- Андрей С***Отзыв от покупателя. Продавец: YouSafe
Прослужили около 2х лет,поломались из за того что бросил в сумку и придавил,но они работаю)
- Достоинства:
- Качество
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: YouSafe
Сегодня получил и сразу же из коробки правый триггер срабатывает через раз, то есть при нажатии на кнопку щелчёк то есть то нет. Эти в мусор, возможно закажу другие
- Достоинства:
- Цена наверное
- Недостатки:
- Все остальное
- Андрій М***
Разобрал перед тем как выбросить, проблема была в самой кнопке. Скорее всего заводской брак.
- Андрій М***
Только что перезвонил продавец с предложением бесплатно выслать новый правый триггер. Что могу сказать, всем бы такой сервис. Спасибо!
- Віталій П***Отзыв от покупателя. Продавец: YouSafe
Гарні штуки. Якісна збірка. Користуюсь два тижні. Дефектів не виявив. Задоволений придбанням.
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- Ще не виявив
- Михайло К***Отзыв от покупателя. Продавец: YouSafe
Мені їх вистачило на місяць, зіграно ±500 ігор, і все, то не натискає, то некоректно працює
- Достоинства:
- Низька ціна
- Недостатки:
- Доволі швидко виходять з ладу
- Продавец YouSafe
Дякуємо вам за відгук! 500 ігор по 10хв це 5000хв. Кнопки в тригерах звісно мають свій ресурс, так як і напальчники.
- Владислав М***Отзыв от покупателя. Продавец: YouSafe
Крута штука,в кодлі добре допомагає.Окремо дякую продавцю що пішов на зустріч в одному питанню,рекомендую.
- Достоинства:
- Норм штука
- Продавец YouSafe
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: YouSafe
Топ
- Дмитрий Е***Отзыв от покупателя. Продавец: YouSafe
Для игры в Pubg отлично подходят.
- Достоинства:
- Низкая цена, легко закрепить на телефон
- Валерія І***Отзыв от покупателя. Продавец: YouSafe
Брала одразу 2шт але різні, ці мені дуже сподобались, рекомендую однозначно, поклали 3 пари напальчників, відправили одразу після підтвердження, дякую)
- Достоинства:
- Перестріляє швидше ніж натискати пальцями по екрану, приємний звук натискання, легкі та компактні, є зажим щоб регулювати товщину телефону
- Олександр Н***Отзыв от покупателя. Продавец: YouSafe
Все добре та швидко
Дякуємо за відгук!
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: YouSafe
Чудові трігери, як на перші трігери саме топ! Рекомендую!
- Олександр Н***Отзыв от покупателя. Продавец: YouSafe
Про напальники скажу відразу нікуда не годяться (хотя впринципі і пофіг на них). Самі тригери інколи не спрацьовували (це дефект недостатьо всунутої проводки в контактну резинку , знявши пластик і леко дотиснувши проблема вирішується),зараз вони відчуваються надзвичайно приємно під час гри.
- Достоинства:
- Ціна, 4 курки, кейс для зберігання, відмінна робота
- Недостатки:
- Довелось розбирать хотя спишу це як заводський незначний брак, без чохла телефону доволі незручно тримать пальці на тригерах
- Руслан Д***Отзыв от покупателя. Продавец: YouSafe
Просто вони аxY єнні
- Достоинства:
- Це топ
- Недостатки:
- На тонкий телефон не підійдуть . Не цепляються кнопки
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: YouSafe
Не советую покупать триггеры, не эту модель не другие, Вы с вероятностью в 100% разочаруетесь в преобретённом товаре, эти кнопки то работают то не срабатывают и в ответственный момент могут подвести Вас а так называемые напальчники увеличивают скольжения и чувствительность сенсор но уменьшают тактильное ощущение, так что они становятся безполезными и проще просто поднять чувствительность камеры в самой игре. Это разочарование и деньги потраченные без пользы и нет от этого удовольствия, так что вывод мой таков! Учитесь играть без вспомогательных устройств не пытайтесь обмануть себя, мастерство приходит лишь с опытом.
Прикрепляю фото доказательство что покупал этот товар- Достоинства:
- Можна використовувати як прищепку для сушіння трусів
- Недостатки:
- Не працює
- Продавец YouSafe
Олексій, дякуємо вам за відгук. Шкода, що вам не сподобалися тригери. Скоріш за все у вас щось не так з чутливістю тач-скріну, так як браку по даним тригерам не було ні разу, і ламатися там в принципі нічому, так як це імпульсні, а не механічні тригери. Щодо розчарування, то в нас багато клієнтів, які повторно купують тригери і напальчники, що доводить їх актуальність. Також зверніть увагу на відуки на дані тригери нижче. Це в принципі перший негатив по цій моделі. Сподіємося, ви все-таки знайдете тригери, які вам сподобаються! Вам бажаємо вдалих покупок.
