- Олександер П***Отзыв от покупателя. Продавец: Grushunado
Хто шукає і роздумує купляти раджу добро якість плюс продавець молодець все бистро і без ніяких проблем
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не знайшов
- Надія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Grushunado
Отримали крісло дуже швидко, син задоволений, крісло м'яке, зручне. Вибрала саме цей варіант, так як можна знімати чохол для прання
- Достоинства:
- Знімається чохол
- Недостатки:
- Не знайшли
- Продавец Grushunado
Дуже дякуємо Вам
- Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Grushunado
Кресло огонь)
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Grushunado
Крісло і дійсно дуже добротне в якісне на перший погляд . При пранні чохла полізла з внутрішньої сторони де малюнок якась хрінь , вся хата і пральна машина в ній . Через три місяці наповнення повністю збилося , сидіти приходиться як на підлозі поки нові кульки не замовили , при тому що кріслом користується дитина 2 роки )
- Достоинства:
- Гарне
- Недостатки:
- Написала
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Grushunado
Дуже якісне крісло !Рекомедую !
- Шемет В***Отзыв от покупателя. Продавец: Grushunado
Офигенное кресло. Ткань плотная, сидеть прям очень удобно. Внешний вид супер. Я меня друг когда был в гостях - постоянно засыпал в нем.
- Достоинства:
- Ткань плотная, качество, удобство, вид
- Недостатки:
- Наполнитель постоянно двигается, из-за чего приходится постоянно поправлять.
- Продавец Grushunado
Спасибо большое Вам за обратную связь :)
Особенностью кресло мешков является что их вечно взбивать надо и ставить под себя - потому как оно постоянно в свбодном положении меняет форму :)
Но зато самые приятные ощущения дает то что можно сесть максимально удобно так как под позвоночник всегда принимается нужная форма :)
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Grushunado
Якісне крісло. Гарно прошиті шви. Внутрішній чохол виготовлений з щільної тканини.
- Достоинства:
- Якісно прошиті шви.
- Продавец Grushunado
Дуже Вам вдячні що обрали нас. Ми намагаємось робити найякісні крісла :) Завжди будемо раді Вас бачити знов :)