаллергенних подушек Sonex Basic Duetto 50х70 см 2 шт. не справив на Вас враження. Якість пошиву та наповнення подушки перевіряється нашими спеціалістами тому наразі відповідають стандартам якості. Для приємного комфортного відпочинку можна додати або замінити наповнювач для подушок Sonex AirFill 500 г (SO102173) ссылкаце поліефірне волокно являє собою м'які пухнасті кульки, які застосовуються для наповнення подушок. Дякуємо, що обрали наш товар і допомагаєте нам бути кращими!
Раді бачити Вас серед клієнтів SONEX
- Таня Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x50..
Не дуже задоволена
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за відгук. Всі Ваші зауваження передані у відділ якості і обов’язково будуть прийняті до уваги. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців! Приємного відпочинку з Sonex)
- Владимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x50..
Прошел месяц,а подушки все скомкались и стали не упругими...
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що знайшли час і залишили свої відгуки. Нам дуже шкода, що набір антиаллергенних подушек Sonex Basic Duetto 50х70 см 2 шт. не справив на Вас враження. Якість пошиву та наповнення подушки перевіряється нашими спеціалістами тому наразі відповідають стандартам якості. Для приємного комфортного відпочинку можна додати або замінити наповнювач для подушок Sonex AirFill 500 г (SO102173) ссылкаце поліефірне волокно являє собою м'які пухнасті кульки, які застосовуються для наповнення подушок, ковдр. Дякуємо, що обрали наш товар і допомагаєте нам бути кращими!
Раді бачити Вас серед клієнтів SONEX
- Анастасія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x50..
- Достоинства:
- Чудові м'які подушки. Дуже зручно спати, коли лягаєш неначе подушка обтікає голову. Я задоволена, зручно.
- Недостатки:
- Поки немає. За свою ціну хороший варіант
Представник постачальникаДобрий день. Дуже вдячні за відгук. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!
Приємного відпочинку з Sonex)
- Роман Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x50..
Все супер
Приємного відпочинку з Sonex)
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x50..
Не очень хорошие
- Недостатки:
- Не советую, очень быстро наполнитель сбился на комки
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що знайшли час і залишили свої відгуки. Нам дуже шкода, що набір антиаллергенних подушек Sonex Basic Duetto 50х70 см 2 шт. не справив на Вас враження. Якість пошиву та наповнення подушки перевіряється нашими спеціалістами тому наразі відповідають стандартам якості. Дякуємо, що обрали наш товар і допомагаєте нам бути кращими!
Раді бачити Вас серед клієнтів SONEX
Представник постачальникаДоброго дня. Для приємного комфортного відпочинку можна додати або замінити наповнювач для подушок Sonex AirFill 500 г (SO102173) ссылкаце поліефірне волокно являє собою м'які пухнасті кульки, які застосовуються для наповнення подушок, ковдр. Цей матеріал займає лідируючу сходинку в штучних наповнювачах. Він володіє відмінними експлуатаційними характеристиками і практично не втрачає своїх властивостей навіть після багатьох років використання. Також ми рекомендуємо періодично збивати подушки для рівномірного розподілу наповнення. Раді бачити Вас серед клієнтів SONEX.
- Катя Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x50..
Дякую подушечки нормальні,мякенькі
- Достоинства:
- Все влаштовує
Приємного відпочинку з Sonex)
- Елена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x50..
Ще не користувались, але на вигляд все норм
- Достоинства:
- Товар прийшов вчасно.
- Недостатки:
- Ще не виявили
Приємного відпочинку з Sonex)
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x50..
Ткань оставляет желать лучшего. Наполнитель не такой как на картинке (не шарики), а обьічньій синтепон, которьій за неделю использования сбился, а по середине подушка провалилась. Решила поправить наполнитель, в итоге получилась ужасная бугристая подуха. Не рекомендую.
В єтом же магазине брала другой комплект ( на последнем фото) чуть дешевле, но хорошего качества. Вообще отличньіе.
Раді бачити Вас серед клієнтів SONEX
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x50..
Звичайний неохайно заповнений синтетичний мішечок
- Вадим
Взагалі не згоден, нормальні якісні подушки за свою ціну
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що знайшли час і залишили свої відгуки. Нам дуже шкода, що набір антиаллергенних подушек Sonex Basic Duetto 50х70 см 2 шт. не справив на Вас враження. Якість пошиву та наповнення подушки перевіряється нашими спеціалістами, тому наразі відповідають стандартам якості. Дякуємо, що обрали наш товар і допомагаєте нам бути кращими!
Приємного відпочинку з Sonex)
- Денис М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x50..
За свою цену отличные подушки
Приємного відпочинку з Sonex)
- Белугин Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x50..
Невідповідає характеристикам розмір 40х60 а не 50х70
Представник постачальникаДоброго дня. Подушка SonexBasic Duetto 50х70 см наповненні Sonex AirFill(кульки), за рахунок цього подушка приймає об'єм і розмір змінюється. Якщо прибрати наповнення та виміряти розмір буде 50х70см. На всіх текстильних виробах вказана усадка розміру +-5 см, тому даний виріб виконано згідно державних стандартів. Дякуємо, що обрали Sonex )
- Таня В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x50..
Подушки відповідають тому, що вказано в характеристиказ
- Недостатки:
- Пакування не відповідає, прийшло в звичайному запасному пакеті, ще і порізана чи порвано
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що знайшли час і залишили свої відгуки. При транспортуванні цієї подушки, передбачене лише одна заводська упаковка, тому можливі зовнішні пошкодження. Дякуємо, що обрали наш товар і допомагаєте нам бути кращими!
Ми вживатимемо заходів для вирішення і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.
Раді бачити Вас серед клієнтів SONEX
- Анжеліка З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x50..
Дуже хороші, м'які подушки.
Приємного відпочинку з Sonex)
- Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x50..
Якісні подушки, приємні на дотик, комфортні. Рекомендую!
- Достоинства:
- М'які, пружні подушки, якість чудова
Приємного відпочинку з Sonex)
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x50..
Звичайні подушки.Якість нормальна.Тільки купили,так що на скільки їх вистачить невідомо.Добре що є застібка,можна буде згодом додати наповнювача.
- Достоинства:
- Ціна,якість
- Недостатки:
- Поки не виявлено
Приємного відпочинку з Sonex)
- Мар'яна К***Продавец: Rozetka. Размер: 70x50..
Подушка дуже приємна на дотик, якість та ціна дуже сподобалось) рекомендую
- Достоинства:
- якість та ціна
- Недостатки:
- не має