- Кравцов В***
Я з вами не погоджуюся. Для того, щоб оцінити культуру цих ігрових аксесуарів, потрібно спробувати такі моделі як Gamesir F4 Falcon, R15 Rex, тригери від BIGBIG Won, напальчники від Shezi / MEMO / Rex INVICTUS / PLAYCAT. Ваш досвід наразі це те саме, що купити машину економкласу і сказати, що вона повільно їздить і ви нікого не можете перегнати та взагалі вчіться швидко ходити пішки. Щоб тригери правильно і стабільно працювали, вам потрібно купити модель з Air Mapping, щоб у напальчниках було комфортно і ви максимально відчували дисплей — матеріал скловолокно вам у поміч (glassfiber) або нейлон зі спандексом у форм факторі P1 / C1 (це один з останніх форм факторів напальчників де шов іде навкруг пальця, а не навкруг фаланги).
А так, взагалі відгук не об'єктивний. Купили гаджет за ціною одного хепі міл із MCDonalds і не рекомендуєте категорію в цілому, дивний підхід. Ви вводите людей в оману і своїми діями тільки посієте сумніви серед потенційних покупців.
- Вячеслав Р***Отзыв от покупателя. Продавец: YouSafe
Тригери чудові, дуже приємні у використанні та працюють дуже добре. Але є одне але, вони не дружать з ips екранами, для якого їх і купували)
- Достоинства:
- Дуже зручні
- Недостатки:
- Не працюють з ips екранами
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: YouSafe
Зручний девайс, можна використовувати навіть якщо телефон в чохлі. Приємний звук при натисканні. Виглядають якісно.
Напальчники також були в комплекті. - Александр Н***Отзыв от покупателя. Продавец: YouSafe
На свою ціну дуже якісні тригери. Повністю задоволений) Напальчники в комплекті є, все добре.
- Достоинства:
- Зручне кріплення (прищіпка) з резинкою, не залишає подряпин на смартфоні й підходить майже на любу товщину смартфонів, хоч в чохлі хоч без чохла. Швидкість реакції на натискання.
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Максим С***Отзыв от покупателя. Продавец: YouSafe
Дуже круті тригери, працюють справно навіть після трьох місяців активної експлуатації. Тримаються міцно, місця багато не займають. Єдине але, це те що в комплекті не було напальчників, але я все одно хотів їх віддати.
- Достоинства:
- Надійне кріплення
Якісна збірка
Миттєвий відгук через механізми
Легкі в використанні
Крутий дизайн - Недостатки:
- Не було напальчників в комплекті
- Продавец YouSafe
Доброго дня. Дякуємо вам за відгук. Напальчники кладемо всім без винятку. Вони мають бути в пакеті, а не в коробці з тригерами. Вони дуже легкі, то ж може ви не помітили їх в пакеті. Звичайно, не виключаємо і нашої провини, то ж на наступне замовлення покладемо вам додаткові напальчники. Приємного використання!
- Александр П***Отзыв от покупателя. Продавец: YouSafe
Перше враження, отримав сьогодні.
Дуже комфортні, мені залетіли на ура. Відгук тригерів майже миттєвий. Напальчники були присутні, аля я граю без них.- Недостатки:
- Не виявив
- Женя Г***Отзыв от покупателя. Продавец: YouSafe
Триггеры очень хорошие
Но в комплекте не было обещанных напальчников- Продавец YouSafe
Доброго вечора. Дякуємо вам за відгук. Напальчники кладуться в пакет разом з коробкою тригерів. Подивіться уважніше в пакеті нової пошти. В нас окремий працівник відповідає за перевірку тригерів та комплектність. Надіємося, ви знайдете напальчники. Якщо ж все-таки загубили, подзвоніть або напишіть, вишлемо безкоштовно.
- Евген Г***Отзыв от покупателя. Продавец: YouSafe
Топ за свою цену
- Достоинства:
- Скорость нажатия
- Недостатки:
- Не долговечность
- МиколаОтзыв от покупателя. Продавец: YouSafe
Просто вау
- Достоинства:
- Дуже зручно
- Остап Л***Отзыв от покупателя. Продавец: YouSafe
Дуже задоволений)
- Достоинства:
- Ціна зручність