- Тарас М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Оливковый
Ерунда полная. Заказал себе. По качеству грн на 200. Срабатывает через раз. Брал на позицию. Хорошо что не поехал с ним. Не советую
- Достоинства:
- Недостатки:
- Срабатывает через раз. Нет гнезда для зарядки за такие деньги
Доброго дня!
Шкода, що ліхтарик не виправдав ваших очікувань. Ви зазначили, що він працює лише час від часу — такого, звісно, не повинно бути.
Ми пропонуємо вам оформити повернення товару, щоб ми могли вирішити цю ситуацію.
Дякуємо за розуміння і перепрошуємо за незручності!
- Ігор Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Оливковый
Дякую.
- Мирослав А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Оливковый
Ужасний фанарик якість гірше не може бути здирництво світить як зажигалка з фанариком
- Достоинства:
- Немає переваг він ужасний
- Недостатки:
- Світе гірше зажигалки з фанариком
Добрий день. Нам шкода, що ліхтар не відповідає вашим очікуванням. Ви можете його повернути, зверніться до служби підтримки Розетки для подальшого вирішення питання.
- Саня С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Оливковый
Ну такое можно на много лучший фонарик купить за такие деньги
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Оливковый
Купив другу військовому. Той незадоволений: ліхтар живе своїм життям, або не вмикається, або вмикається-вимикається. Ще діє гарантія. Як його повернути?
Добрий день. Нам шкода, що ліхтар не працює належним чином. Раніше не було подібних скарг, тому ми впевнені, що це винятковий випадок.
Будь ласка, зверніться до служби підтримки Розетки для подальшого вирішення питання. Ми готові зробити все можливе, щоб допомогти вам швидко вирішити ситуацію. Дякуємо за розуміння.
- ВИТАЛИЙ с***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Оливковый
Очень удобный в использовании, батарейки долго дают энергию.
- Достоинства:
- Хороший товар
- ВИТАЛИЙ с***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Оливковый
Отличный и удобный фонарик
- Анатолій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Оливковый
Непоганий ліхтарик, світить не дуже яскраво але непогано. В мене в сумці він сам включився. Кришка яка закриває батарейки тримається на маненькому стрижні, в мене вин випав, вчасно помітив , а так би загубив.
- Достоинства:
- ціна, якість
- Недостатки:
- ненадійна кріплення закриття кришки на батарейці
Дякуємо за ваш відгук.
Раді, що загалом ліхтарик вам сподобався.
Щодо кришки та випадкового ввімкнення – дякуємо, що поділилися своїм досвідом, це корисна інформація. Сподіваємось, ліхтарик прослужить вам довго.
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Оливковый
Нормальний ліхтарик, легкий та зручний у використанні, ремінець тримає міцно тож під час руху він не сповзає на очі, світить в декількох режимах
Дякуємо за позитивний відгук, раді, що ви задоволені покупкою!
- Олександр
А чому 4 зірки? Є нюанси?
- Руслан Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Оливковый
Отримав швидко, запакований добре, все працює, на ділі ще толком не носив його, гадаю все окей
- Недостатки:
- Не знайшов
Дякуємо за позитивний відгук, раді, що ви задоволені покупкою!
- Михайло Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Оливковый
Бюджетний ліхтарик, доволі міцний, світить добре (пару режимів), легкий, на батарейках.
- Достоинства:
- ціна, якість
- Юра П***Отзыв от покупателя. Продавец: Slavvko
Даже доволен много писать не буду и росхвалюваты теж как я искал то и нашол только только если надо батарейки менять
- Продавец Slavvko
Доброго дня. Вдячні за відгук) Хорошого вам дня)
- Віталій К***
Підкажіть будь ласка, в нього перший режим вмикається червоний чи білий?
- Сергій П***Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Оливковый
Ужасное качество, светит ужасно, батарейки очень быстро сдыхают, не стоит этих денег.
- Достоинства:
Нам шкода, що ліхтарик не виправдав ваших очікувань. Якщо він працює некоректно, зверніться, будь ласка, до служби підтримки Rozetka для оформлення повернення або заміни.
- Володимир Ч***Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Оливковый
Очікував на кращу якість . Не герметично закривається кришка де батарейки , буде потрапляти волога . Не рекомендую ні для туризму а тим більше для військових.
- Недостатки:
- Не герметично закривається кришечка для живлення . Не дуже хороша якість.
Нам шкода, що ліхтарик не виправдав ваших очікувань. Ви можете повернути його, для цього зверніться до служби підтримки ROZETKA.
- Валентина К***Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Оливковый
Будь ласка, уточніть. Чи точно є жовте світло? Бо на деяких сайтах пишуть біле+червоне...
Добрий день. Світло дійсно біле та червоне, як зазначено в описі. У характеристиках була допущена помилка і ми вже її виправляємо. Дякуємо за ваше зауваження!
- Александр Б***Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Оливковый
Контакти відходять,погано світить сам вимикається.
Добрий день. Шкода, що ви зіткнулися з подібною ситуацією. Раніше скарг на цю модель не надходило, тому ми сподіваємося, що це винятковий випадок. Ви маєте можливість повернути товар або обміняти його на аналогічний варіант.
Для подальшого вирішення питання, будь ласка, зверніться до служби підтримки Розетки.