Отзывы покупателей о Бескаркасное Серое кресло мешок диван Sony Playstation

Оценка пользователей 4.86/5
  • Олександер П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Grushunado

Хто шукає і роздумує купляти раджу добро якість плюс продавець молодець все бистро і без ніяких проблем

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Надія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Grushunado

Отримали крісло дуже швидко, син задоволений, крісло м'яке, зручне. Вибрала саме цей варіант, так як можна знімати чохол для прання

Достоинства:
    Знімається чохол
    Недостатки:
    Не знайшли
    • Продавец  Grushunado

Дуже дякуємо Вам

• Сергій Г***

Кресло огонь)

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Grushunado

Крісло і дійсно дуже добротне в якісне на перший погляд . При пранні чохла полізла з внутрішньої сторони де малюнок якась хрінь , вся хата і пральна машина в ній . Через три місяці наповнення повністю збилося , сидіти приходиться як на підлозі поки нові кульки не замовили , при тому що кріслом користується дитина 2 роки )

Достоинства:
    Гарне
    Недостатки:
    Написала
  • Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Grushunado

Дуже якісне крісло !Рекомедую !

• Шемет В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Grushunado

Офигенное кресло. Ткань плотная, сидеть прям очень удобно. Внешний вид супер. Я меня друг когда был в гостях - постоянно засыпал в нем.

Достоинства:
    Ткань плотная, качество, удобство, вид
    Недостатки:
    Наполнитель постоянно двигается, из-за чего приходится постоянно поправлять.
    • Продавец  Grushunado

Спасибо большое Вам за обратную связь :)
      Особенностью кресло мешков является что их вечно взбивать надо и ставить под себя - потому как оно постоянно в свбодном положении меняет форму :)
      Но зато самые приятные ощущения дает то что можно сесть максимально удобно так как под позвоночник всегда принимается нужная форма :)

• Сергій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Grushunado

Якісне крісло. Гарно прошиті шви. Внутрішній чохол виготовлений з щільної тканини.

Достоинства:
    Якісно прошиті шви.
    • Продавец  Grushunado

Дуже Вам вдячні що обрали нас. Ми намагаємось робити найякісні крісла :) Завжди будемо раді Вас бачити знов :)